|
|
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - STER - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ق.ظ
تا این لحظه که دارم پست میزنم خبری نیستش ! حالا خدا میدونه که چه خبره ! |
|
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - Talnetir - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ق.ظ
همبشه ر.ز قبل میگفتن فلان ساعت میاد و اکثر ۹ صبح بود این سری اصلا ساعت و روزش هم نگفتن |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - vahid2068 - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ق.ظ)Talnetir نوشته شده توسط:(30 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۶ ق.ظ)STER نوشته شده توسط:همبشه ر.ز قبل میگفتن فلان ساعت میاد و اکثر ۹ صبح بود به نظرتون به رفرش کردن سایت ادامه بدیم یا بریم یه روز دیگه صبر کنیم؟؟ فقط یه چیز باعث از بین رفتن استرس میشه. PES 2013
|
|
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - Talnetir - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ب.ظ
اعلام نتایج عقب افتاده دوستان نتایج تا آخر این هفته اعلام میشه |
|
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - STER - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ
امروز مهلت ثبت نام کارشناسی و کاردانی بدون آزمون هم تموم میشه و هیچ خبری هم از تمدید این موضوع نیست چه برسه به ارشد .مطمئنا الان خیلی فشار روی سرور هستش ! خدا به خیر کنه! |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - shokoohsun - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ب.ظ)Talnetir نوشته شده توسط: ظاهرا اعلام نتایج عقب افتادهشما از منبعی اینو می گین یا حدس خودتونه؟ |
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - Talnetir - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)shokoohsun نوشته شده توسط:بله منبع هست(30 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ب.ظ)Talnetir نوشته شده توسط: ظاهرا اعلام نتایج عقب افتادهشما از منبعی اینو می کین یا نظر خودتونه؟ |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - vahid2068 - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ب.ظ)Talnetir نوشته شده توسط:(30 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)shokoohsun نوشته شده توسط:بله منبع هست(30 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ب.ظ)Talnetir نوشته شده توسط: ظاهرا اعلام نتایج عقب افتادهشما از منبعی اینو می کین یا نظر خودتونه؟ لطفا اگه منبع دارین به ما هم اطلاع بدین.ممنون اینجا لینکشو قرار بدین |
|
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - virtual girl - 30 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ب.ظ
بروبچز نفس عمییییییییق آروم باشین آروووووووووم ! فک نکنم امروز جوابا بیاد خبری نیس انگار ! خدارو چی دیدی شاید دارن ظرفیت رو میبرن بالا همه مون رو قبول کنن ! قبول شدم همه مهمون من فالوده بستنی #الکی ![]() من که دیگه تو زندگیم چیزی باسه از دست دادن ندارم اینم روش !
|
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - Breeze - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: قبول شدم همه مهمون من فالوده بستنی #الکیمن که اگه قبول بشی دانشگاه "مون" اومدم قزوین خفتت میکنم .. فکر نکنی میتونی از دست من در بریاااا ![]() حالا جدا از شوخی انشالله که همه اونایی که زحمت کشیدن قبول بشن همون جایی که دوست دارن
|
|
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - alisadikhani - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ
فک کنم مثل تکمیل اول بزارن ساعت ۲ به بعد بزنن ولی احتمالا همین امروز میزنن چون گفتن از امروز ثبت نام واسه ساله دیگه شروع میشه |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - silentpipe3 - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۹ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: بروبچز "من که دیگه تو زندگیم چیزی باسه از دست دادن ندارم" رو خوب اومدی...منم الان با ۱۵ ماه خدمت اگرم قبول نشم چیزی و از دست ندادم...ماکه زندگیمونو باختیم اینم روش...ولی اگر بشم خیلی خوب میشه |
|
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - HamedNet - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ب.ظ
واقعا موندم اگر تو سایتشون خبری بزارن ازشون مالیات میگرن که نمیگن؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - virtual girl - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ب.ظ)Breeze نوشته شده توسط: من که اگه قبول بشی دانشگاه "مون" حتمن عزیززززم تازه شم من انقد دختر دست و دلبازی هستم ! یجور میپیچونمت خودتم نفهمی ! تا این حد ممنون ایشالا همه قبول شن ! من اگه قبول نشم این تاپیک نمیام ها ! هی نپرسین ازم ضایع شم
|
ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه دانشگاه آزاد - Breeze - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: یجور میپیچونمت خودتم نفهمی ! تا این حدمطمئنی کاملا قزوینی هستین شما ؟؟!! ![]() من که یه نمه شک کردم الان
|