![]() |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
بچه های نرم خسته نباشید - damavand_kellap - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ ب.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط: سوال سیگنال و ویت میشه همه شرایط رو داره دیگه؟ آخه اگه حتی هر کدوم از گزینه های دیگه هم نقض میشد این گزینه هم نقض میشد و چون سوال گزینه غلطو میخواست خوب خود به خود این گزینه اشتباه میشد و جواب درست این میشد بقیه کلی نمیگفتن ولی این گزینه نسبت به بقیه کلی تر بود درست نمیگم؟سوال سیگنال و ویت میشه همه شرایط رو داره دیگه؟ آخه اگه حتی هر کدوم از گزینه های دیگه هم نقض میشد این گزینه هم نقض میشد و چون سوال گزینه غلطو میخواست خوب خود به خود این گزینه اشتباه میشد و جواب درست این میشد بقیه کلی نمیگفتن ولی این گزینه نسبت به بقیه کلی تر بود درست نمیگم؟ |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - nelli - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط: [quote='damavand_kellap' pid='160287' dateline='1360328151'] اگه ممکنه یه مقدار بیشتر در مورد این سوال توضیح بدید ![]() اگه اشتباه نکنم ۳ تا از گزینه ها a(aa)star رو تولید می کرد که با اون ماشین قابل تشخیص بود...درست میگم؟ |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - Mahdi .Tahmouresi - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط:جواب شمام اشتباهه دوست عزیز این سوال حالت شروع ۲ تا مسیر داشت که ما از هر مسیری میرفتیم توش زیر رشته ab و ba بود پس گزینه درست این میشه.بارا اسباط اشتباه شمام کافیه که رشته abbbbbbbbbbaaaaaaaab یا baaaaaaaaabaaaaaab رو در نظر بگیرید راست می گین اشتباه شد همین گزینه بود ولی و نداشت یا بود من اشتباها رشته نفرات قبلی رو نوشتم |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - ADELZX - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ)Mahdi .Tahmouresi نوشته شده توسط:دوست عزیز متاسفانه جواب شما هم اشتباهه . جواب میشه تمام رشته هایی که شامل زیر رشته ab و ba هستند(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: بچه ها تاپیک بزنید واسه درسها که اونجا بحث بشه |
بچه های نرم خسته نباشید - jameshenas - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: پس گزینه درست این میشه.بارا اسباط اشتباه شمام کافیه که رشته abbbbbbbbbbaaaaaaaab یا baaaaaaaaabaaaaaab v, nv kzv f'dvdبابا چرا میزنیش!!!!!خخخخخخخخخخخخ منم aba یا bab رو زدم....حالا یا اشتباه یا درست...دعوا نداره که... این تست هم با اسباط دوست عزیز پرررررر،سیستم عامل هم پررررررررر....دیگه چی پر؟ :دی |
بچه های نرم خسته نباشید - kaka22 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ
خطای =چی میشه؟ |
بچه های نرم خسته نباشید - damavand_kellap - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ)nelli نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط:اون سوالی که گفته بود ۳۱ جعبه داریم جواب میشه ۳۱ دیگه؟ آخه گفته بود برای اینکه عدد داخل جعبه رو بشه دید باید جعبه ها رو باز کرد خوب برای اینکه ببینیم تو همه ی جعبه ها چیه باید همشو باز کنیم که این زمانش میشه برابر هزینه باز کردن کل جعبه ها و مقایسشون که همون ۳۱ میشه.این بدترین حالتشه دیگه حالا اگه حالتای بهتر هست که جدا اما اینجا بدترین حالتو خواسته.اشتباه میکنم؟(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط: [quote='damavand_kellap' pid='160287' dateline='1360328151'] |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - ADELZX - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ)zhiwar نوشته شده توسط:سوال گفته بود کدام گزینه نیست . شرط انحصار متقابل و پیشرفت رو براورده میکنه فقط شرط انتظار رو براورده نمیکنه .(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: اون سوالی که گفته بود ۳۱ جعبه داریم جواب میشه ۳۱ دیگه؟ آخه گفته بود برای اینکه عدد داخل جعبه رو بشه دید باید جعبه ها رو باز کرد خوب برای اینکه ببینیم تو همه ی جعبه ها چیه باید همشو باز کنیم که این زمانش میشه برابر هزینه باز کردن کل جعبه ها و مقایسشون که همون ۳۱ میشه.این بدترین حالتشه دیگه حالا اگه حالتای بهتر هست که جدا اما اینجا بدترین حالتو خواسته.اشتباه میکنم؟ |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - shima_24 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ
