تالار گفتمان مانشت
سوال از شبکه های توزیع پذیر(گسسته) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: سوال از شبکه های توزیع پذیر(گسسته) - Payam92 - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ

mhbftdb عزیر درست گفتی. اشتباه مشخص کردم.
ولی در مورد شکل زیر (مربوط به گزینه ۲) چه نظری داری ؟
a.b=o
a+b=i

c+a=i
c.a=o

سوال از شبکه های توزیع پذیر(گسسته) - azad_ahmadi - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ

یک راه حل ساده تر هم برای بررسی توزیع پذیر بودن هست که فکر می کنم هم وقت کمتر می خواد و هم ساده تر هست. اینکه اگه شبکه ای توزیع پذیر باشه، هر کدوم از اعضای شبکه که مکمل پذیر باشه، مکمل اون باید یکتا و منحصر به فرد باشه. پس مکمل هر عضو رو بررسی می کنیم اگه بیشتر از یکی مکمل داشته باشه شبکه توزیع پذیر نیست.(این راحتتره) Smile

سوال از شبکه های توزیع پذیر(گسسته) - azad_ahmadi - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ

ببخشید من فقط عنوان تاپیک رو خوندم. زیر شبکه هم برای هر دو عضوی که انتخاب کنیم باید LUB و GLB زیر شبکه با خود شبکه برابری داشته باشه. همین. Smile

سوال از شبکه های توزیع پذیر(گسسته) - Payam92 - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ

(۲۷ دى ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ)mhbftdb نوشته شده توسط:  در شبکه :
b^a =d

ولی در زیرشبکه d عضویت نداره . طبق تعریف d باید عضو زیرشبکه باشه. نه اینکه صرفا در زیر شبکه ، b و a دارای meet باشند.
ولی در زیرشبکه d عضویت نداره . طبق تعریف d باید عضو زیرشبکه باشه. نه اینکه صرفا در زیر شبکه ، b و a دارای meet باشند.

با این حال این خطوط قرمز شبکه هست اما زیرشبکه مربوط به شبکه اصلی نیست.

ببخشید من قصد کل کل و تضعیف روحیه ندارم اصلا. بعضی ها تا یه خرده بحث میکنی میزنن جاده خاکی ولی به نظر من این جور بحث کردن ها باعث میشه هر دو طرف درس رو خوب یاد بگیرند.

دقیقا درست گفتی ، الان کامل برای من جا افتاد.
حرفت هم کاملا قبول دارم همین بحث و تبادل نظر خیلی توی یاد گیری مطلب مفیده ، من خودم حتی اگه پست نذارم مطالب رو دنبال میکنم چون ممکنه سوالات من هم مطرح بشه.
با توجه به مطالب گفته شده پاسخ گزینه ۱و۳ میشه
ممنون mhbftdb عزیز.