|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - noronet - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۵۱ ق.ظ)ashki0021 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۹ ق.ظ)ashki0021 نوشته شده توسط: سلام سلام زیر ۱۵۰ انشالله (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۸ ق.ظ)AliRezaMM نوشته شده توسط: سلام ترازتون حدود ۶۰۰۰ میشه / البته با معدل ۱۶ حساب کردم /// اینم مستندات مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته لیست قبولی ها بیشتر هست ، کات کردم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۵ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:میتونید بدون تعصب ترتیب این سه تارو بگید(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۱ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: چرا با رتبه یک هوش بهشتی رو انتخاب کرده؟ بهشتی، علم و صنعت ، تربیت مدرس |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pezhman.m-AI - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۷ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۸ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۵ ب.ظ)rz.gh نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۴ ق.ظ)sara1992 نوشته شده توسط: من یه سوال دارم از شما... چطوری شده با ۲۶۳ از شهید بهشتی قبول شدین؟ تاثیر معدله؟ یا شبانه هستین؟ شانسی واسه ما هم هست اگه این رتبه رو بیاریم از اونجا قبول شیم؟؟ تو دفترچه گرایش جدید تعریف نکردن، همون هوش بود تو دفترچه، فقط گفته بودن با عنوان قرآن کاوی رایانشی. اون درصورتیه که گرایش جدید یا رشته جدید تصویب شه. درسامونم از ۲۴ واحد ۱۵ واحدش یکیه. ۹ واحدش فرق میکنه. سمینار و پایان نامه ام که باید در حوزه داده کاوی و متن کاوی باشه. البته ما ۱۱ واحد هم پیشنیاز داریم. دهنمونو سرویس کردن. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۵۰ ق.ظ)razani.n نوشته شده توسط: می خواستم از دوستان خواهش کنم اگه کسی میدونه تاثیر معدل چه قدره و چه جوریه توضیح بده.هر یک نمره ۱۰۰ تا به تراز اضافه میکنه باید تراز خودتون رو حساب کنید و مقایسه کنید |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pezhman.m-AI - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۹ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۵ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:میتونید بدون تعصب ترتیب این سه تارو بگید(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۱ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: چرا با رتبه یک هوش بهشتی رو انتخاب کرده؟ من واقعا اعتقادم اینه که بهشتی بهترین دانشگاه ایرانه، باور کنید اینو کاملا جدی گفتم. شاید فک کنید که چون دانشجوی بهشتی ام اینو میگم. اما من قبل از اینکه بیام اینجا بارها اینو گفتم. تو همین مانشت پست هام هست. تو همشون گفتم اگه رتبه ۱ هم بیارم میرم بهشتی. دوستان قدیم مانشت اونایی که منو میشناسن همشون شاهدن که من فقط واسه دانشگاه بهشتی کنکور دادم. و خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم رتبه ۱ هوش هم همینجا رو زد. ایشون هم تفکراتش مثل من بود. اینکه دلایل این حرفام چیه بحثه خیلی طولانیه و ممکنه باعث بحث بشه و الانم وقت مناسبی نیست. اما نظر خودمو بهتون میگم، بهشتی و دانشگاه تهران با بقیه دانشگاه های کشور بسیار متفاوتن و خیلی جلو ترن. شاید ۱روز وقت کردم و تمامی دلایلش رو براتون گقتم. علم و صنعت و تربیت مدرس هم جفتشون عالین، اما اینکه کدومشون بهتره رو باید از بچه های خودشون بپرسید. بستگی به رشته هم داره البته. تو هوش علم و صنعت خیلی خوبه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - blackhalo1989 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۳ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: من واقعا اعتقادم اینه که بهشتی بهترین دانشگاه ایرانه، باور کنید اینو کاملا جدی گفتم. شاید فک کنید که چون دانشجوی بهشتی ام اینو میگم. اما من قبل از اینکه بیام اینجا بارها اینو گفتم. تو همین مانشت پست هام هست. تو همشون گفتم اگه رتبه ۱ هم بیارم میرم بهشتی. دوستان قدیم مانشت اونایی که منو میشناسن همشون شاهدن که من فقط واسه دانشگاه بهشتی کنکور دادم. و خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم رتبه ۱ هوش هم همینجا رو زد. ایشون هم تفکراتش مثل من بود.