|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zahra2012 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:بله میدونم سال به سال نیست من کتاب مقسمی رو برای سال به سال گرفتم ولی متاسفانه علط زیاد داره میخواستم ببینم برای یک کتابی که باهاش چک کنم خوب هست یا نه یا اینم زیاد علط داره ؟؟(04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: در مورد کتاب پارسه مجموعه سوالهای سال ۸۸ تا ۹۲ کسی خبر داره میدونه خوبه یا نه ؟
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masume_ml - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ
پایگاه دانان مرا دریابید؟ سال ۹۱ ای تی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بچه هایی که ۹۱ زدید کجایید ؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - ka arman - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:بله میدونم سال به سال نیست من کتاب مقسمی رو برای سال به سال گرفتم ولی متاسفانه علط زیاد داره میخواستم ببینم برای یک کتابی که باهاش چک کنم خوب هست یا نه یا اینم زیاد علط داره ؟؟(04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: در مورد کتاب پارسه مجموعه سوالهای سال ۸۸ تا ۹۲ کسی خبر داره میدونه خوبه یا نه ؟ من یکی دو تا سوالش که جواب سنجش غلط هست رو دیدم که درستشو زده بود... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sand - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:بله میدونم سال به سال نیست من کتاب مقسمی رو برای سال به سال گرفتم ولی متاسفانه علط زیاد داره میخواستم ببینم برای یک کتابی که باهاش چک کنم خوب هست یا نه یا اینم زیاد علط داره ؟؟(04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: در مورد کتاب پارسه مجموعه سوالهای سال ۸۸ تا ۹۲ کسی خبر داره میدونه خوبه یا نه ؟ منم کتابشو گرفتم خوبه اون تستایی که از آزادهم گذاشته معمولا یه نکته ای داشته . فقط عیب بزرگش برای کتاب سری مهندسی فناوری اطلاعات مثلا درس طراحی الگوریتم یا ساختمان داده سوالای طراحی و ساختمان داده کامپیوترو نذاشته . ولی خوب به جواب هاش به نظر من میشه اعتماد کرد. الآن من نمیدونم سوالای کامپیوترو چیکار کنم. |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - remove - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ب.ظ
دوستانی که امروز آزمون سنجش دادن یه سر میزنن اینجا؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - dzzv_13 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: ردینگ که حدودا ۱۰ نوع سوال مشخص داره که تکنیکی هستنمثلا چه تکنیک خاصی داره ؟ (البته اگر کوتاه هست بگو چون نمیخوام وقتت رو بگیرم) ممنون |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - asiehmohammadian - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ
دوستان من سوالای کنکور ۸۸ تا ۹۲ مقسمی وخریدم خیلی بده ؟؟؟؟ باز برم پارسه بخرم ؟؟!!! |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: دوستان من سوالای کنکور ۸۸ تا ۹۲ مقسمی وخریدم خیلی بده ؟؟؟؟ نه اشتباه نکن همه کتابای اطلس تست یکیه تست وقتی توسط سازمان سنجش جواب داده میشه همه اطلاسای تست یه طوری حل میکنن که جوابش همون گزینه سازمان در بیاد مگر اینکه اشتباهی فاهش داشته باشه در کل پولتو هدر نده سعی کن وقتی داری میخری انتخاب بهتری کنی ولی در کل تفاوتی نداره |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - kati - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ
