|
|
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - نسخهی قابل چاپ |
RE: برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - Xilinx - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شما که انقدر همتون شاکی هستید چرا هیچی نگفتید؟ حداقل یه بار تذکر می دادید شاید واقعا هواسشون نبوده یا نمی دونستن. از ندونستن که نمی دونند و مشکل هم همین جاست.من داشتم سوال سیستم عامل رو حل میکردم ۵دقیقه ای هم طول کشیده بود بعد یارو اومد دفترچه رو کشید گفتم هنوز ۵ دقیقه به ۱۱ه !!!! ۵ دقیقه وقت داریم. (مراقب حدود ۲۰ دقیقه با یه نفر درگیر بود که بهش میگفت دفترچه دوم رو بده) بعد به من دراومد گفت اووووووو چقد غر میزنید![]() ![]() ![]() اون لحظه خواستم کنکور رو بیخیال بشم و بلند بشم اون پسره رو تا میخوره بزنمش تا شاید یخورده واسه بقیه احترام قائل باشه![]() بعد مراقبا به قول دوستمون رفتند گندشون رو آوردند که ظاهرا استاد دانشگاه بودند .استاده خیلی قاطع به پسر معترض گفت اگر فکر میکنید مشکلی هست بلند شید پاسخنامه رو تحویل بدید و جلسه رو ترک کنید وگرنه به جرم بهم ریختن جلسه واستون گزارش تخلف رد می کنم. خلاصه ترسید و آروم شد. بعد این مراقبا همچنان دفترچه ی منو برده بودند وقتی اومدند روی کاغذ (همون دفترچه ی تخصصی) محاسبه کردم که بابا جان ما ۲:۳۰ واسه دفترچه ی اول وقت داریم و شما از من ۵ دقیقه زودتر گرفتید حالا که این کار رو کردید دیگه باخودتونه .جالب اینجاست اونی که دفترچه رو از من گرفته بود باتوجه به حرفای من مشکلی مشاهده نکرد ولی یکی دیگه که اونم داشت به حرفام گوش میداد بهش برخورد(به خودش اومد ) خلاصه گفت بیا بگردیم و دفترچه رو بردار.حالا من توی کدوم سوال بودم ؟ همون سوال ۷۱///که مشکوک به مشکل داشتن هست.خلاصه دیدم جور در نمیاد.بیخیال شدم و رفتم یه سراغ سوالایی که روشون تمرکز نکرده بودم اما تا یه سوال رو خوندم توی بلندگوی سالن گفتند وقت داوطبان ....تمام شد و بعد طرف اومد گفت بسه دیگه دفترچه رو بده !!منم گفتم بفرما... |
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - shima_24 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)Xilinx نوشته شده توسط:اینا رو که میخونم انگار یکی داره گلومو فشار میده چقدر بی خیالی مراقبا اعصابمو خورد میکنه.(دوست دارم بیام بزنمشون(22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شما که انقدر همتون شاکی هستید چرا هیچی نگفتید؟ حداقل یه بار تذکر می دادید شاید واقعا هواسشون نبوده یا نمی دونستن. )انگاری خودم اونجا بودم دلم خیلی میسوزه واسه شماهایی که این شرایط رو تجربه کردین
|
|
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - SOFT23 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ ب.ظ
واقعا متاسفم،اما بایدچنین مراقبی بخوره به پست من تا با خونسردی تمام حالشوبگیرم!،شمانبایدکوتاه بیایدوباید صداتونو بلندمیکردیدوازخودتون دفاع میکردیدآخه۱سال زحمت کشیده بودید و اگه حتی ۳۰ثانیه هم از وقتتون راازتون میگرفتن بایداعتراض میکردید،شماکه نباید جورآدمای مهندس! رابکشین،وازحق خودتون بگذرید!،یه مراقب اومد به من گفت ظهره میخام برم:گفتم هنوز۲دقیقه دیکه وقته!وکوتاه نیمدم توی شهر ما که آزمون در دانشگاه آزاد شیراز بود وضع بهتر از این نبود،کار تا اونجایی پیش رفت که مراقب ها به دوستانه خودشون که سر جلسه بودن کمک میکردن!!!!!!!،تازه برگه هاشون را هم دیرتر میگرفتن!!!!! وقتی هر کسی را بذارن مراقب آزمون ارشد،وضع از اینا بدتر هم هست،یه نفر راکه میشناختم دیدم سرجلسه آزمون گذاشته بودنش مراقب که شاخم در اومد!!!! ،وقتی مراقب هیچ مسئولیتی نداشته باشه و پاش هیچ جاگیرنباشه هرکاری دلش بخادمیکنه،لطفا به حفاظت آزمونهای سازمان سنجش ایمیل بزنید. وقتی از یارو پرسیدم تو چطورشدی مراقب گفت:یکی از بچه ها زنگ زد گفت:بچه ها راور دار بیاربشیم مراقب تازه نهار هم میدن!!!!!!!! دلم به حال خودم و تمام کسایی که زحمت کشیدن میسوزه که وضعیتمون اینه!،اصلا آیامیشه مطمئن بود تو این آزموناتقلب نشه؟!،من که فقط از خدا میخام حقم را بگیره |
