![]() |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - mk69online - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: سوالی که دارم اینه که واحدها رو خودشون انتخاب میکنن ترم اول برامون .. حالا منی که شاغل هستم و ترجیحا تمایل دارم پنج شنبه و جمعه برم امکان تغییر ساعتهایی که برامون انتخاب کردن هست عایا ؟ یعنی همون تایم هایی که خودمون میخاهیم رو بهمون بدن سلام بستگی دانشگاه مورد نظرتون داره علوم تحقیقات گیلان انتخاب واحدها رو به دانشجوهاش واگذار کرده ........ |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - H-Arshad - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ
اصولا برای اینکه ثبت نام زود انجام بشه و به قول معروف دانشجو رو بفرستند بره! میدن خودش دانشجو انتخاب واحد کنه |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - mk69online - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: اصولا برای اینکه ثبت نام زود انجام بشه و به قول معروف دانشجو رو بفرستند بره! میدن خودش دانشجو انتخاب واحد کنه دانشجو رو بفرستند بره خودش انتخاب کنه که یه مزیته... اصولش که همینه ولی اکثر دانشگاه ها ترم اول ۸ ، ۹ واحد خودشون انتخاب میکنن و دست دانشجو نیست ! |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - uouo - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)hnarghani نوشته شده توسط:سلام خوشبختم چرا ما مثل بچه های شبکه گروه نمی زنیم تا به هم کمک کنیم یا هست من ندیدم همکلاسی؟!(26 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ)uouo نوشته شده توسط: سلام کسی هست علوم تحقیقات تهران نرم افزار قبول شده باشه؟ من هرچی گشتم تو سایت پیدا نکردم!سلام ..چند نفری هستند..تو صفحات اول و دوم ...منم هستم.... در خدمتیم. |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - mohamad--figo - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ ب.ظ
دوستانی که رفتن واسه ثبت نام مدارک چی میخواست؟من چند روز پیش تازه نمره پروژه رو وارد کردن واسم.فقط بهم ریز نمره رو دادن. |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - hnarghani - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)uouo نوشته شده توسط:سلام و همچنین...یک گروه درست کردم.بسم اله...(26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)hnarghani نوشته شده توسط:سلام خوشبختم چرا ما مثل بچه های شبکه گروه نمی زنیم تا به هم کمک کنیم یا هست من ندیدم همکلاسی؟!(26 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ)uouo نوشته شده توسط: سلام و همچنین...یک گروه درست کردم....سلام ..چند نفری هستند..تو صفحات اول و دوم ...منم هستم.... در خدمتیم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - H-Arshad - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ ب.ظ)mohamad--figo نوشته شده توسط: دوستانی که رفتن واسه ثبت نام مدارک چی میخواست؟من چند روز پیش تازه نمره پروژه رو وارد کردن واسم.فقط بهم ریز نمره رو دادن. سربازی رفتی یا معافیت تحصیلی؟ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - mohamad--figo - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ
سربازی نرفتم ... |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - H-Arshad - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ)mohamad--figo نوشته شده توسط: سربازی نرفتم ... به نظر من پس مراجعه نکنید به دانشگاه جدید برای ثبت نام چون مثل من الاف میشوید!!! یک سیتسم افتضاحی ظاهرا در اموزش عالی مملکت ما وجود داره به این صورت که بدون نامه لغو معافیت تحصیلی اصلا ثبت نام نمی کنن کسی رو!!! حالا این نامه چطور میدن؟ وقتی کلیه ی کارهای فارغ التحصیلی رو انجام داده باشید!!! یک مشت مسخره بازی مثل تائیدیه تحصیلی و این مورد ها هم هست که روند رو خیلی کند میکنه اخه طرف وقتی قبول میشه چطور میتونه تو ۱ هفته این همه کار رو انجام بده؟!!! |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - slx12345677 - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ)uouo نوشته شده توسط:(26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)hnarghani نوشته شده توسط:سلام خوشبختم چرا ما مثل بچه های شبکه گروه نمی زنیم تا به هم کمک کنیم یا هست من ندیدم همکلاسی؟!(26 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ)uouo نوشته شده توسط: سلام کسی هست علوم تحقیقات تهران نرم افزار قبول شده باشه؟ من هرچی گشتم تو سایت پیدا نکردم!سلام ..چند نفری هستند..تو صفحات اول و دوم ...منم هستم.... در خدمتیم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم لینک گروه بچه های شبکه ![]() |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - mohamad--figo - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ
والا به من گفتن باید سفته بدی و ..... حالا تا بخوان کاراشو درست کنن که زیاد طول میکشه بمونم واسه سال بعد به خاطر یک تیکه کاغذ؟ |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - slx12345677 - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: سلامهم ریز نمراتو بردیم که این ریز رو از مسئول رشته مون توی آموزش گرفتیم..منکه ازش خواهش کردم امضا رو زد زیرش.. خودم بردم بعدش پیش رئیس آموزشمونم امضا زد.. بعد بردم دفتر رئیس دانشگاه که اونو اجازه ندادن برم امضا بگیرم خودشون گفتن برو پیش معاونت آموزشی دانشگاه امضا میزنه که ایشونم تو راهرو دیدم امضا گرفتم.. ![]() ![]() ![]() گواهی موقتو رفتم پیش امور فارغ التحصیلان!! حالا شمارونمیدونم یه همچین جایی دارین یا نه.. که همون موقع که درستون تموم میشه کلی امضا میگیرید؟؟ آخرسر پرونده و برگه امضا شده ی اون موقعمون میره پیش فارغ التحصیلان. که مراجعه کردم پیششون من چون پیام نور بودم ۶ماه بعد فارغ التحصیلیم و تحویل مدارک مورد نیازشون مدرک موقتم اومده بود که چند وقت پیش رفتمو گرفتمش. همین. |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - H-Arshad - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ)mohamad--figo نوشته شده توسط: والا به من گفتن باید سفته بدی و ..... حالا تا بخوان کاراشو درست کنن که زیاد طول میکشه بمونم واسه سال بعد به خاطر یک تیکه کاغذ؟ سفته مال مدرک هست مدرک رو با ریزنمرات و چک میشه یک کاریش کرد برگه لغو معافیت تحصیلی نباشه اصلا تحویل ادم نمیگیرن!! البته راست هم میگه. میگه باید معافیت تحصیلی ت رد بشه از طریق پلیس +۱۰ اقدام کنی برای مقطع ارشد دانشگاه های کارشناسی مشکل داره که روند طولانی هست باید یک تعدی چیزی بگیرن و لغو معافیت رو به ادم بدن و ما مثلا حداکثر ۱ ماه بریم دنبال فارغ التحصیلی من امروز رفتم پیش ریئیس دانشگاه . این قدر بحث کردیم . نزدیک نیم ساعت بی فایده هست. باید فکری به حال قضیه بکنن این طور روند جالبی نیست. نه از شنبه برو دنبال کار تا اخر هفته تمامش کن ثبت نام ۲ ساعت بیشتر کار نداره. |
RE: قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - lafille - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)samanft نوشته شده توسط: سلام،دوستان نتایج تکمیل ظرفیت ازاد کی میاد؟؟همونی که تازه کارت اعتباری براش گرفتیمسلام،شنبه ۲۹ شهریور ماه |
قبولی های ارشد دانشگاه آزاد - ۹۳ - ورودی مهر ماه - Pegasus - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:ممنون از راهنماییت دوست عزیز(26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ)mohamad--figo نوشته شده توسط: والا به من گفتن باید سفته بدی و ..... حالا تا بخوان کاراشو درست کنن که زیاد طول میکشه بمونم واسه سال بعد به خاطر یک تیکه کاغذ؟ من الان اومدم قزوین و فردا میرم ثبت نام فقط این برگ لغو معافیت تحصیلی همون نامه ای که بعد فارغالتحصیلی به مشمولین میدن؟ همون که خطاب به نظام وظیفه است و توش معدل و تعداد واحد پاس شده و ... رو نوشته؟ |