تالار گفتمان مانشت
ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - نسخه‌ی قابل چاپ

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - nazibahar - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ

(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ)agentv نوشته شده توسط:  
(07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ)haasti نوشته شده توسط:  سلام، ببخشید من یه سوالی داشتم که خیلی خوشحال میشم هر کی میتونه راهنمائیم کنه.
من امسال در حدود ۲ ماه خوندم و خیلی تفننی که رتبم الان ۲۰۰۰ اومد تو گرایش هوش، من میتونم از سهمیه رتبه اولی استفاده کنم با معدل ۱۸/۴۴ اما واقعا موندم که اصلا ارزش داره که امسال استفادش کنم یا بذارم واسه ساله بعد که میخوام جدی بخونم. به نظر شما با این رتبه و این سهمیه امید به قبولی هست و میتونم امیدوار باشم که شبانه قبول شم؟
واقعا ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.

تا اونجایی که می دونم سهمیه شاگرد اولی رو نمیشه برا سال بعد استفاده کرد و احتمالا سهمیتون بسوزه. البته بهتره از قسمت آموزش دانشگاهتون هم بپرسین.
اما دفترچه گفته تا ۲ سال بعد از فارغ التحصیلی قابل استفاده هستش!

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - jeraldin - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ق.ظ

۵۳۱ نرم افزار و ۴۰۴ الگوریتم.به نظرتون امیدی برا نرم افزار هست؟

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - admin - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ ق.ظ

(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ)agentv نوشته شده توسط:  تا اونجایی که می دونم سهمیه شاگرد اولی رو نمیشه برا سال بعد استفاده کرد و احتمالا سهمیتون بسوزه. البته بهتره از قسمت آموزش دانشگاهتون هم بپرسین.
تا دو سال بعد فارغ التحصیلی قابل استفاده است.

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - ehsan_67 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ

سلام دوستان خسته نباشید.من رتبم ۱۷۰۰شد در گرایش ۱و۴ آی تی و این یعنی افتضاح!!!
دوستم هم ۴۰۰۰شد در همین گرایش ولی عجیب اینه که میگه به هر دلیلی میخواد بره ارشد بخونه.میخوام از بچه های مانشتی سوال کنم آیا واقعا واسه کسی که این چنین رتبه ای آورده احتمال قبولی جایی هست؟باید کجاها رو بزنه در ضمن میگه اصلا کاری به شهریش ندارم.مرسی

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - ghaderiyaser - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ق.ظ

آقا این ظرفیت هارو چرا کم کردن دیگه امیرکبیرو نمیارم.... پارسال ۱۱۱امیرکبیر قبول شد اما من (۱۰۲)قبول نمی شم..... ای به خشکی ................

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - Bache Mosbat - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ق.ظ

(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:  آقا این ظرفیت هارو چرا کم کردن دیگه امیرکبیرو نمیارم.... پارسال ۱۱۱امیرکبیر قبول شد اما من (۱۰۲)قبول نمی شم..... ای به خشکی ................

ایشالا که میارین.

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - cormen - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ ق.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  
(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ب.ظ)cormen نوشته شده توسط:  فکر میکنم تا حالا سابقه نداشته در مقطع ارشد کاهش ظرفیت داشته باشیم
من فکر کنم با ۳۰۰ باید همون بوعلی سینای شهر خودمون رو انتخاب کنم

منم دارم یه جورایی به بو علی فکر میکنم ، چه جور جاییه؟ شهرش که خوبه دانشگاهش چطوره؟

دانشگاه بوعلی امسال ۴ نفر دکتری هوش میگیره این یعنی هیئت علمیشو تقویت کرده اونجا دکتر زیاد داره معروف ترینشون دکتر میر حسین دزفولیان هست به نظر من بعد از اصفهان و شیراز انتخاب خوبیه

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - sadradin - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ق.ظ

سلام

کسی هست من رو راهنمایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی​ییییی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با ۵۴۰ گرایش یک و چهار آی تی کجا میشه قبول شد ؟

با ۷۰۰ دیدم پیام نور قشم قبول شدن و راضی بودن چون استاداشون پروازی هستند .

سایت کارشناسی هم زده با ۴۰۰ شبانه خواجه نصیر قبول شدن گرایش سیستم های اطلاعاتی .

کسی میتونه را هنمایی کنه آیا ممکنه شبانه جایی رو بیارم تهران یا اصفهان

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - elaheh_farokhi - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ق.ظ

کسی میدونه دانشگاهای کرمان و یزد و سمنان و شاهرود با چه رتبه هایی هوش میگیره؟

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - انرژی مثبت - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۹ ق.ظ

دوستان اینقدر استرس بخودتون وارد نکنید من باشم همه رشته ها رو ا ز بالا میزنم میام پایین بر این اساس که تا چه حد می تونم اونجا برم واسه ادامه تحصیل و این که به نظر دوستان دانشگاه بالاتری باشه

ان شالله که همه به اونپه که می خوان برسن

حالا شاید ظرفیتها رو تو تکمیل ظرفیت بردن بالا

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - hfdan - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ ق.ظ

سلام دوستان
با رتبه ۲۸۲ نرم افزار امیدی به روزانه یا شبانه فردوسی هست با توجه به کاهش ظرفیتها امسال ۳۰ تا ۴۰ تا ظرفیت نرم افزار کم شده

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - alirrrrrr - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ق.ظ

سلام بچه ها.
با ۱۸۷ نرم افزار امیدی به روزانه شیراز هست؟کلا کجا با این رتبه روزانه میارم؟

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - asghar1 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ

به نظر شما با ۱۵۶ علوک کامپیوتر کجا میشه قبول شد؟

RE: ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - comp_s - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ق.ظ

تبریک میگم خیلی خوبه موفق باشید

ساعات پس از اعلام نتایج کنکور ارشد، هر چه می‌خواید بگید! - jojo_m - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ق.ظ

سلام دوستان
کسی اطلاعی از آخرین رتبه های قبولی پارسال تو هر گرایش آی تی داره؟
به نظرتون با ۲۵۰ گرایش شبکه میشه روزانه یا شبانه ی هیچ کدوم از دانشگاه های تهران،اصفهان یا یزد رو آورد؟
Sad(