تالار گفتمان مانشت
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - MSZ - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ

واقعا باید الان از سازمان سنجش پرسید که اگر دفترچه ها رو ۲ روز زودتر میدادین چی میشد؟
حداقلش این بود که کمی با دفترچه ها سرگرم میشدیم و اینقدر عذاب اضافی نمی کشیدیم!

به خدا این آه های این همه آدم تو این همه سال ها، یه روز گردن این مسئولین کنکور رو میگیره! ببینین من کی گفتم! Big Grin

شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Fardad-A - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ

دوستان گرامی خواهش میکنم در مورد موضوعات مذهبی و کلمات مقدس کاملا" رعایت کنید . خوب نیست اینروزا کسی بن بشه.

ضمنا" اگه گزارشی میکنید حتما" شماره پست را بگید چون نمیشه ۲۷۰ تا پست را گشت ببینیم شما کدوم را میگید.
بعضی پستها که مورد داره از دید خارج میبشن.

RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - LordAriana - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ)gh elham نوشته شده توسط:  در کل تو این کشور فقط باید استرس داشت تا وقتی بچه ای که بازم خدا رو شکر بد نیست دبیرستان که رفتی از روز اول بهت استرس کنکور میدن تا پیش دانشگاهی باید از سد پراسترس ی به نام کنکور عبور کنی ، لیسانس که گرفتی بدبختی ات بیشتر شده نه کار درستی میتونی گیر بیاری ....دیگه جوونی شدیو هنوز دستتمون تو جیب خودمون نیست .....تازه باید بشینی بخونی واسه ارشد ....... اگر قبول شدی ...ارشدم که گرفتی بازم کار نیست با این تفاوت که الان ۲ سالم بزرگتر شدیو هنوز هیچی نداری ........باید بخونی واسه دکتری ، خیلی هنر کنی کلی زحمت بکشی بتونی از سد کنکور دکتری با هزار بدبختی رد شی تازه دانشجو دکتری هستی باید چندین سال زحمت مداوم و کلی نگرانی داشته باشی تا شاید موفق شی دکتری بگیری ....که البته تقریبا تمام دوستان واشنایانم که داخل کشور دارن دکترا میگیرن اصلا راضی نیستن ......خیلی زرنگ باشی الان ۳۰ سالته ....خوشبینانه در نظر بگیریم شاید الان با دکتری یه کار قابل قبول بتونی پیدا کنی ....اگه یه پسر ۳۰ ساله باشی تازه باید تو این گرونی سر سام اور فکر جمع کردن یه مقداری پول باشی تا شاید بتونی گلیم خودتو از اب بکشیو تا چند سال اینده یه سرو سامونی به زندگیت بدی بتونی یه خونه اجاره کنی .......اگرم که دختر باشی که بتونی بری سر کاری .... مدام به سوال های اینو اون جواب بدی که دیگه کی میخوای ازدواج کنی و که البته خود مقوله ازدواجم یه استرس جدا داره .......خلاصه از صبح که بلند میشیم از ساده ترین و پیش پا افتاده ترین مسایل باید به خیلی ها جواب پس بدیم برای دل دیگران زندگی کنیم و برای هر هدفی ۱۰۰۰ برابر زجر بکشیم اخرشم هیچی ...........واقعازندگی کردن ما ایرانیا فقط پر از استرس و تنش هست نمیتونیم شاد باشیم .....چقدر اسون تر جوون های اروپایی و امریکایی به هدف هاشون میرسن و چقدر شاد ترن Undecided

کاملاً موافقمSmile

شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - m_gh - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ ب.ظ

ما یکشنبه ساعت ۸ دانشگاهمون جشن فارغ التحصیلی گرفته!!!حالا فکر کن تو جشن بری جوابو ببینی!!!خدا کنه حالا دپرس نشیم.

RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - neda_Network - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ

هیچی بدتر از این نیست که انقد منتظر شی بعد اگه نتایج ساعت ۸ شب اعلام میشه تو فرداصبحم سایتا باز کنی قابل دسترسی نباشه باید خودم یه سایت برا سنجش طراحی کنم یه اینترنتم از ژاپن بیارم با این وضع تا دیدن نتایج شما را به دیدن چندین سکته ی شدید و خفیف قلبی و مغزی دعوت میکنیم خدا قربون کرمت برم منو گذاشتی تو قاره آسیا فدات شم چی میشد منو میزاشتی ژاپن اونجا نمیشد حداقل اونجا جا نبود چین درک میزاشتی افغانستان نشد حداقل یه کابل اینترنت بنداز اینجا امکانات نیست بابا مسئولین کجایید خو رسیدگی کنید ....این فرشته ها فقط میخورن میخوابن بعدم میگن ما اختیار نداریم قربونت برم تو بیا یه ساعت سایت سنجشو باز کن اصلا مادام الاختیار میشی به مولا اصلا کف کنی از ما گفتن فرشته جونBig Grin

RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - nimam - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط:  خدا قربون کرمت برم منو گذاشتی تو قاره آسیا فدات شم چی میشد منو میزاشتی ژاپن اونجا نمیشد حداقل اونجا جا نبود چین درک میزاشتی افغانستان نشد حداقل یه کابل اینترنت بنداز اینجا امکانات نیست بابا مسئولین کجایید خو رسیدگی کنید ....این فرشته ها فقط میخورن میخوابن بعدم میگن ما اختیار نداریم قربونت برم تو بیا یه ساعت سایت سنجشو باز کن اصلا مادام الاختیار میشی به مولا اصلا کف کنی از ما گفتن فرشته جونBig Grin

سوال من اینه که چرا شما قاره آمریکا و اروپا رو ول کردی و چسبیدی به ژاپن!
در آخر همه دوستان را دعوت به آرامش میکنم Tongue

شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - gholamreza jalili - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ

اینقدر استرس خوردم و با خودم کلنجار می رم میبینم ۱ ساعت گذشته بعد یکدفعه بخودم میام میگم کجایی بابا ول اینطوری به ۴۰ نمیرسی , ولش کن , استرس بزار کنار. ی چند دقیقه ارومم دوباره روز از نو روزی از نو
فقط می خواستم بگم ب---ی---خ---ی---ا---ل Angel

شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - kevin - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ

بابا بسه دیگه من به جای شماها حالم به هم خورد دیگه ۱۸ ۱۹ ساله که نیستین بابا بخدا قصد توهین به کسیو ندارم ولی من تو پستایی که اینجا دیدم فقط یه نفره که واقعا امتحانشو خوب داده و قبولم امیشه اونم اقا نیماست اون بنده خدا الان دو روزه دیگه پست نمیده چون پند نفر هی میگفتن ما درصد شما رو میبینیم استرس میگیریم نمیدونم یعنی بعضیا مثلا دنبال معجزه هستن که با درصد ۱۰ ۱۵ درصد یهو رتبشون زیر ۱۰۰ بشه؟؟؟الان تقریبا دیگه هر کسی میدونه چی کار کرده این دلهره و نگرانی ها هم با عرض شرمندگی از الافی و بیکاری زیاد هست

شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - sh_68 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ

من که اینروزا دلخوشیم شماهایید
مادر بزرگم از همه پیگیرتره اینقد که واسم نذر کرده
خداِیـــــــــــــــــــا روسیاه نشم فقط پیششون Sad

شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - somaye_tex - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ

سال ۹۰ و از روی کارنامه های سال ۹۰ دوستی به نام آقای گوران یه برنامه با سی شارپ نوشتن برای تخمین رتبه سال ۹۱/ من الان دیدم و با این نرم افزار درصد های بچه های ۹۱ رو وارد کردم . تقریباً با تولرانس خوبی رتبه ها رو تخمین می زنه. البته اینطور که چک کردم انگار تأثیر مشترکها پارسال بیشتر از سال ۹۰ بوده. چون کارنامه هایی که ریاضی و تخصصی های بالا داشتن رتبه های خیلی بهتری براشون تخمین میزنه. اما برای کسایی که مشترک های خوبی دارن رتبه خیلی کم تفاوت می کنه. در حدود ۱۰-۱۵/
اگه دیتا بیسش آپدیت بشه و کارنامه های زیادی وارد کرد به نظرم تخمین خوبی میشه زد. ایشاله امسال همه بیان کارنامشون رو بذارن که یه نرم افزار تخمین رتبه خوبی با ایده های بجه ها بشه نوشت.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

