تالار گفتمان مانشت
سوال از دوستان ارشد هوش - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: سوال از دوستان ارشد هوش - blackhalo1989 - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ب.ظ

(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط:  در مورد طراحی الگوریام باید بگم این درس در رشته نرم افزار ادامه پیدا میکنه و تبدیل به درس الگوریتم های موازی میشه
تا جایی که من دیدم الگوریتم و ساختمان داده تو گرایش الگوریتم محاسبات ادامه پیدا میکنه. یعنی گرایش الگوریتم محاسبات اصلا ادامه این دو تا درسه.

RE: سوال از دوستان ارشد هوش - blackhalo1989 - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ

(۲۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ق.ظ)magnifier نوشته شده توسط:  سلام.من میخوام از تابستون برای کنکور سال آینده بخونم و شرکت کنم. میخواستم به یکی از چهار گرایش مهندسی کامپیوتر تو ارشد برم. و هدفم هم بهترین دانشگاه ایران هست.من برنامه نویسیم خیلی خوبه یعنی عالیه.از اطلاعات نمیگم از توانایی بکار گیری اطلاعات برنامه نویسی میگم.بطور مثال میتونم الگوریتمهای پیچیده رو تا حدودی طراحی کنم.با سی شارپ مسلط ترم.ولی احتمالا زبانهای دیگه هم بتونم بخوبی مانور بدم.البته طبعا نه همه زبانها.کلا تو درسایی که ساختار منطقی روشن داشته باشن مثل فیزیک و برنامه نویسی و الکترونیک خوبم.زبانم هم خوبه.ولی تو حفظیات خیلی مشکل دارم و در دروس تشریحی فوق العاده ضعیفم.من علاقم به هوش مصنوعی و رباتیک بیشتره.ولی چون شناخت ندارم پس این علاقم شاید منطقی نباشه.یه دلیل علاقم به این موضوع برمیگرده که احساس میکنم اگر در آینده دستاوردهایی بعد از دانشگاه داشته باشم تو رشته بخصوص رباتیک بیشتر به چشم میاد تا نرم افزار.حال میخواستم اولا بدونم فقط با توجه به تواناییهام -قوت در منطق و برنامه نویسی و زبان و ضعف در دروس حفظی-کدوم گرایش از چهار گرایش مهندسی واسم بهتره.بین نرم افزار و هوش مردد هستم.و دوم اینکه بهترین دانشگاه ایران برای هر چهار گرایش کامپوتر بخصوص نرم افزار و هوش تو ارشد کدومه؟و سوم اینکه بر فرض که من بهترین دانشگاه ایران تونستم قبول بشم با این پیش فرض از نظر سطح در آمد در حین و پس از فارغ التحصیلی تو هوش بیشتر میتونم در آمد کسب کنم یا نرم افزار ؟وآیا در حین دانشجویی تو بهترین دانشگاه ایران باشم آیا کار با حقوق بالا در شرکت یا پروژه های خصوصی از همون ترم اول خیلی راحت میتونم بدست بیارم.؟با تشکر فراوان.
سلام
چیزی که شما میگید اسمش علاقه نیست. علاقه در اثر شناخت به وجود میاد. شما بیشتر دارید میپرسید که کدوم گرایش با توانایی های شما جور در میاد نه اینکه کدوم به کدوم گرایش علاقه دارید. هوش که در مورد برنامه نویسی نیست اصلا، حتی خیلی وقت ها تو درس ها مهم نیست با چه زبانی پیاده سازی انجام بدید. نرم افزار هم فکر نمی کنم راجع به برنامه نویسی باشه. فقط به عنوان یه ابزار بهش نگاه میشه.
ارشد حال و هواش از لیسانس جداست. ارشد بیشتر مساله علمی هست تا عملی.
حال و هوای نرم افزار شبیه به درس مهندسی نرم افزاره لیسانسه و حال و هوای هوش رو شما تو لیسانس تجربه نکردید مگر اینکه کار هوش مصنوعی کرده باشید.
راجع به درآمد اگه فقط هدفتون درآمده با همین لیسانس هم میشه پول خوبی درآورد و ارشد خیلی وقت ها مزیتی محسوب نمیشه.
من ندیدم تو دوستان خودم که کسی کار مرتبط با ارشدش با حقوق بالا داشته باشه. نهایتش یه کار با حقوق معمولی داره و هزینه زندگیشو در میاره. حتی داریم استادی که اگه به عنوان استاد راهنما انتخاب کنید اجازه کار بیرون از آزمایشگاهشو نمیده بهتون و اگه پول لازم داشته باشید میتونید تو پروژه هاش فعالیت کنید که اونم در این حد بهتون پول میده که زندگیتون بچرخه.

سوال از دوستان ارشد هوش - golrokh - 06 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ

سلام ممنون واسه اطلاعات خوبتون.
من اطلاعاتی درباره رشته هوش ندارم و الان باید موضوع پروزه انتخاب کنم.
واسه سیستم خبره و شبکه عصبی ...
کسی کیتونه راهنمایی کنه؟
ریاضییات خوبی هم ندارم Smile

سوال از دوستان ارشد هوش - asmanraha - 12 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ب.ظ

سلام دوستان
کسی که ریاضیش اصلا خوب نیست میتونه برای ارشد هوش بخونه؟ آیا باید برای این رشته پایه ی ریاضی قوی ای داشته باشی؟
من به هوش علاقه ی خیلی زیادی دارم، اما تو ریاضی واقعا ضعیفم.

سوال از دوستان ارشد هوش - blackhalo1989 - 12 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ب.ظ

در نظر بگیرید یه مقدار از ریاضی هوش ریاضیات پیوسته است (مشتق و انتگرال).

سوال از دوستان ارشد هوش - asmanraha - 12 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ب.ظ

با مشتق و انتگرال مشکلی ندارم. اما کلا ریاضیم خوب نیست.
من هنرستان کامپیوتر خونده بودم برای همین فقط ریاضی ۱و ۲ رو خوندم و پیش تجربی، دانشگاه هم آی تی خوندم. ریاضی ۱ و ۲ دانشگاه رو به زور پاس کردم. آمار هم همینطور.
برای ارشد هم میخوام آی تی شرکت کنم. اما هوش رو خیلی بیشتر دوست دارم، ولی به خاطر ریاضی فکرمیکنم باید قید علاقم رو بزنم.

سوال از دوستان ارشد هوش - blackhalo1989 - 12 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ب.ظ

من فقط برای اطلاعتون گفتم. دوستانی که فنی حرفه ای بودن و الان هوش میخونن بهتر میتونن راهنمایی کنن.

سوال از دوستان ارشد هوش - asmanraha - 12 آذر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ب.ظ

ممنون از راهنماییتون.