|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - maryam.raz - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ)shabnamZ نوشته شده توسط: نرم ۷۰ درصد؟؟ بیچاره شدیمدیگه بیشتر از ۴۴؟ زبان منفی هم باشه زیر ۲۰ میشین |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - m.teymourpour - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ)website.expert نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: آره . این سوال رو درست زدم سوال ۶۵ رو نگاه کردم. گزینه ۳ یادداشت کردم، البته به احتمال خیلی کم شاید ۲ هم باشه. چون تند نوشتم سوال ۶۲ رو هم درست زدم. یعنی یادمه حلش کردم قسمت اعشار سه تا از گزینه ها شد ۱/۱۶ اما یکی از گزینه ها شد ۱/۶۴ شاید موقع یادداشت کردن جوابام بی دقتی کرده باشم مطمئنین دفترچه E بودین؟ منو به شک انداختین که نکنه من دفترچه E نبودم ![]() خیلی خودتون رو درگیر سوالات نکنین، فقط به سوالاتی که مطمئنین سنجش اشتباه جواب داده اعتراض بزنید حتما (۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ب.ظ)shabnamZ نوشته شده توسط: بچهها درصدای من اینجوریه : ( فقط از ترس اون نفرین نوشتم :دی) خیلی ممنونم که درصداتونو گذاشتین. من دعا میکنم یه رتبه فوق العاده خوب بیارین من علاوه بر نفرین کردن، دعا کردن هم بلدم ![]() خوبه که نفرین من بچه های بالا رو وادار کرده درصداشونو بگن ![]() ![]() ![]() با این درصدای خوبتون انشااله یه رتبه خوب میارین ولی باور کنید بچه ها من شوخی کردم، آخر جمله ام هم که شکلک خنده گذاشتم یعنی نفرین من اینقد ترسناکه ![]() ![]() ![]() ![]() بازم میگم به خدا هیچ منظوری نداشتم، فقط یه شوخی بود |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ریحان - ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ
دانشگاه اصفهان شبانه هم داره؟اگه بله تاچه رتبه ای میگیره؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - maryam.raz - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: دانشگاه اصفهان شبانه هم داره؟اگه بله تاچه رتبه ای میگیره؟بله گرفته ظاهرا تا ۳۰۰ و خورده ای واسه هوش ، واسه نرم فکر کنم زیر ۳۰۰ باشه. فایل pdf ی که یکی از دوستان تو صفحه قبل گذاشته ببینین مربوط به قبولی های پارسال با درصدها که ظاهرا پارسه زده ولی بنطرم درصدهای بچه های مانشته
|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - moloodi - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ
درصد های من با توجه به کلید کنونی سنجش بدون توجه به تغییرات احتمالی زبان= ۲۰ ریاضی= سفید مشترک=۳۸ تخصصی نرم =۵۲ |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - شقایق. - ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ق.ظ
سلام زبان: نمیدونم، احتمالا منفی! ریاضی(اگه اون یه سوالو درست کنن) ۲۵ فکر کنم! مشترک(با همین کلید پر غلط): ۳۰ و خورده ای تخصصی هوش(اگه درست کنن ۱۰۹-۱۱۰ رو): ۸۷
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - doost4 - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: دانشگاه اصفهان شبانه هم داره؟اگه بله تاچه رتبه ای میگیره؟ چه گرایشی؟ بله داره |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ۲۲۹۹ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ق.ظ
داشتم پیام هاتون ر و می خوندم ، خواستم درصدامو نگم آخه اصلا دل و دماغ کاری رو ندارم ، می دونید آخه من حتی یکذره صداقت تو حرفای بچه های این انجمن نمی بینم ، اول که همه گفتن وای چقد سخت بود و کلی گله و شکایت ولی حالا که کلید سنجش اومده و درصدها رو که می بینم مثه سالای قبله و ظاهرا همه خوب دادن. من خودم پارسال با این درصدا رتبم ۱۲۰۰ شد : زبان ۲۵ ریاضی : ۱۶ ، عمومی :۵ ، اختصاصی نرم : ۳۲ ولی امسال که چندین برابر پارسال تلاش کردم همه ی درصدام خیلی افت کردن، زبان :۱۴ ریاضی : اگه منفی نشه شانس اوردم عمومی : ۲۳ اختصاصی نرم : ۸ یعنی اینطور که از درصدای بچه ها معلومه من با چندین برابر تلاش نسبت به پارسال رتبم ۱۰۰۰۰ تا افت می کنه . واقعا جای تاسف داره |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - masoud1459 - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ق.ظ
طبق کلید سنجش: زبان: ۱۵ ریاضی: ۱۰ مشترک: ۲۷ تخصصی هوش: ۳۵ معدل: ۱۳ )البته زبان رو زیاد یادم نبود گزینه هایی که زدم رو، ولی خوب خیلی بدبینانه درصد گرفتم و امیدوارم از این بدتر دیگه نشه! چون سابقه نداشته من زیر ۳۰ زبان بزنم. از جایی که فکرشو نمیکردم سرم اومد. )من هم روی سوال ۶۰ و ۵۷ اعتراض دارم. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - m.teymourpour - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ق.ظ)شقایق. نوشته شده توسط: سلام سلام درصد تخصصی تون خیلی خوبه من نمیدونم جریان سوال ۱۰۹ چیه ولی سوال ۱۱۰ دو تا معنی داشت و واسه هر دو تا، گزینه درست وجود داشت. انشااله که درست میشه مطمئنا یه رتبه خیلی خوب میارین |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - salam5 - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ق.ظ
سلام،درصدهای من اینجوری شد زبان ۶% ریاضی صفر مشترک ۳۷% تخصصی نرم ۳۷% به نظرتون رتبه م تقریبا چند میشه؟ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - arman1993 - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
سلام اونایی که دفترچه هایی بجز C بودن به نظرتون چطور باید درصد حساب کنند!؟!؟؟!؟!؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ریحان - ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ق.ظ)doost4 نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: دانشگاه اصفهان شبانه هم داره؟اگه بله تاچه رتبه ای میگیره؟ کامپیوتر.نرم افزار ![]() میشه یزد روهم بگین؟ روزانه و شبانه وکاشان... |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - hatame - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ
سلام زبان ۱۵ (البته امیدوارم) ریاضی ۱۵ مشترک ۳۸.۵ تخصصی معماری ۶۲/۵ نرم ۳۸.۸ من \ارسال با نرم ۲۲ رتبه ام ۳۴۰ شد اصفهان و شیراز و نوشیروانی هم نیاوردم.خدا به امسالم رحم کنه ((((( چرا انقد سازمان سنجش اذیتمون می کنه گناه داریم ((((
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - ehsansjs - 28 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ)hatame نوشته شده توسط: سلامدرصدای پارسالتونم لطف میکنید بگین: نرم:۲۲% و ...؟ من نرمو۳۱% حساب کردم ولی سرجلسه با فکر۵۰% پاشدم زود اومدم حالا به تاپیک اعتراض به سوالا سر بزنید شاید اعصابتون خورد بشه!(درصدمو منفی نکنن صلوات )
|