هــــــــــــــیع چه برو و بیایی هست اینجا ...همه سرشون شلوغه!! (۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ)maneshty نوشته شده توسط: دوستان یه سوال: عه !! شما هم تو این تاپیک هستید اگر فقط محض چک کردن سوالات ساختمان علوم کامپیوتر هست که الکی نرید کتاب بخرید اینجا سوالا +جواب های کلیدی +جواب های تشریحی هست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zahra2012 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۵ ق.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: دوستان من سوالای کنکور ۸۸ تا ۹۲ مقسمی وخریدم خیلی بده ؟؟؟؟منم خریدم تستای سال ۸۸ و ۹۰ رو هم زدم ولی مثلن سال ۸۸ سوال یک کامپایلر گزینه چهار به جای * ، / رو گذاشته و بنابراین شما غلط جواب میدی و یا گزینه درست رو نزده پس اگه زدیو سریع درصد گرفتی و دیدی شدی مثلن بیست و خورده ای نا امید نشو که من شدم و نصف روزمو خراب کرد که چرا پایین زدم جاهای دیگه هم چک کن به سوالیم شک داشتی درست میگه یا نه حتما چک کن میبینی درصدت عوض میشه من خودم احتمالن کتاب دیگه بگیرم چون کتابای من قدیمی هستن و سوالای سالای اخیرو ندارم که با اونا چک کنم
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - esisonic - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ
ینی این ۱۱،۱۰ روز باقیمونده جون آدم به لبش میرسه!! فقط میتونم بگم تو این مدت درس خوندن ممنوعه...فقط و فقط جمع بندی! خوش به حالتون...سال دومی نیستین... ... نمیخوام استرس وارد کنم ولی دلم مث آب اکسیژنه و سود سوز آور میجوشه...(کسی مدار چاپی نداره؟ )
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - A V A - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ق.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: ردینگ که حدودا ۱۰ نوع سوال مشخص داره که تکنیکی هستنمثلا چه تکنیک خاصی داره ؟ من چند وقته کتاب زبان تخصصی پارسه رو با ویسش میخونم یکی از تکنیکا اینه: بعضی سوالات رو بدون خوندنه کامله متن و فقط باskim کردن به جواب میرسیم، اما باید تشخیص داد چه سوالایی اینطوری هستن، مثلا سوال یه چیزی رو توو متن میخواد( مثلا میگه چه چیزی برای فلان مورد ضروری هست) شما باید از صورت سوال keyword مهم رو دربیاری و فقط تووی متن دنباله اون keyword باشی که تقریبا پیدا کردنش زیره ١ مین وقت میبره، بعد اطرافه اون keyword دنباله جواب باشی بعضی سوالا دنباله main idea هستن که من امشب تقریبا این قسمتو مطالعه میکردم و تکنیک اینه که اول بتونی اون پاراگرافی که main idea رو سامل میشه پیدا کنیم که معمولا شامل یه سری phrasal های خاصی هستن که به پیدا کردن پاراگراف کمک میکنه |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ
دوستان این تاپیک با این که روزای آخر عمرش رو می گذرونه ولی بحث حاشیه ای خیلی توش زیاد شده و عملا عامل سر درد شده! اگه با شخص خاصی کار دارید بهش پ خ بدید! و اسپم نکیند! بحث آزمون، بحث سوال و ... رو سر جاش بکنید! ------------------------------------------- فرجی در سوالات محاسبات سال ۹۲ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - A V A - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: دوستان این تاپیک با این که روزای آخر عمرش رو می گذرونه ولی بحث حاشیه ای خیلی توش زیاد شده و عملا عامل سر درد شده! اگه با شخص خاصی کار دارید بهش پ خ بدید! و اسپم نکیند! بحث آزمون، بحث سوال و ... رو سر جاش بکنید! الان منم نباید جواب میدادم؟
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: هر وقت گزارش کار های شما رو می بینم حس می کنم هنوز خیلی وقت تا کنکور داریم چون خیلی با آرامش برنامه تون رو پیش می برید و این عالیهتو بخش ما افراد زیادی بودن صبح امتحانی بودن یعنی صبح امتحان شروع به خوندن می کردیم شب امتحان همیشه حس می کردیم هنوز زوده(نمره ماکس نمی شدیم ولی به جز چند درس خاص نمی افتادیم) الان یه مقایسه کنم الان رو با اون موقع یعنی وقت زیاد هست(اگه تو هیچ درسی تو کنکور نافتیم یه رقمی میشیم) (۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: احساس میکنم خدا توبه ام را قبول کرده و الان عاری از هرگونه گناه هستمخودت تلاش کردی اگه تلاش نمی کردی گناهات بخشیده نمی شد؟ |