![]() |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - arezooparsafar86 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ
bache ha pas chera man bad dadam? manam ke kheili khunde budam man 5 ta teste riazi bishtar natunestam bezanam unam 2ta ro motmaen nazadam akhe cheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
بچه های نرم خسته نباشید - nader618 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ
سلام دوستان انقدر اعصابم خرد بود تا الان نتونستم بیام مانشت زبان سخت بود گسسته سخت مشترک هم چندتا بد زدم فقط امیدم به تخصصی هوشه. ولی بازم خدارو شکر شاید قسمتم نبوده باشه |
بچه های نرم خسته نباشید - ho_arm - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
سلام خسته نباشید منابعی را که خوندید و خوب بود ، بیویسید تا ماهم استفاده کنیم من سال بعد(برا ۹۳) میخوام شرکت کنم. ممنون |
بچه های نرم خسته نباشید - saba01 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ
سلام دوستان منم مثل خیلی کسای دیگه نظرم اینه که اسون بود اما میترسم از اسونی خراب کرده باشم البته میگم اسون نسبت به سال پیش بود اما با این حال با بچه ها صحبت که میکردم غلط داشتم نمیدونم چیکار کردم من خونده بودم توکل به خدا -امیوارم امید کسی رو نامید نکنه (۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ب.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ)kaka22 نوشته شده توسط: خطای =چی میشه؟ منم همینو زدم امیدوارم درست باشه |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - hosseini2012 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ب.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط:من نمیدونم بچه ها چرا رو این سوال اینقدر بحث میکنن، اتفاقا جواب درست به نظرم همون ab (و) ba میشد. چون شما چه از بالایی شروع میکردید چه از پایینی در هر صورت هر دو زیر رشته ab و ba رو حتما داشتید(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ)kaka22 نوشته شده توسط: خطای =چی میشه؟ |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mohammadali1990 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: امسال با این ظلمی به بچه های آی تی کردن حق خیلی از بچه ها خورده میشه!آره دقیقا" |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - نیروانا - ۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۸ ب.ظ)msn_issue نوشته شده توسط: ماشاالله به این ریاضی !!! یعنی شما ساختمان و سیستم عامل با اون سوالای مسخرش خوب زدی دیگه! اره!دمت گرم! |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - nina69 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ
سلام اصلا اینجوری نبود من ای تی هم شرکت کردم به نظرم طراحی و الگوریتم و معماری بسیار ساده بود البته سختی و سادگی نسبی شاید واسه شما اینجوری بوده |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - hosseini2012 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط:منم زدم ۸! و هرجوری که تو خونه دوباره حساب میکنم باز میشه همون البته باز تا کلید نیاد شک دارم، اگه بچه ها خاطرشون باشه یه سوال مشابه تو کنکورهای سال های گذشته اومده بود منتها تفاوت اونجا این بود که علاوه بر اینکه رخ ها نباید همدیگه رو بزنن بلکه خونه ای هم که توی اون قرار میگیرن میبایست نسبت به قطر اصلی هم متقارن میبود. به هر حال!(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط: به نظرم ۸!*۸! میشهمگه تو رخا متمایز و نا متمایز فرقی داره خوب؟همینطور تا آخر که جواب میشه ۸! دیگه اشتباه میکنم ؟ |
بچه های نرم خسته نباشید - makhoola - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ
سلام شما واقعا اینقدر همه امتحان را خوب دادین؟ خوب بود اما نه تا این حد فک نمیکنم اگه همه اینقدر خوب داده باشن دیگه جایی به ما و دوستان برسه موفق باشید جمیعا |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mohammadali1990 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ
بچه ها یه سوال ... این سهمیه ها تو کنکور آزاد چند درصد تاثیر داره؟ جانبازی بسیجی فعال |
بچه های نرم خسته نباشید - mortez28 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
سلام بچه ها خسته نباشید منم مثل خیلی از شماها خیلی خونده بودم، انتظار داشتم ریاضی بهتر بزنم، فقط تونستم ۳ تا بزنم!!! تورو خدا یکی تایید کنه که اون سوال انتگرال روی مسیر میشد ۱/۴ پی آی ؟ چو اگه اینو اشتباه زده باشم ریاضیم منفی میشه! |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - hosseini2012 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ب.ظ)arezooparsafar86 نوشته شده توسط: bache ha pas chera man bad dadam?از ۵ تا اگه همون ۳ تا هم درست باشه باید خوشحال باشی و اصلا درصد امسال ریاضی رو با سالهای گذشته مقایسه نکن |
بچه های نرم خسته نباشید - msn_issue - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
دوستان اون سوال نانو حافظه ی معماری رو کسی زده !؟!؟! به نظرم سوالش غلط بود ... من ۱۶۰۰۰+۱۵۰۰۰ بدست آوردم که تو گزینه ها نبود ! |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - shine66 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
میانگین درصدام تقریبأ ۲۵ میشه به نظرتون قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/php] |