|
|
تصادف! - نسخهی قابل چاپ |
|
تصادف! - mahdi20 - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ب.ظ
هدف دکتر از تصادف با دیوار تست مقاومت بدنه خودرو و احتمالا تست air bag بوده، که خداروشکر سالم بودن ایشون نشان از موفقیت این تست بوده است. |
|
تصادف! - luna - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ ب.ظ
یه مطلبی بود که پسره واسه مامان باباش نامه نوشته بود و گفته بود از خونه فرار کردم و ...! می تونی از اون روش استفاده کنی و آخرشم بگی تو زندگی چیزای خیلی بدتری از تصادف ماشین هست! |
RE: تصادف! - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: هدف دکتر از تصادف با دیوار تست مقاومت بدنه خودرو و احتمالا تست air bag بوده، که خداروشکر سالم بودن ایشون نشان از موفقیت این تست بوده است. اینو نگین چی بگین؟
|
RE: تصادف! - Soheil - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:دکتر فقط خواسته از اون سهمیه ۱۰ درصد آقایون استفاده کنه که آمار شماها بیشتر از ۹۰درصد نشه وگرنه میدونید به دیوار کوبیدن چقدر سخته؟!!(05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۱۹ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: خانمها رارندگی نکنند تعداد تصادفات افت ۹۰ درصدی میکنه |
RE: تصادف! - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۷ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(05 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:دکتر فقط خواسته از اون سهمیه ۱۰ درصد آقایون استفاده کنه که آمار شماها بیشتر از ۹۰درصد نشه وگرنه میدونید به دیوار کوبیدن چقدر سخته؟!!(05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۱۹ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: خانمها رارندگی نکنند تعداد تصادفات افت ۹۰ درصدی میکنه من حرفمو تصحیح می کنم! اینا رو نگین چی بگین؟ |
|
تصادف! - admin - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۱ ب.ظ
من به تنهایی باید جور اون ۱۰ درصد رو بکشم. اگه من نباشم که خانمها باید آمار ۱۰۰ درصدی رو با خودشون یدک بکشن! شانس آوردین که من بهتون آوانس( اینجوریه؟) میدم. با جونم بازی میکنم که آمار شما بالا نره. |
RE: تصادف! - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۳ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۱ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: من به تنهایی باید جور اون ۱۰ درصد رو بکشم. اگه من نباشم که خانمها باید آمار ۱۰۰ درصدی رو با خودشون یدک بکشن! شانس آوردین که من بهتون آوانس( اینجوریه؟) میدم. با جونم بازی میکنم که آمار شما بالا نره.ای بابا برای سومین بار: اگر اینارو نگین چی بگین؟
|
|
تصادف! - mehr.iman - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۲ ب.ظ
سه چار ماه پیش رفته بودم کارواش نزدیک خونمون،بعد از شستن ماشین داشتم خیلی آروم برمیگشتم خونه،تو حال و هوای خودم بودم،داشتم آهنگ گوش میدادم با صدای خیلی کم،یه ترافیک جزئی بود کلا هیشکی ۴۰_۳۰ تا بیشتر نمیرفت،یواش یواش رسیدم پشت چراغ قرمز داشتم وایمیستادم که یهو یکی از پشت تالاپی کوبید به من با کله رفتم تو فرمون انقد محکم زد که منم زدم به جلوییم،جالب اینجا بود هم اونی که زد بهم خانوم بود هم اونی که زدم بهش!وسطه دوتا خانوم گیر کرده بودم! خانوم جلویی میگفت آقا خسارت منو بده برم منم میگفتم برو از این خانوم بگیر خلاصه داستانی شده بود،ولی من هنوزم دارم به این فک میکنم تو اون ترافیک چجوری با این سرعت زد به من؟! ماشین من داشت همینجوری ازش آب میچکید!تاحالا با دوتا خانوم همزمان تصادف نکرده بودم! |
|
تصادف! - mahdi20 - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۸ ب.ظ
همیشه پای یک زن در میان است !! mosaferkuchulu به قول یارو: بگم، بگم ؟ |
RE: تصادف! - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۸ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: همیشه پای یک زن در میان است !! اینا همش توجیه الکیه! مگه آقایون تصادف نمی کنن؟ من دوستم ماشینشو پارک کرده بود توی کوچه یه آقا با سایپا پشت ماشینشو پیاده کرده بود!!! خوب اینم خانم بود؟ کلا آقایون همیشه می خوان بگن ما بهتریم. عزیزای من نیستین!بهتر نیستین!چرا این همه سعی می کنین اینو ثابت کنین؟
|
|
تصادف! - admin - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۴ ب.ظ
اصول رو که ثابت نمیکنند!! |
RE: تصادف! - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: اصول رو که ثابت نمیکنند!!اااا؟؟؟؟ از کی تا حالا این شده اصل؟؟؟؟ خودتون و خسته نکنین! هم خودتون هم ما خانوما می دونیم که این طوری نیست!! پس زحمت بی خود نکشین!
|
|
RE: تصادف! - mehr.iman - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۴۸ ب.ظ
ای بابا،بیخودی بحث نکنید،این کلیپ همه چیزرو اثبات میکنه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
تصادف! - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۱ ب.ظ
این نشون می ده که آقایون انقدر بی کارن که میرن از رانندگی خانوما که از هر یه میلیون تاشون یکی شون اینطوری رانندگی میکنه فیلم می گیرن! ![]() ما اینقدر بیکار نیستیم وگرنه صد تا از این کلیپها رو واسه شما لینک می ذاشتیم. اما تلاشتون برای اثبات یک فرض غلط قابل توجه هست!
|
|
RE: تصادف! - mahdi20 - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۵۴ ب.ظ
اگه آقایون آمار تصادفاتشون بالاست بخاطر اینه که می خوان از لحاظ آماری خودشون را به خانمها برسونند . دکتر جان میبینم که به باشگاه هزارتاییها پیوستی
|