|
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - hosseina4 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ
بچه ها به نظرتون الان که با این شرایط امنیت امیر کبیر رو دیگه قبول نمیشم انتخاب امنیت تربیت مدرس خوبه یا نه |
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - Asemaneabi - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ)hosseina4 نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون الان که با این شرایط امنیت امیر کبیر رو دیگه قبول نمیشم انتخاب امنیت تربیت مدرس خوبه یا نه آخ آخ اون اتفاق بده داره میفته... ۲۰ نفر داریم میایم عقب... بچه ها.. من تعریف صنعتی شیراز رو زیاد شنیدم.. اما تو عمرم انقدر دو دل نبودم که اول صنعتی شیراز رو بزنم یا اول بوعلی همدان؟؟؟؟ پلیز هلپ ![]() ![]() ![]()
|
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - ka arman - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:(31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ)hosseina4 نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون الان که با این شرایط امنیت امیر کبیر رو دیگه قبول نمیشم انتخاب امنیت تربیت مدرس خوبه یا نه اتفاق خیلی بدیه چون دیگه به شبانه هم امید ندارم... به نظر من مسافت رو تو اولویت قرار بدید چون هر دوتا دانشگاه تقریبا تو ی سطح قرار دارن(حالا یکم بالا پایین)... |
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sherlock holmes - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ
بچه ها من که کلن نگران نیستم .. شک نکنین درست میشه.. حالا امشبم نشه حتمن بعدن خبرای خوبی میشنویم و شریف همینطوری نمیشینه که تازه تو تکمیل ظرفیت دانشجو بگیره. |
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - Golden68 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: بچه ها من که کلن نگران نیستم .. شک نکنین درست میشه.. حالا امشبم نشه حتمن بعدن خبرای خوبی میشنویم و شریف همینطوری نمیشینه که تازه تو تکمیل ظرفیت دانشجو بگیره. یعنی تو اون ۴سال اینقدر امیدوار ندیده بودمت ![]() (۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ)hosseina4 نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون الان که با این شرایط امنیت امیر کبیر رو دیگه قبول نمیشم انتخاب امنیت تربیت مدرس خوبه یا نه شما رتبه تجارتت رو هم میگی؟من ۴۸ تجارتم .دارم حساب کتاب میکنم ببینم رتبه های جلوتر از من کجاها رو میزنن :-s |
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - happy07 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
بچه ها این آقای حسینی بای که امروز مراسم دانشگاه امام حسین(ع) بودن، پس کی خودشونو رسوندن به شما
|
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - delnian - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:(31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ)hosseina4 نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون الان که با این شرایط امنیت امیر کبیر رو دیگه قبول نمیشم انتخاب امنیت تربیت مدرس خوبه یا نه دوست عزیز اگه شبکه براتون مهمه اول صنعتی شیراز رو بزنید در این گرایش قویتر از بوعلی هست من در این مورد با اساتید شبکه مشورت کردم. موفق باشید. |
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sadafak7 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: بچه ها من که کلن نگران نیستم .. شک نکنین درست میشه.. حالا امشبم نشه حتمن بعدن خبرای خوبی میشنویم و شریف همینطوری نمیشینه که تازه تو تکمیل ظرفیت دانشجو بگیره. خدا از دهنت بشنوه. من که عزا گرفتم، تا حالا خودمو اینقد عزادار ندیده بودم! |
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - shivap - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۰ ب.ظ
بچه ها یک سوال بی ربط!!!کرمانشاه مدیریت یاشیراز آی تی؟خودم کرمانشاه هستم و چند تا استاد خوب میگن داره. |
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sherlock holmes - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:(31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: بچه ها من که کلن نگران نیستم .. شک نکنین درست میشه.. حالا امشبم نشه حتمن بعدن خبرای خوبی میشنویم و شریف همینطوری نمیشینه که تازه تو تکمیل ظرفیت دانشجو بگیره. نه بابا من تازه از خواب پاشدم ببینم چی به چیه..:دی هنوز نرفتم سایت انتخابامو ادیت کنم..!!!! عزا گرفتن نداره که اشالله درست میشه شریف قبول میشی شیرینی منم میدی..
|
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sadafak7 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: نه بابا من تازه از خواب پاشدم ببینم چی به چیه..:دی هنوز نرفتم سایت انتخابامو ادیت کنم..!!!! عزا گرفتن نداره که اشالله درست میشه شریف قبول میشی شیرینی منم میدی.. منم بالاخره انتخاب رشتمو کردم! ![]() الانم دارم فک میکنم چطوری ادیت کنم که رضایت بخش شه ولی هی همش نمیشه! ایشالا درست بشه هممون خوشال بشیم، منم به همه شیرنی بدم، مخصوصا به شما که عوض صبح دراد
|
RE: نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - happy07 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط: دارم فک میکنم چطوری ادیت کنم که رضایت بخش شه ولی هی همش نمیشه! دقیقا حال منه ![]() ![]()
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - Nfrs - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:(31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: نه بابا من تازه از خواب پاشدم ببینم چی به چیه..:دی هنوز نرفتم سایت انتخابامو ادیت کنم..!!!! عزا گرفتن نداره که اشالله درست میشه شریف قبول میشی شیرینی منم میدی.. می شه بگین چی زدین؟ |
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - parniyan913 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
بچه هاااااااا من واقعا شرمندم که سوالمو اینجا می پرسم به نظرتون غیرانتفاعی خاتم، خیلی اذیت کن نیست؟ این مقررات آموزشیشه برای ارشد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کسی می دونه غیر انتفاعی ایوانکی مدرکشو با عنوان شهر تهران می ده یا سمنان؟ توی سایتش آدرس رو نوشته : سمنان، گرمسار ... شما جای من باشید اول اینا رو می زنید یا علوم وفنون رو؟ با در نظر گرفتن اینکه ساکن و شاغل تهرانید ... مساله رفت و آمد و خستگی راه و ... همه مسائل دیگه من که هنگ کردم می شه کمکم کنید |
|
نتیجه نهایی پیگیری اصلاحیه IT شریف - sherlock holmes - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ب.ظ
بعله اون که باید یه شیرینی درست حسابی بدی که عوض صبح دربیاد.. من الان امدم ادیت کنم دارم باز جابه جااا میکنم!!! باز به شک افتادم تو بعضیاااا!!! |