|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - website.expert - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)masoomeh_s نوشته شده توسط: سلام چندنفری هستیم که دفترچه e بودیم بگین شاید بتونیم کمکتون کنیمممنون، میدونید سوالات زیر با دفترچه E پاسخشون کدام گزینس: ۵۵ ۶۵ ۹۰ ۱۰۵ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - zendegii - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ)website.expert نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ب.ظ)masoomeh_s نوشته شده توسط: سلام چندنفری هستیم که دفترچه e بودیم بگین شاید بتونیم کمکتون کنیمممنون، میدونید سوالات زیر با دفترچه E پاسخشون کدام گزینس: ۵۵ یا دو بود یا سه ۶۵ هم همینطور ۹۰ و ۱۰۵ مربوط به تخصصیه نرمه که من هوش بودم |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - website.expert - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ
۵۵ رو زدم ۳ ۶۵ رو زدم ۲ منم سر همین ۲و۳ شک دارم ولی بازم ممنون کسی نیست دقیق یادش باشه؟ ولی در کل اگه بشه دفترچه رو گیر آورد خیلی خوبه کل اینترنت رو زیرو رو کردم پیدا نشد |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - iraj007 - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ
سلام درصدهام طبق کلید هست: زبان ۳۰ ریاضی ۶ مشترک ۴۵ تخصصی هوش ۴۰ معدل ۱۸ به نظرتون تهران قبول می شوم؟ ضمنا سهمیه شاگرد اولی هم داردم. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - hamedfayez - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ)iraj007 نوشته شده توسط: سلام صد درصد یکی از دانشگاه های خوب تهران قبولید. شریف به نظر من :دی |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - amiriahmad - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ)iraj007 نوشته شده توسط: سلام امیدوارم همونی بشه که می خواهید... من نمیدونم جواب سوالتون رو... ولی یه سوال داشتم از خودتون... سهمیه شاگرد اولی چه جوریه؟ تا ترم چند باید معدل اول باشیم؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - masoomeh_s - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ)website.expert نوشته شده توسط: ۵۵ رو زدم ۳ سلام سواله ۵۵ همون ۳ بود منم هوش بودم ببخشید.. |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - m.teymourpour - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ
من یه شوخی کردم، نمیدونم چرا بعضیا جدی گرفتن ![]() درصدایی هم که اینجا اعلام میشه، خیلی حسابی بهشون نیست (۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ)iraj007 نوشته شده توسط: سلام هم درصداتون خوبه و هم سهمیه شاگرد اولی خیلی بهتون کمک میکنه من دوستم رتبش شد ۲۵۰ اما با سهمیه شاگرد اولی شد ۸۰ و امیرکبیر قبول شد البته فک کنم بستگی داشته باشه کدوم دانشگاه باشین(واسه سهمیه شاگرد اولی) |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ریحان - ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ
من برم دیگه؟ بیخیال قبولی شم؟ ریاضی صفر زبان صفر تخصصی ۳۴ مشتر ۳۵ یه جوابی بدید از این هیچی ندونستن درام شبانه اصفهان یا یزد...؟ هم نمیارم؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - maryam.raz - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: من برم دیگه؟بنظرم به شهرهایی مث یزد امیدوار باشید. کارنامه های بچه های پارسال نگاه کنید ماشالله زیادن |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - pe.esf - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ب.ظ)royaarabi نوشته شده توسط: با کلیدای سنجشبه نظر من معدل خوبی دارید و امسالم که ریاضی سخت بوده همین ۱۲/۵ نجاتتون میده توکلتون به خدا باشه شهرستان قبول میشید |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ریحان - ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ
بله دیدم کارنامه هارو..اما اصن حدود۲۵۰///۳۰۰ نبود.همه زیر۲۰۰ بودن.بقیشونم زبانو توپ.زده بودن.اصن شبیه درصدای من نبودن.بعدشم عایا اسونتر بودن سوالات امسال رتبه ها رو تغییر نمیده نسبت به درصدهای پارسال? دوستان دانشگاه اصفهان شبانه تا چند میگیره? |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - website.expert - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: من یه شوخی کردم، نمیدونم چرا بعضیا جدی گرفتنمنظورتون منم؟ منم شوخی کردم،می خواستم یه شکلک خنده بذارم یادم رفت ![]() راستی چرا آواتارتون رو عوض کردید؟ قبل کنکور هربار میومدم میدیم کلی روحیه می گرفتم
|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - pe.esf - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ
دوستان لطفا جواب من رو هم بدین از این سر در گمی در بیام زبان ۲۰-۳۰ ریاضی ۶/۴ مشترک ۳۹ تخصصی نرم ۵۲ معدلم ۱۶/۲۳ از دانشگاه سراسری روزانه قزوین رو میتونم قبول شم آیاااااااا؟! |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - s-nowrozi - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ
لطفا یکی یه جواب بده زبان ۲۲ ریاضی ۸ مشترک ۱۸ تخصصی معماری ۳۶ امیدی به قبولی شهرستان هست ؟ م÷ل مشهد یا شیراز |