به نظرتون امسال مشترک ها مهمترن یا ریاضی یا تخصصی؟؟؟
من که میگم ریاضی و مشترک. البته تخصصی اکثر بچه ها هم خیلی خوب بوده.

RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - neda_Network - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ

[/quote]

سوال من اینه که چرا شما قاره آمریکا و اروپا رو ول کردی و چسبیدی به ژاپن!
در آخر دوستان را دعوت به آرامش میکنم Tongue
[/quote]
قسمت بود اونجا بودم نشده حالا که افتادم آسیا بهتر از ژاپن نیس دیگه اون قاره ها برا از ما بهترونهBig Grin

RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Nima Masghadi - 20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  زیرنویس:
گفتم غم تو دارم. گفتا غمت سر آید... گفتی یا نگفتی؟؟ گفتی یا نگفتی؟؟Tongue عاشق این خره ام.
به قول خودش: جیگرم ... جیگررررم .... جیگرررررررم Angry Tongue

RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - neda_Network - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط:  
(20 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  زیرنویس:
گفتم غم تو دارم. گفتا غمت سر آید... گفتی یا نگفتی؟؟ گفتی یا نگفتی؟؟Tongue عاشق این خره ام.
به قول خودش: جیگرم ... جیگررررم .... جیگرررررررم Angry Tongue

من یه دونه جیگر و یه ببعی برا خودم میخوام مسئولین کجایید واقعا قشنگترین بخش زندگیمون شدن این موجوداShy

RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - nassim92 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)sh_68 نوشته شده توسط:  من که اینروزا دلخوشیم شماهایید
مادر بزرگم از همه پیگیرتره اینقد که واسم نذر کرده
خداِیـــــــــــــــــــا روسیاه نشم فقط پیششون Sad
مامان بزرگ منم تا منو میبینه میگه نتیجه امتحانت نزدن!یک دخترعمو هم دارم پارسال یک رشته قبول شد(قصد توهین به هیچ رشته ای ندارم ولی خداییش رشتش یجوری خیلی ضایس) دم به دقیقه اس میگه نتایجتون نزدن Huh

RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - m_gh - 21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ

(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)kevin نوشته شده توسط:  بابا بسه دیگه من به جای شماها حالم به هم خورد دیگه ۱۸ ۱۹ ساله که نیستین بابا بخدا قصد توهین به کسیو ندارم ولی من تو پستایی که اینجا دیدم فقط یه نفره که واقعا امتحانشو خوب داده و قبولم امیشه اونم اقا نیماست اون بنده خدا الان دو روزه دیگه پست نمیده چون پند نفر هی میگفتن ما درصد شما رو میبینیم استرس میگیریم نمیدونم یعنی بعضیا مثلا دنبال معجزه هستن که با درصد ۱۰ ۱۵ درصد یهو رتبشون زیر ۱۰۰ بشه؟؟؟الان تقریبا دیگه هر کسی میدونه چی کار کرده این دلهره و نگرانی ها هم با عرض شرمندگی از الافی و بیکاری زیاد هست

قبول دارم که زیادم نباید حرف از استرس و اینا زد چون خودش استرس رو بیشتر می کنه .ولی واقعا چه ربطی داره که ۱۸ ۱۹ ساله نیستیم!!!آدم وقتی واسه کاری زحمت می کشه انتظار نتیجه داره ومطمئنا هم استرس کم وبیش سراغش می آد.مطمئن باشین ماهم که استرس داریم ۱۰ ۱۵ نزدیم ،ولی خب تلاشمون رو کردیم ومتقابلا یه استرس هایی هم داریم .راستی آقا نیما هم پست زد خیالتون راحت باشه