|
|
الان دلت چی می خواد؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
الان دلت چی می خواد؟ - didar - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ب.ظ
حال داداشم زود خوب شه ... دلم لک زده واسه روزایی که با هم کل کل می کردیم و من از دسش حرص می خوردم |
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - tabassomesayna - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ
الان دلم چیزی نمیخواد ولی واسه فردا میخوام تو ازمون رانندگی قبول بشم
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - Sadi_gh - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: الان دلم چیزی نمیخواد ولی واسه فردا میخوام تو ازمون رانندگی قبول بشم یادش بخیر.... خیلی خوووب بود ،پارک دوبل امتحان گرفت از ما ولی دخترا انقد استرس داشتن که ما هم ناخوداگاه استرس میگرفتیم ![]() یادمه یکی از خانم ها انقد استرس داشت پاش میلرزید، پاشو گذاشت رو گاز عینه این ماشین مسابقه ای ها که اول مسابقه تند تند گاز میدن شد.... افسره داشت میخندیدااا .... ولی قبولی داد بهش..... ![]() ایشالا که قبولی توام
|
الان دلت چی می خواد؟ - tabassomesayna - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۱ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط:پارک دوبل کاری نداره (الکی مثلا" من خیلی حرفه ایم(31 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: الان دلم چیزی نمیخواد ولی واسه فردا میخوام تو ازمون رانندگی قبول بشم )من همش یادم میره راهنما بزنم فقط .. میخوام رو کف دستم بنویسم راهنما یادت نره )هی تو نا خودآگاه تمرین میکنم که هرکاری خواستی تو ماشین بکنی حتی بخوای نفس هم بکشی اول راهنما بزن بعد نفس بکش
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - Sadi_gh - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: پارک دوبل کاری نداره (الکی مثلا" من خیلی حرفه ایم اینکه کاری نداره.... ببین این کارو بکن هیچوقت یادت نمیره. موقعی که فرمون رو میگیری با دستات، دست چپت رو باز نگه دار{انگشتات باز باشه} اینجوری فرمون رو هر طرف بپیچونی اتوماتیک دستت میحوره به راهنما و خودش زده میشه . جالب اینجاست هرطرف بپیچی جواب میده ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
الان دلت چی می خواد؟ - tabassomesayna - 02 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ق.ظ
یه دوست پایه که همراهیم کنه واسه کنسرت ..
|
|
الان دلت چی می خواد؟ - crevice - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ق.ظ
انگیزه، صبر، آرامش... |
|
الان دلت چی می خواد؟ - miss msv66 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ
اردیبهشت از آن ماه های لعنتی ست که در آن کوه می چسبد دریا می چسبد با دوستان در خیابان ها بودن می چسبد در خانه بودن و ولو بودن زیر دست و پای مادر می چسبد تمام رنگ ها برای پوشیدن خوبند هوا جان می دهد برای عاشقی کردن و کیفور شدن در همه چیز , ... انقدر این اردیبهشت برای همه چیز و همه کار دوست داشتنی ست که یک ماه برایش کم است و باید کم کمش شش ماه تمدید شود ... ! چه زیباست اردیبهشت از رآه رسید دلم اردیبهشت طولانی میخواهد |
|
الان دلت چی می خواد؟ - didar - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ب.ظ
ﺩﻟﻢ ﮐﻤﯽ ﺧﺪﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ، ﮐﻤﯽ ﺳﮑﻮﺕ ، ﮐﻤﯽ ﺁﺧﺮﺕ ...ﺩﻟﻢ ﺩﻝ ﺑﺮﯾﺪﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ، ﮐﻤﯽ ﺍﺷﮏ ، ﮐﻤﯽ ﺑﻬﺖ ، ﮐﻤﯽ ﺁﻏﻮﺵ ﺁﺳﻤﺎﻧﯽ ... ﺩﻟﻢ ﯾﮏ ﮐﻮﭼﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﯽ ﺑﻦ ﺑﺴﺖ !!!ﻭ ﯾﮏ ﺧﺪﺍ ﺗﺎ ﮐﻤﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻧﯿﻢ ...ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻦ ... |
|
الان دلت چی می خواد؟ - shamim_70 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ
چیزی که قابل گفتن و نوشتن نیس.. باید رفت...فقط همین. |
RE: الان دلت چی می خواد؟ - blackhalo1989 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: چیزی که قابل گفتن و نوشتن نیس..خداحافظ
|
RE: الان دلت چی می خواد؟ - shamim_70 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(06 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: چیزی که قابل گفتن و نوشتن نیس..خداحافظ خدحافظ
|
الان دلت چی می خواد؟ - RASPINA - 07 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: چیزی که قابل گفتن و نوشتن نیس..سفرت بی خطر دلم میخواد این پروژه تموم بشه خیلی حیثیتیه.. نمی دونم این دوماه چه جوری گذشت. نمی دونم کی تموم میشه من که ۱ماهه دارم ویرایش انجام میدم اصلا نمیدونم کی ساختمش که این همه گیر داره. اینجاست که باید گفت ساعت برناردم آرزوست واقعا یا آدم کار نکنه یاهر مرحله کار را ۱۰۰% انجام بده |
|
الان دلت چی می خواد؟ - miss msv66 - 11 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ق.ظ
الان دلم هیچی نمیخواد از من بعیده دعا کنین بیماری خطرناکی نداشته باشم |
|
الان دلت چی می خواد؟ - khordad.girl - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۵ ق.ظ
قسمت بعد game of thrones |