![]() |
[دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه- مهندسی کامپیوتر و ای تی - سال ۹۱-(کنکور ۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - s.sadri - 20 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
آزمون ۲۵% دوم پارسه - مهندسی فناوری اطلاعات- ۱۳۹۲ آزمون [attachment=7689] پاسخنامه [attachment=7690] |
راهنمای ازمون ۱۳۹۲ - milad91 - 22 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ب.ظ
سلام دوستان کتاب راهنمای ازمون ارشد ۹۲ توسط انتشارات راهیان ارشد توسط استاد خلیلی فرد به چاپ رسده و حاوی اطلاعات خوبی هستش امیدوارم به دردتون بخوره. |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ
۲۵ درصد دوم کامپیوتر : [attachment=7945] [attachment=7946] |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ
این هم پاسخنامه ۲۵ درصد دوم : [attachment=7949] |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - kashir - 03 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
دفترچه حل تشریحی آزمون ۵۰% اول پارسه- مهندسی کامپیوتر متاسفانه اسکنر ندارم سوالاتو بزارم، یکی زحمتشو بکشه |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 06 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ
آزمون ۵۰ درصد اول کامپیوتر : [attachment=8035] [attachment=8036] |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - esi66 - 06 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ)SeCreT نوشته شده توسط: بچه ها ۵۰ در اول آی تی رو ندارین برو به این لینک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - s.sadri - 07 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ
دوستان عزیز بابت تاخیر در آپلود معذرت میخوام آزمون ۵۰% اول پارسه رشته مهندسی فناوری اطلاعات [attachment=8069] پاسخنامه [attachment=8070] |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 18 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ
آزمون ۲۵ درصد سوم : [attachment=8324] [attachment=8325] [attachment=8326] |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - mehdi.nine - 19 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ
ســــــــــــــــــــــــلام. ۲۵ درصد سوم آی تی. |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 02 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ق.ظ
آزمون ۲۵ درصد چهارم : [attachment=8552] [attachment=8553] [attachment=8554] |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - s.sadri - 06 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ
میدونم برای آپلود این آزمون خیلی دیر شده، اما دوستان درخواست کردن آزمون ۲۵% سوم مهندسی فناوری اطلاعات [attachment=8644] پاسخنامه [attachment=8645] از کلیه عزیزانی که از این تاپیک استفاده میکردن بابت تاخیرم تو دو ازمون اخیر معذرت میخوام. میان ترم ها و پروژه ها واقعا مجالی باقی نمیگذاشت که من برم محل کارم و دفترچه هارو اسکن کنم. آزمون ۲۵% چهارم مهندسی فناوری اطلاعات [attachment=8646] پاسخنامه [attachment=8647] |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ
آزمون ۵۰ درصد دوم : [attachment=8765] [attachment=8757] [attachment=8759] من از دوستان عذرخواهی میکنم ، مثل اینکه آزمون قبلی دفترچه اول صفحه ۴ نداشت ،الان مجبورم جدا بگذارم چون فایلشو ندارم . [attachment=8766] |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - mehdi.nine - 21 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ
۵۰ درصد دوم فناوری اطلاعات. ببخشید بچه ها جای سوالای آزمون پارسه سوالای سنجش رو اینجا آپلود کردم برای گرفتن سوالای پارسه برید اینجا: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 30 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۵۱ ب.ظ
آزمون ۱۰۰ درصد اول : [attachment=8983] [attachment=8984] [attachment=8985] |