تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - HamedNet - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ

بله

Sent from my C6602

RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - alma90 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط:  پارسال جمعه بوده درسته؟

اره پارسال جمعه بوده

RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - alma90 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ

کسی پاسخنامه کنکور کامپیوتر ۹۲ رو نداره؟

RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - alma90 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ق.ظ

کارت اومد...
طبق روال همیشه کامپیوتر صبح جمعه

RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - sara901 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ق.ظ

سلام دوستان ببخشید کسی سوالای ۸۷ به بعد ازاد ای تی داره ؟؟؟ یا لینک بدید Confused پیشاپیش ممنون

گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - hoomanab - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ

سلام دوستان! همگی خسته نباشید!
سوالای ارشد آزاد ۹۱ و ۹۲ رو دارید؟!!!

گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ

بچه ها من کد ملیو ی رقمشو اشتباه وارد کردم حالا حوزه ازمونم مشهد خودم شهرستانم چیکارکنم برم بیام حوزه رفع نقصم هیچکس تلفن جواب نمیده فقطم تا هفتم وقت دارم امروزم که تموم شد نشد برم مشهد برم ......... چقد من بد شانسم ای خداااااااااااااااا

Re: RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - HamedNet - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ

(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  بچه ها من کد ملیو ی رقمشو اشتباه وارد کردم حالا حوزه ازمونم مشهد خودم شهرستانم چیکارکنم برم بیام حوزه رفع نقصم هیچکس تلفن جواب نمیده فقطم تا هفتم وقت دارم امروزم که تموم شد نشد برم مشهد برم ......... چقد من بد شانسم ای خداااااااااااااااا

به مرکز آزمون تماس بگیرید
سیستم پاسخگویی خوبی دارن

Sent from my C6602

RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - negar.v - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ

(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:  سلام دوستان! همگی خسته نباشید!
سوالای ارشد آزاد ۹۱ و ۹۲ رو دارید؟!!!

سوالای آیتی رو فکر کنم هیچکس نداره
اما سوالای کامپیوتر هست

گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ

(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  
(05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  بچه ها من کد ملیو ی رقمشو اشتباه وارد کردم حالا حوزه ازمونم مشهد خودم شهرستانم چیکارکنم برم بیام حوزه رفع نقصم هیچکس تلفن جواب نمیده فقطم تا هفتم وقت دارم امروزم که تموم شد نشد برم مشهد برم ......... چقد من بد شانسم ای خداااااااااااااااا

سیستم پاسخگویی خوبی دارن

Sent from my C6602
سلام مرسی اونکه مشغوله مدام ۰۲۱۲۳۵۳۳۰ رو میگید دیگه ارهههه؟؟؟؟؟؟؟

Re: RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - HamedNet - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ب.ظ

(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  
(05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  
(05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  بچه ها من کد ملیو ی رقمشو اشتباه وارد کردم حالا حوزه ازمونم مشهد خودم شهرستانم چیکارکنم برم بیام حوزه رفع نقصم هیچکس تلفن جواب نمیده فقطم تا هفتم وقت دارم امروزم که تموم شد نشد برم مشهد برم ......... چقد من بد شانسم ای خداااااااااااااااا

سیستم پاسخگویی خوبی دارن

Sent from my C6602
سلام مرسی اونکه مشغوله مدام ۰۲۱۲۳۵۳۳۰ رو میگید دیگه ارهههه؟؟؟؟؟؟؟

از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی تماس بگیرید
حتما جواب میدن

Sent from my C6602

گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ

فعلا که میل زدم میلمو جواب ندادن ممنون اگه راهنمایی کنید

Re: RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - HamedNet - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ

(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:  
(05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  
فعلا که میل زدم میلمو جواب ندادن ممنون اگه راهنمایی کنید

اگر ساعت کاری بود دوساعته ج میدادن
همون سیستم پشتیبانی دیگه؟
سایت
Pub-azmoon
رفتید؟

Sent from my C6602

گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 06 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ

(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط:  Pub-azmoon
نه من فقط از طریق سیستم پاسخگویی که در قسمت دریافت کارت ورود به جلسه هست اقدام کردم اینم که شما فرستادید الان رفتم براشون سند کردم امیدوارم درست شه ممنونم ...

گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - alagh - 06 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ

میخوام شروع کنم به خوندن Smile فقط ۳ روز Smile