سال ما یکی از رتبه ها (فکر کنم رتبه ۲) که لیسانس بهشتی بود ارشد رو اومد شریف. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pezhman.m-AI - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۲۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۳ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: من واقعا اعتقادم اینه که بهشتی بهترین دانشگاه ایرانه، باور کنید اینو کاملا جدی گفتم. شاید فک کنید که چون دانشجوی بهشتی ام اینو میگم. اما من قبل از اینکه بیام اینجا بارها اینو گفتم. تو همین مانشت پست هام هست. تو همشون گفتم اگه رتبه ۱ هم بیارم میرم بهشتی. دوستان قدیم مانشت اونایی که منو میشناسن همشون شاهدن که من فقط واسه دانشگاه بهشتی کنکور دادم. و خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم رتبه ۱ هوش هم همینجا رو زد. ایشون هم تفکراتش مثل من بود.سال ما یکی از رتبه ها (فکر کنم رتبه ۲) که لیسانس بهشتی بود ارشد رو اومد شریف. خوب اینکه یک چیزه طبیعیه، همیشه همینطوره. انتخاب بچه ها اول شریفه بعد امیرکبیر و تهران بعد علم و صنعت و تربیت مدرس و بهشتی بعدم خواجه نصیر. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۳ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:اون که نظر شخصی هست(24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۹ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۵ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:میتونید بدون تعصب ترتیب این سه تارو بگید(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۱ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: چرا با رتبه یک هوش بهشتی رو انتخاب کرده؟ و محترمه ولی کسی که دانشگاه شریف و تهران باشه هم واسه مصاحبه دکتری خیالش راحته، هم واسه اپلای و جایگاه اجتماعی (اینکه بهترین دانشگاه ایران داره درس میخونه) و ... |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - فانوووس - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۷ ق.ظ)aria نوشته شده توسط: سوال ۷۶ قطعا پاسخ سنجش غلط من قبلا به دکتر کیوانپور میل زدم منتظرم جواب ها رو بذاره تو کانال دکتر حقیقتسوال ۷۷ چی؟ |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - tohidi4503 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ
یاد حرفهای استادم میفتم که می گفت بعضی اوقات سوال هایی میدن که اونایی که خوندن با اونایی که نخوندن هیچ فرقی ندارن اونایی که عمیق خوندن موفق می شن |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - فانوووس - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ب.ظ
آدرس کانال دکتر حقیقتو کسی داره؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: دوستان یه سوالمنم سوالم همینههه الان اینجوری گذاشتن اعتراضم نزنیم؟؟؟؟ |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آسمان ابری - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۳۴ ب.ظ
بچه ها می شه یکی درصدهای من را لطفا حساب کند رشته ی ای تی ۳ سوال زبان درست مشترک ها ۵ درست ۳ غلط مدیریت ۵ درست ۳ غلط تخصصی ۸ درست ۱ غلط |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - dokhtare payiz - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۳۵ ب.ظ
درصدام به چه رتبه ای میخورن؟ زبان ۴۸ ریاضی ۶ مشترک ۱۷ تخصصی نرم ۲۳ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۳۴ ب.ظ)آسمان ابری نوشته شده توسط: بچه ها می شه یکی درصدهای من را لطفا حساب کند رشته ی ای تیزبان ۱۰ مشترک ۱۳/۳۳ مدیریت ۲۶/۶۶ تخصصی ۴۲/۵۹ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Iranian Wizard - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۳۵ ب.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: درصدام به چه رتبه ای میخورن؟با معدل ۱۵: تراز ۴۶۴۳ میشه.یعنی در سال پیش رتبه بین ۴۲۰ تا ۴۴۰ با معدل ۱۶: تراز ۴۷۴۳ میشه. یعنی در سال پیش رتبه بین ۳۸۰ تا ۴۰۰ با معدل ۱۷:تراز ۴۸۴۳ میشه.یعنی در سال پیش رتبه بین ۳۴۰ تا ۳۶۰ |