|
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - zahra_sadeghi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ
شما درصداتون رو چنده؟کجا زدین؟ |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - rahil_free - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ
دوستان لطفا کلید رو بزارید |
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - arashmar - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ
دستتون درد نکنه لطفا سوال های هوش مصنوعی رو هم بگذارید |
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - arman405 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: شما درصداتون رو چنده؟کجا زدین؟ من اینها میشه : چقدر حیف شد واقعا زبان ۷۰ ریاضی ۳۰ مشترک ۲۰ تخصصی ۲۰ خیلی خراب شد...علوم تحقیقات خوزستان...مطمئنا در نمیام.پارسال نفر آخر اینجوری زده بود: زبان ۶۴ ریاضی ۱۱ مشترک ۴۱ تخصصی ۴۷ |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - BJS - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: شما درصداتون رو چنده؟کجا زدین؟ زبان ۲۰ ریاضی ۶۰ مسترک می تونه در بدترین حالت ۳۵ و بهتری حالت ۵۰ تخصصی هم که هوش سوالا نیست صحیح کنم علوم تحقیقات تهران هوش زدم قبولم نشدم اشکال نداره منتظر نمی شم یکم استراحت می کنم دوباره شروع می کنم |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - zahra_sadeghi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ)BJS نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: شما درصداتون رو چنده؟کجا زدین؟ خیلی خوب زدین که ریاضی ۶۰؟؟؟ دمت گرم |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - pani_std2000 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ب.ظ)sanaz_a نوشته شده توسط: به نظرتون با این درصد ها از معماری تبریز قبول میشم؟ ۱۰۰ درصد قبول می شین |
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - zahra_sadeghi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ
زبان نزدنم.ریاضی ۲۰/مشترک ۳۰/تخصصی ۴۰/ نجف آباد زدم.نمیارم نه؟؟؟ |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sanaz_a - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: زبان نزدنم.ریاضی ۲۰/مشترک ۳۰/تخصصی ۴۰/ نجف آباد زدم.نمیارم نه؟؟؟gerayeshe memari ba darsade kamtar az in ghabul shode bud |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - zahra_sadeghi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ)sanaz_a نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: زبان نزدنم.ریاضی ۲۰/مشترک ۳۰/تخصصی ۴۰/ نجف آباد زدم.نمیارم نه؟؟؟gerayeshe memari ba darsade kamtar az in من نرم افزار زدم
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sanaz_a - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ)sanaz_a نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: زبان نزدنم.ریاضی ۲۰/مشترک ۳۰/تخصصی ۴۰/ نجف آباد زدم.نمیارم نه؟؟؟gerayeshe memari ba darsade kamtar az in manam memari zadam vali omidi be ghabuli nadaram
|
|
نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - zahra_sadeghi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ
کسی در صدای اخرین نفری که پارسال نجف آباد قبول شده و نمیدونه؟ |
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - BJS - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ
ممنون...واسه تحقیقات سالا پیش می دیدم درصداشون خیلی عالی بوده قبول شدن بهتره شروع کنم...به کنکور سراسری چیزی نمونده...امسال که سراسری رو هم خراب کردم (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ)BJS نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: شما درصداتون رو چنده؟کجا زدین؟ خیلی خوب زدین که ریاضی ۶۰؟؟؟ دمت گرم [/quote] (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: به نظر من ۱۰۰ درصد قبولی |
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sanaz_a - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: کسی در صدای اخرین نفری که پارسال نجف آباد قبول شده و نمیدونه؟ darsadaye mardudi ro midunam
|
RE: نظرتون در مورد کنکور ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - zahra_sadeghi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ)BJS نوشته شده توسط: ممنون...واسه تحقیقات سالا پیش می دیدم درصداشون خیلی عالی بوده قبول شدن (۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ)zahra_sadeghi نوشته شده توسط: به نظر من ۱۰۰ درصد قبولیاز کجا میگی؟خدا کنه سال دوممه اگه قبول نشم دیگه نمی خونم.فکر نکنم نجف آباد بیارم به احتمال زیاد یه شهر دیگه میآرم ![]() [/quote] |