ما که خیلی تلاش کردیم خداکنه حالا که طراحا انقدر نامردی کردن و سوالا رو غیراستاندارد دادن خدا در عوضش جواب این همه زحمت و تلاشهای چندین ماهمون رو بهمون بده |
بچه های نرم خسته نباشید - damavand_kellap - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۰ ب.ظ
[/quote] راستش من سوالو دقیق یادم نیست اما یادمه دو تا از گزینه ها با تعداد a هایی که داشتن به حالت پذیرش نمیرفتن ولی چون یکی از گزینه ها تو قاعده ی تولیدش اپسیلون داشت و تو تابع حالتای ماشیتن بعد a اگه اپسیلون میومد میرفت به حالت پذیرش و اونجا دیگه هرچی میدید تفاوتی نداشت پس یکی از این دو گزینه هم درست میشد و میموند اون گزینه که تو عنصر شروع گرامرش یه a بود که چون با اون یه a ماشین تو حالت غیر پذیرش توقف میکرد پس جواب همین گزینه میشدالبته این نظر منه درست و غلطشو نمیدونم دوستان هم نظر بدن خوب اگه اینی هم باشه که شما میگید باز گزینه ی همهی شرایط رو بر آورده میکنه اشتباه میشه و چون سوال گزینه غلطو خواست این میشه دیگه.باید تو جوابا دنبال گزینه ی درست تر میگشتیم که این میشه دیگه دوستان استدلال من در مورد سوال صفحه شطرنج گسسته رو کسی جوابی نداره براش؟ |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - nelli - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۷ ب.ظ
راستش من سوالو دقیق یادم نیست اما یادمه دو تا از گزینه ها با تعداد a هایی که داشتن به حالت پذیرش نمیرفتن ولی چون یکی از گزینه ها تو قاعده ی تولیدش اپسیلون داشت و تو تابع حالتای ماشیتن بعد a اگه اپسیلون میومد میرفت به حالت پذیرش و اونجا دیگه هرچی میدید تفاوتی نداشت پس یکی از این دو گزینه هم درست میشد و میموند اون گزینه که تو عنصر شروع گرامرش یه a بود که چون با اون یه a ماشین تو حالت غیر پذیرش توقف میکرد پس جواب همین گزینه میشدالبته این نظر منه درست و غلطشو نمیدونم دوستان هم نظر بدن (۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط: خوب اگه اینی هم باشه که شما میگید باز گزینه ی همهی شرایط رو بر آورده میکنه اشتباه میشه و چون سوال گزینه غلطو خواست این میشه دیگه.باید تو جوابا دنبال گزینه ی درست تر میگشتیم که این میشه دیگهممنونم...منم تقریبا با همین استدلال جواب دادم که تو دفترچه من گزینه ۱ بود... ولی اگه ممکنه بقیه دوستان هم که سوالو یادشون هست نظر بدن |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - ADELZX - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ ب.ظ)nelli نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط: [quote='damavand_kellap' pid='160287' dateline='1360328151'] دوست عزیز اگه به سوال توجه کرده باشی گفته کدوم گرامر نمیتونه زبان این ماشین رو تولید کنه پس تو باید دنبال یه رشته بگردی که تو ماشین باشه و زبان تولید نکنه . نه این که یه رشته تو یکی از گرامر ها تولید کنی که توسط زبان پذیرفته نمیشه . فقط یک گرارمر بود که رشته ۳ تا a رو تولید نمیکرد که تو دفترچه b گزینه یک میشد. موفق باشی |
بچه های نرم خسته نباشید - shima_24 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۰ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: بابام زنگ زد بهم گفت شیری یا روباه منم گفتم سوسک گوشی و قطع کرد ناراحت شد.اشکم در اومد که احساس میکردم نمی تونم رو سفیدش کنم و بهش بگم بابا امسال دیگ قبولم الهی بمیرم هم واسه پدر مادرامون هم واسه خودمون .خیلی دوست داشتم جواب زحمتهای بابا و مامانمو میدادم اما نشد دیگه. خیلی سخته ![]() |
بچه های نرم خسته نباشید - svk7 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: مگه تو رخا متمایز و نا متمایز فرقی داره خوب؟ رخ رخه دیگه ما ۸ سطرو ۸ ستون داریمکه چون برا ما شرط گذاشته بود حالتای ما میشه شبیه یه آرایه ۸ خونه ای که تو خونه اولش ۸ حالت رخ میشه گذاشت تو خونه دومش ۷ تا تو خونه سوم ۶ تا و همینطور تا آخر که جواب میشه ۸! دیگه اشتباه میکنم ؟ صورت سوال گفته ۸ رخه متمایز |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - Breeze - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: البته من طراحهای امسال رو میشناسم. نظریه رو باید استاندارد داده باشهنکنه خودتون طراح امسال بودید؟؟!!! ![]() |