تالار گفتمان مانشت
[دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه- مهندسی کامپیوتر و ای تی - سال ۹۱-(کنکور ۹۲) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - s.sadri - 20 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ

آزمون ۲۵% دوم پارسه - مهندسی فناوری اطلاعات- ۱۳۹۲

آزمون
[attachment=7689]

پاسخنامه
[attachment=7690]

راهنمای ازمون ۱۳۹۲ - milad91 - 22 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ب.ظ

سلام دوستان کتاب راهنمای ازمون ارشد ۹۲ توسط انتشارات راهیان ارشد توسط استاد خلیلی فرد به چاپ رسده و حاوی اطلاعات خوبی هستش امیدوارم به دردتون بخوره.

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ

۲۵ درصد دوم کامپیوتر :

[attachment=7945]
[attachment=7946]

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 02 آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ

این هم پاسخنامه ۲۵ درصد دوم :

[attachment=7949]

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - kashir - 03 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ

دفترچه حل تشریحی آزمون ۵۰% اول پارسه- مهندسی کامپیوتر
متاسفانه اسکنر ندارم سوالاتو بزارم، یکی زحمتشو بکشه

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 06 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ

آزمون ۵۰ درصد اول کامپیوتر :

[attachment=8035]
[attachment=8036]

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - esi66 - 06 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ

(۰۶ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ)SeCreT نوشته شده توسط:  بچه ها ۵۰ در اول آی تی رو ندارین

برو به این لینک

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - s.sadri - 07 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ

دوستان عزیز بابت تاخیر در آپلود معذرت میخوام
آزمون ۵۰% اول پارسه رشته مهندسی فناوری اطلاعات
[attachment=8069]
پاسخنامه
[attachment=8070]

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 18 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ

آزمون ۲۵ درصد سوم :

[attachment=8324]
[attachment=8325]
[attachment=8326]

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - mehdi.nine - 19 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ

ســــــــــــــــــــــــلام.
۲۵ درصد سوم آی تی.

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 02 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ق.ظ

آزمون ۲۵ درصد چهارم :

[attachment=8552]
[attachment=8553]
[attachment=8554]

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - s.sadri - 06 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ

میدونم برای آپلود این آزمون خیلی دیر شده، اما دوستان درخواست کردن

آزمون ۲۵% سوم مهندسی فناوری اطلاعات
[attachment=8644]
پاسخنامه
[attachment=8645]

از کلیه عزیزانی که از این تاپیک استفاده میکردن بابت تاخیرم تو دو ازمون اخیر معذرت میخوام. میان ترم ها و پروژه ها واقعا مجالی باقی نمیگذاشت که من برم محل کارم و دفترچه هارو اسکن کنم.

آزمون ۲۵% چهارم مهندسی فناوری اطلاعات
[attachment=8646]

پاسخنامه
[attachment=8647]

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ

آزمون ۵۰ درصد دوم :

[attachment=8765]
[attachment=8757]
[attachment=8759]

من از دوستان عذرخواهی میکنم ، مثل اینکه آزمون قبلی دفترچه اول صفحه ۴ نداشت ‌،الان مجبورم جدا بگذارم چون فایلشو ندارم .

[attachment=8766]

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - mehdi.nine - 21 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ

۵۰ درصد دوم فناوری اطلاعات.

ببخشید بچه ها جای سوالای آزمون پارسه سوالای سنجش رو اینجا آپلود کردم برای گرفتن سوالای پارسه برید اینجا:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: [دانلود] آزمونهای آزمایشی پارسه - کنکور ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 30 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۵۱ ب.ظ

آزمون ۱۰۰ درصد اول :

[attachment=8983]
[attachment=8984]
[attachment=8985]