|
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - نسخهی قابل چاپ |
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - helena - 20 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ
بچه ها مالک اشتر قضیه ثبت نامی که تو سایتش گذاشته چیه ؟!!! الان تماس گرفتن برا مصاحبه با بچه ها؟! |
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - mhmalekian - 21 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ق.ظ
سلام دوستان عزیز من ۱۱۴۰ نرم افزار شدم ، به نظر شما پیام نور تهران رو میارم ؟ ضمناً من هزینه مجازی رو نمیدونستم و در انتخاب رشته مجازی شهید بهشتی رو زدم ، اگر که قبول شدم کسی از هزینه مجازی امسال اطلاعی داره یا نه ؟ |
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - hamed1313 - 15 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
سلام این سیستم تخمین کارکنان سنجش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. چجوریاست ؟؟ حالش خوبه ؟؟ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - رتبه۱سال۹۴ - ۱۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)hamed1313 نوشته شده توسط: سلام نه !احتمالا گرمازده شده.
|
|
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - Asemaneabi - 19 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ
دوستان... میشه بگید من با ۱۳۲ شبکه امنیت.... ۲۲۲ آیتی کدوم جهنمی قبول میشم؟؟؟؟ قم و یزد و شاهد و مالک و کرمانشاه رو نزدم بقیه همه رو زدممممم روزانه و شبانه
|
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - Aso M - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۲ ب.ظ
بچه ها من ۶۵۹ هوش شدم بنظرتون شبانه قبوا میشم؟؟؟؟؟؟ اگه کسی فایل رتبه و محل قبولی بچه های ۹۳ رو داره بذاره لطفا |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - sabra94 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ ب.ظ)ajabgol نوشته شده توسط: من سال دیگه ارشدمه امسال شدم: سلام میشه درصداتو بگی؟ |
|
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - m0rvarid - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ
سلام دوستان ۱۶۹ شبکه روزانه قبولم؟؟ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - khordad.girl - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ)m0rvarid نوشته شده توسط: سلام دوستانبله حتما تبریک
|
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - bazardeh - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ق.ظ
۷۷۵ تجارت و فناوری ۱۰۵۵ شبکه شبانه شانس ندارم دوستان |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - m0rvarid - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ)m0rvarid نوشته شده توسط: سلام دوستانبله حتما ممنونم کجا امکان قبولی هست؟ |
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - ظهیر - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴ ق.ظ
۵۵۲ نرم افزار راستی با این رتبه روزانه یا شبانه کجارو میشه آورد اصلا امیدی به قبولی داشته باشیم یا .........؟ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - khordad.girl - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ق.ظ)m0rvarid نوشته شده توسط:شیراز و اصفهان که مطمئنم روزانه(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ)m0rvarid نوشته شده توسط: سلام دوستانبله حتما |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - m0rvarid - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ق.ظ)m0rvarid نوشته شده توسط:شیراز و اصفهان که مطمئنم روزانه(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ)m0rvarid نوشته شده توسط: سلام دوستانبله حتما مرسی از راهنماییت دوست عزیز
|
|
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - saba68computer - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ق.ظ
من رتبه م ۳۵۰ شده تو علوم کامپیوتر ...غیرانتفاعی و پیام نور شرکت نکردم مجازی ام نمیخوام ..به نظرتون کجاهارو میتونم بیارم ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هرکی کمک فکری کنه ممنون میشم |