![]() |
شکلک - نسخهی قابل چاپ |
شکلک - mosaferkuchulu - 09 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۰۵ ب.ظ
دکتر تنهایی توی مراسم تقدیر از قبول شدگان مانشت ۹۰ ![]() |
RE: شکلک - zr2358 - 09 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۱۴ ب.ظ
ورزش تعجیلی صبحگاهی (برای اینکه زودتر بریم سر درسمون که عقب نیافتیم) ![]() وقتی این روزای آخر نوتهامونو می خونیم و می بینیم همشو فراموش کردیم!!! ![]() وقتی اعصابمون از دست حافظمون خورد میشه ![]() وقتی به زور می خوایم یه مطلب رو توی ذهنمون فرو کنیم ![]() ابراز خوشحالی دیگران وقتی ما قبول میشیم ![]() ![]() اینام دارن واسه قبولی ما ... ![]() |
شکلک - mosaferkuchulu - 09 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۵ ب.ظ
مانشتی های ۱۴۱۲ ![]() |
شکلک - zr2358 - 09 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۹ ب.ظ
-درس بسه دیگه پاشو برو یه سر به مانشت بزن -ای بابا ۵ دقیقه پیش اونجا بودی!!!!! بشین درستو بخون.. ![]() برم مانشت نرم مانشت برم مانشت نرم مانشت برم مانشت نرم مانشت . . . |
شکلک - ف.ش - ۰۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۱۰ ب.ظ
![]() شب بعد از کنکور ![]() |
شکلک - mahdi20 - 09 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۱۷ ب.ظ
دست گل همتون درد نکنه با این شکلکها . |
RE: شکلک - Parva - 10 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۱۷ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: دست گل همتون درد نکنه با این شکلکها .دست آفاق جون درد نکنه که ما رو به این حال و هوا بردن ![]() |
شکلک - ali_it_2008 - 16 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۵ ب.ظ
جمع مانشتیها بعد از کنکور ![]() حرکات دوستان بعد از قبولی در کنکور اول مانشت ![]() دوم مانشت ![]() سوم مانشت ![]() بعدش هم ![]() این همه پول خرجت کردم که بگی کنکور رد شدم (بدهم پدر، پدر سوخته ات را در بیاورند، پدر سوخته) ![]() |
شکلک - ف.ش - ۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۴۹ ب.ظ
من بعد از کنکور علوم کامپیوتر ![]() من بعد از کنکور مهندسی ![]() وضعیت من در حال حاضر ![]() |
RE: شکلک - mosavat - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۰۸ ب.ظ
اینم منم بعد از اینکه آدرس اسکریپت این شکلکها رو یاد گرفتم ![]() و این هم وضعیت برخی اعضا در دو سه هفته آینده : ![]() |
شکلک - mahan najafi - 06 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ب.ظ
خودم برای کنکور ارشد ۹۲ می خونم ![]() هنگامی که نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۲ می آید ![]() اینم منم هنگامی که ارشد ۹۲ شریف قبول شدم ![]() هنگانی که استاد دانشگاه شدم ![]() این یه حس طنز هست (آدم خودنمایی نیستم برای اینکه به کسی بر نخوره با خودم شوخی کردم) |
شکلک - انرژی مثبت - ۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ ق.ظ
وااااااااااااااااااااای افاق خانم چقدر شما خوش ذوقید ![]() همشون قشنگ بودن ماشاالله دوستان هم که دیگه ته ذوقند خیلی قشنگ بودن . ان شالله که همیشه تو زندگی هاتون همین قدر شاد باشید. ![]() ازقدیم گفتن چاه نکن بهر کسی ![]() اول خودت دوم کسی ![]() هفته بعد از کنکور وقتی یه عالمه لباس نشسته جمع شده!! ![]() -------------------------------------------------------------- این گل هم به مناسب روز دختر به همه دخترای گل خصوصا افاق خانم ![]() -------------------------------------------------------------- اینم مال وقتیه که همه دوستان جشن فارغ التحصیلیه دکتری می گیرن ![]() -------------------------------------------------------------- اینم ان شاالله کادوی قبولی دوستان ![]() ------------------------------------------------------------ دوستای مانشتی هستن که با هم دارن درس می خونن ![]() ------------------------------------------------------------ مگه ادم شب قبل از کنکور هم خوابش میبره ![]() ------------------------------------------------------------ کیک تولد اقای تنهایی رو هم میذاریم اینحا ![]() --------------------------------------------------------- اینم منم وقتی این شکلکا رو دیدم ![]() |
شکلک - ساره - ۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ق.ظ
اینم مدیرای مانشت وقتی عصبانی میشن و به بچهها اخطار میدن: ![]() |
RE: شکلک - پری - ۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ ق.ظ
![]() این بچه های مانشت وقتی هم صدا میشن ![]() این منم از سر کار که میام برم بشینم یکم بخونم ![]() وقتی نتونستم درس بخونم ![]() هنوز دارم میخونم و دانشگاه قبول نشدم |
شکلک - Xilinx - 01 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ق.ظ
این منو داره نشون توی یه روز که هیچی درس نخوندم و الان ساعت ۱۲ شبه ![]() |