![]() |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - نسخهی قابل چاپ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - s0r0ush666 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ
۲۴۹ امنیت و شبکه، به نظرتون هیچ شانسی هست بچه ها؟؟؟ روزانه و شبانه؟؟ کجاها؟؟ اصلا رتبه داغونم کردددد |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - ali0281 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۹ ق.ظ
بچه ها کسی در مورد پردیس خودگران اطلاعاتی داره چطوره ؟ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - m0rvarid - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ)s0r0ush666 نوشته شده توسط: ۲۴۹ امنیت و شبکه، به نظرتون هیچ شانسی هست بچه ها؟؟؟ روزانه و شبانه؟؟ کجاها؟؟ من سال گذشته با رتبه ۲۶۳ شبکه فردوسی مشهد شبانه قبول شدم |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - mianji.e - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ
بچه ها با ۷۷۱ تجارت جایی میشه قبول شد؟ با رتبه ۷۷۱ گرایش تجارت جایی میشه قبول شد؟ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - m0rvarid - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)mianji.e نوشته شده توسط: بچه ها با ۷۷۱ تجارت جایی میشه قبول شد؟ غیر انتفاعی و مجازی |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - javad_sobouti - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ)m0rvarid نوشته شده توسط: سلام دوستان اگه خدا بخواد فردوسی میبینمتون ![]() بچه ها به نظرتون با ۱۲۵ شبکه و ۱۸۰ تجارت کجا برم؟ روزانه و شبانه اش خیلی اهمیت نداره |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - m0rvarid - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ)javad_sobouti نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ ق.ظ)m0rvarid نوشته شده توسط: سلام دوستان ایشالا... بین اصفهان و مشهد موندم |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - sina1970 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ب.ظ
سلام... خسته نباشید به همگی... ۱۱۴۷ آوردم تو تحارت الکترونیک و ۱۱۵۴ تو کد ضریب ۲ فناوری اطلاعات. با این شاهکار کجاها میشه قبول شد اصن؟؟؟ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - m0rvarid - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ ب.ظ)sina1970 نوشته شده توسط: سلام... خسته نباشید به همگی... ۱۱۴۷ آوردم تو تحارت الکترونیک و ۱۱۵۴ تو کد ضریب ۲ فناوری اطلاعات. با این شاهکار کجاها میشه قبول شد اصن؟؟؟ غیرانتفاعی و مجازی امکان قبولی دارید دوست عزیز |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - bazardeh - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ق.ظ
۷۷۵ تجارت و ۱۰۴۴ کجا میشه قبول شد دوستان .... |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - s0r0ush666 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۳ ب.ظ
کسی میدونه صنعتی شیراز روزانه و شبانه اش گرایش شبکه تا رتبه چند شانس قبولی هست؟ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - s-nowrozi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۴ ب.ظ
۳۰۴ معماری به نظرتون شبانه امیرکبیر و صنعتی اصفهان میارم |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - maryam.raz - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ق.ظ)saba68computer نوشته شده توسط: من رتبه م ۳۵۰ شده تو علوم کامپیوتر ...غیرانتفاعی و پیام نور شرکت نکردم مجازی ام نمیخوام ..به نظرتون کجاهارو میتونم بیارم ؟؟؟اینکه قبلا پیام نور و غیرانتفاعی انتخاب نکردید مشکلی نیست بازم الان میتونید غیرانتفاعی وپیام نور بزنید |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - مونا۷۰ - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ب.ظ
سلام بچه ها من رتبه ۳۵۴ آی تی گرایش ۱و۴ شدم به نظرتون امکان داره روزانه قبول بشم؟کجا؟ رتبه ها و محل قبولی پارسال رو که نگاه کردم با حدود این رتبه روزانه رازی کرمانشاه و صنعتی ارومیه و شهیدمدنی تبریز قبول شده بودن به نظرتون با توجه به اینکه امسال ظرفیت کاهش پیدا کرده امیدی به قبولی من هست؟؟؟ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - nazan1 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۳ ب.ظ
بچه ها با ۴۲۰ علوم کامپیوتر میشه جایی قبول شد؟میشه لطفا جواب بدین؟شبانه ی شهرستانی و میارم؟شبانه تبریز چطور؟ |