|
|
بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
|
بررسی سوالات گسسته مهندسی کامپیوتر ۹۲ - oli92 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ
طبق دفترچه B ۴۲ می شه ۲ کافی رو یه شبکه که توزیع پذیر نیست امتحانش کنی ۴۳ می شه ۱ تعداد زوج های بازتابیش د تاست و چون متقارن هم هست به ازای هر زوج دیگه قرینش هم اضافه می شه. ۴۴ می شه ۴ رابطه بازگشتیش می شه فیبوناچی ۴۵ الف درسته ب رو مطمئن نیستم من زدم درست ۴۶ می شه ۴ نکته اش توی متفاوت بودن رخ هاست که می شه ۸! به توان دو |
|
RE: بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - azmoon92 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ
کسی اون سواله پاسخ معادله لاپلاسو حل نکرده که شرایط دمای صفر و در دمای عایق رو داشت؟؟؟ |
|
RE: بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - Bahar-AI - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ب.ظ
من گزینه ۲ زدم-دفترچه B شما؟ (۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ)azmoon92 نوشته شده توسط: کسی اون سواله پاسخ معادله لاپلاسو حل نکرده که شرایط دمای صفر و در دمای عایق رو داشت؟؟؟ |
|
بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - fsi2013 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ
مشخص کردن سوالات اشتباه مهندسی کامپیوتر کنکور ۹۲ باارشدی ها و دکتراهای مانشت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - saeid1389 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ
پاسخ های من: ۴۰ ----> 2 ۴۱ ----> 4 ۴۶ ----> 3 واما داستان رخ ها: تنها حالت اینه که تمام رخ ها رو روی قطر اصلی صفحه شطرنج بچینیم جایگشت ۸ تا رخ میشه !۸ از طرفی روی قطر فرعی هم می تونیم بچینیم، بنابراین جایگشت قطر اصلی و فرعی هم میشه: !۲ بنابراین جواب میشه !۸ * ۲ |
RE: بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - azmoon92 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ب.ظ)Bahar-AI نوشته شده توسط: من گزینه ۲ زدم-دفترچه B من گزینه ۴ زدم اونی که sinhb داشت
|
RE: بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - maryam_ak - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ)Bahar-AI نوشته شده توسط: چرا ۸! من زدم ۸*۲! سوال ۳۳ رو میشه بگین چطوری درآوردین؟ |
|
بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - damavand_kellap - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ب.ظ
۲/۷ یا ۴/۷ ؟؟؟
|
|
RE: بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - ۳۸۶۳۸۱ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ
[quote='damavand_kellap' pid='160536' dateline='1360346785'] آقا مگه این سوال گسسته ۸! نمیشه تو این سوال متمایز بودن رخا که تاثیری تو حل مسئله نداره که مهم شرط مسئلست که میگه نباید تو یه سطر و ستون باشنتو سطر اول میتونیم یکی از این ۸ تا رخ رو استفاده کنیم تو سطر دوم ۷ تا و همینطور تا پایین واسه ۲ تا مهره تو یه صفحه ۲ در ۲ حساب کنید.نظرتون چیه؟ منم متمایز رو ندیدم و !۸ زدم ولی غلطه چون این جوری رخ اول فقط تو ستون اول میتونه قرار بگیره... میشه !۸*!۸ |
|
RE: بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - Bahar-AI - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ ب.ظ
نمی دونم.. هایپرپولیک با اونی که زدم شک داشتم.اون لحظه یک استدلالی کردم اون رو زدم گفتم e که لحاظ کرده برای حالت y هست اما الان فک کنم مال شما درسته ![]() (۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ ب.ظ)azmoon92 نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ب.ظ)Bahar-AI نوشته شده توسط: من گزینه ۲ زدم-دفترچه B |
|
RE: بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - ansarirobo - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ب.ظ
کلا در مورد سوالات امار کسی نظری نداره؟ |
RE: بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - m2h - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: راه حلش اینه: ایشالا که درسته منم همینجوری حل کردم. |
|
RE: بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - ffss - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ
در مورد سوال شطرنج من از کتاب مبتکران نگاه کردم میشه ۸ فاکتوریل به توان دو،دیگه در موردش بحث نکنید،البته خودم اشتباه زدم! |
RE: بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - m2h - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ ب.ظ)azmoon92 نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ب.ظ)Bahar-AI نوشته شده توسط: من گزینه ۲ زدم-دفترچه B لاپلاس نیست که هایپربولیک بشه،همون معادله حرارت منتها دو بعدی.من ۲ زدم و تقریبا مطمئنم. (۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ ب.ظ)azmoon92 نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ب.ظ)Bahar-AI نوشته شده توسط: من گزینه ۲ زدم-دفترچه B لاپلاس نیست که هایپربولیک بشه،همون معادله حرارت منتها دو بعدی.من ۲ زدم و تقریبا مطمئنم. |
|
بررسی مجموعه ریاضیات مهندسی کامپیوتر ۹۲ - hadi 034 - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ
غیر استاندارد ترین سوالات کنکور ارشد امسال بود گویا طراحان کنکورو عوض کرده بودن من رو ریاضی امید داشتم پارسال که هیچی نخونده بودم ۳۱ زدم امسال فقط ۲ تا زدم!!!!!!!!!!! تازه مطمینم نبودم که درست هست یا نه یعنی هیچ فرقی بین کسی که خونده و نخونده نبود ![]() ![]()
|