|
|
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - نسخهی قابل چاپ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ق.ظ)Sanaz123 نوشته شده توسط: ممنون و متشکر از جناب software94 بنده سرکار هستم
|
|
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - hrh_fourtyseven - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ق.ظ
ممنون می شم اگه اسم من و دوستمم رد کنید. <3 خبرشو می دین؟ هدایتی -حمیدرضا وفامهر - همایون |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ق.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط: ممنون می شم اگه اسم من و دوستمم رد کنید. <3باشه همین امروز بهشون میگم |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - ana9940 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: سلامخیلی خیلی ممنون عزیزم و خسته نباشید . واقعا این مدت شما خیلی زحمت کشیدید، و همین طور بقیه دوستان. الان من که اصفهان هستم، باید برم دفتر اصفهان یا نه، فقط تلفنی ثبت نام کنم و شماره فیش واریزی رو هم تلفنی به خانم جعفری بدم؟ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:خواهش میکنم.(29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: سلامخیلی خیلی ممنون عزیزم و خسته نباشید . نه زنگ بزنید تهران ثبت نام کنید بگید اصفهان هستید خودشون شهرتون رو اصفهان میزنن فقط بگید انجمن مانشت |
|
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - ana9940 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ق.ظ
البته فکر کنم شماره کارت داده باشند نه حساب، چون ۱۲ رقمیه و منم کارت رسالت رو دارم و ۸ رقم اولش مشابه همین شماره هست. |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: البته فکر کنم شماره کارت داده باشند نه حساب، چون ۱۲ رقمیه و منم کارت رسالت رو دارم و ۸ رقم اولش مشابه همین شماره هست.منم ثبت نام کردم نفر اول مشکلی پیش اومد واسه من باشه اما خدارو شکر طوری نشد. ![]() باز میخواید زنگ زدید دقیق تر بپرسید |
|
Re: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - ldns0098 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ق.ظ
دست گل شما درد نکنه خانم :-) :-* |
|
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - maryam.ra - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ
ممنون از شما خیلی خیلی لطف کردید.... بچه ها من از مهر شروع کنم روزی چتد ساعت مطالعه میتونه بهم کمک کنه برای قبولی ؟ نشد از تابستون شروع کنم
|
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ)maryam.ra نوشته شده توسط: ممنون از شما خیلی خیلی لطف کردید.... واسه دانشگاههای خوب روزی ۱۲ساعت ![]() تخمل داشتید بالای ۱۶ساعت هم جواب میده
|
|
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - maryam.ra - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ
مرسی از راهنماییتون ![]() خودتون ۱۶ ساعت میخونید؟
|
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ)maryam.ra نوشته شده توسط: مرسی از راهنماییتون من فعلا ۰ساعت ![]() از اول مهر روزی بترکه ۷ساعت ![]() من وقتم خیلی کمه اما شما که وقت دارید بخونید. ولی از شوخی گذشته همه مصاحبه هارو بخونید میگن روزی ۱۲ساعت واسه دانشگاههای تهران لازمه |
|
Re: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - ldns0098 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ
دوستان من الان تماس گرفتم خانم جعفری گفتن که هنوز هماهنگیای لازم انحام نشده. شماره تماس و اسم منو گرفتن گفتن خودشون باهامون تماس میگیرن، برای شما هم اینطور شد؟ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ)ldns0098 نوشته شده توسط: دوستان من الان تماس گرفتم خانم جعفری گفتن که هنوز هماهنگیای لازم انحام نشده. شماره تماس و اسم منو گرفتن گفتن خودشون باهامون تماس میگیرن، برای شما هم اینطور شد؟ من الان زنگ میزنم. |
|
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - e2000 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ
با سلام، به شماره تلفن پارسه تهران زنگ بزنیم بگیم با خانم جعفری کار داریم ؟ بعد اینکه شما پول رو کارت به کارت کردید ؟ |