|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mehdi.m2 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: یه لحظه کاره این دوستومونو راه بندازین بره دیگه نمیاد تا کاره بعدیش من میدونمراست می گه لطفا یکی کارش رو راه بندازه اینقدر نویز نندازه (من کتاب مدیریت خریدم ولی تا الان وقت نشده بازش کنم ببینم اگه تو این چند روز باقی مونده وقت شد خلاصههای خودم رو برات می زارم) (۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: نه بابا من که اولین نفر کشیدم کنار mehdi خودت شاهدی دیگه ای بابا فک کنم همه بچه ها می خوان ادامه تحصیل بدن و تا دکترا بخونن بگو ایشا... اگه این طوری پیش بره من مجبورم خودم رو فدا کنم
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: وقتی عکست رو می بینم یاد Neil Patrick Harris می افتم خوشم اومد اسمشو کامل گفتی که بشه سرچش کردا ایول داری
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - asiehmohammadian - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ
دوستان خواهش میکنم یاری رسانید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. میرم حرم دعاتون میکنم ها من همسایه امام رضا ( ع ) ![]() تومایه های سوزاندن دل بود فقط
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: وقتی عکست رو می بینم یاد Neil Patrick Harris می افتم دلیلش اینه که به اسم تو فیلمش(بارنی) می شناختمش سرچ کردم ببینم اسم واقعیش چیه همون رو اینجا کپی کردم
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mehdi.m2 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ
مامان خونه نیست من برم یه چیزی برای نهار درست کنم تا برمیگردم زیاد جلو نرید |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
چقدر حرف میزنین! نمیزارین تمرکز کنم ناسلامتی دارم هوش میخونم!
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Fot30 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
دوستان ۱ نظر سنجی گذاشتم تو لینک زیر یه نظر لطف کنید ممنون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: مامان خونه نیست من برم یه چیزی برای نهار درست کنم یه نیمروی دربه داغون که دیگه اینقد کلاس نداره ![]() البته من همونم درست کنم فقط خودم میتونم بخورم ![]() (۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: دلیلش اینه که به اسم تو فیلمش(بارنی) می شناختمش سرچ کردم ببینم اسم واقعیش چیه همون رو اینجا کپی کردم بله تو سرچ دست بالای دست بسیار است
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - abji22 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ
شبکه فصل انالیز فوریه واسه نمودار فلکی چجوری نمودار سینوییشو بکشیم من بلد نیستم در ضمن با موبایل اومدم بالا نتونستم تایپک باز کنم |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
این آزمون های نصیر چرا این شکلیه؟ سوالای منطقی و سیستم عاملش انگار مال یه رشته دیگه است!! غلط هم زیاد داره سوالاش پاسخ منطقی و معماریش کلیدیه! فقط واسه من اینجوریه یا شما هم همینجورین؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: این آزمون های نصیر چرا این شکلیه؟ با نصیر درست صحبت کنا ![]() نه دیگه بضاعت ما همینه ولی مشترکای دو تا جامع آخرش آسونه ها گول ظاهرشو نخوری (البته من کامپیوتر بودم) |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نیکا - ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
من هم it ثبت نام کردم هم نرم افزار ولی هدفم نرم افزار هست...... حالا موندم it برم امتحان بدم یا نه؟؟ احتمال قبولیم تو ایتی کمه چون نه دورس مشترک میتونم بزنم نه زبان نه هوش.....البته قبولیم تو نرم افزار هم کمه ولی باز اوضاعم اونجا یه کم بهتره....میگم نکنه اگه واسه آیتی تستارو دیدم هیچی بلد نیستم واسه فرداش روحیه ام خراب بشه؟؟ کسی تو این زمینه تجربه داره؟ کنکور آیتی دادن بهتره یا ندادن؟؟ با نزدن دروس مشترک آیتی احتمال قبولی هست؟؟ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tayebe68 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ
من هفته پیش این موقع مجموعا سه تا از سوالات کنکورای ۹۰ ۹۱ ۹۲ رو بلد نبودم الان نزدیک سی و خورده ای شده ! اگه کنکور یه هفته دیگه عقب بیفته، من همینجا تو اوج خدافظی می کنم ؛ دیگه نمی رم سر جلسه |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sajaddandy - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
اوج خوش شانسی اینجاس که! پنل اس ام اس داشته باشی! مهلت یک ساله هاست چند روزه تموم شده! مشتری زنگ بزنه که اقا من میخوام اس ام اس ارسال کنم! ![]() الان من سر خودمو به این سقف مانشت بکوبم...بعد میگن چرا دانشگاه قبول نشدی! :| |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ
امروز این آخراش شدت خوابم زیاد شد به اون چیزی که می خواستم نرسیدم شب همتون بخیر:دی |