|
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - azad_ahmadi - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ
یه بنده خدایی کنار من نشسته بود. دفترچه اول رو که دادن یه دقیقه ای باهاش ور رفت چیزی بلد نبود. بعد عجیب ترین صحنه زندگی مو دیدم. یارو دفترچه شو بست و پاسخنامه رو اورد جلو دستش. از سوال اول شروع کرد به سیاه کردن. در حد ۲۰ دقیقه تمام (تمام منظورم تمام سوالات به علاوه قسمت هایی که اصلا سوال نیستند و اضافی هستند از پاسخنامه رو پر کرد) و این درحالی بود که هنوز ۳۰ ساعت از ازمون نگذشته بود. تموم که شد روشو کرد به من و یه لبخندی زد و پاشد رفت. من مات و مبهوت ادامه سوالارو دادم. |
|
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - Eternal - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ
تو حوزه امتحانی ما همه چی با مقررات بود ، ۸:۳۰ شروع تا ۱۱(دفترچه ۱) ، بعد دومی..... دوست من باز خوبه تونستین تمرکز کنید ، من اگه کمی یه همچین اداهایی موفع امتحان در بیارن تمرکزمو از دست میدم. خدا واقعا انصاف بده بهشون ، الکی که نیست یه سال از عمر شرکت کننده هستش ، کم نیست
|
|
RE: برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - good-wishes - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ
خدا رو شکر که من در هر دو مرحله مشکل جدی نداشتم . آزمون آی تی، دانشکده علوم انسانی دانشگاه گیلان بود که در سالن طبقه دوم بودیم لذا هوا خیلی گرم بود و دم داشت . اما خیلی تمرکز بهم زن نبود. مراقباشم خوب بودن فقط آخرا که می خواستم بلند شم فهمیدم معدل دیپلم مراقبه ۱۸ بوده !!!!!!!! (داشتن به اصطلاح آرام با هم یک گپ خودمانی می زدن که سرشون گرم باشه) آزمون کامپیوتر هم دانشکده علوم پایه دانشگاه گیلان بود که اونم خداییش درکل خوب بود . فقط یک مراقب مثل چی بگم چسبیده بود به صندلی من بالاسرم زل زده بودبه برگه ام . منم وقتی کسی به این شدت رو کارم نظارت کنه مغزم هنگ می کنه.چندبار نگاش کردم از رو نرفت منم از زبان رفتم سراغ آمار سوال اول آمار رو فکر کنم ۵ بار بیشتر خوندم اما نمی فهمیدم چون تمرکز نداشتم خلاصه دیدم تا من شروع نکنم او همینطوری می خواد بمونه منم چرت و پرت نوشتم رو برگم انگار دارم حل می کنم خیالش راحت شد من زنده ام رفت . آها یکی از بچه ها هم اون وسط دفترچه تخصصی رو دادن در اومده می گه باید به همه سوالا جواب بدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (سه گرایش) بقیه هم شروع کردن راهنمایی . در کل مشکل جدی نداشتیم . اتفاقات آنی بود |
RE: برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - mahua - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)oli92 نوشته شده توسط: جمعه ۲۰ بهمن ۹۱ آزمون کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر برگزار شد. اما در حوزه امتحانی دانشگاه آزاد گرگان این آزمون عجیب و غریب تر از اون چیزی که فکرش رو می کردم بود. نمی دونم سپاسگذار خدا باشم که نمردم و همچین روزی رو تو زندگیم دیدم. نمی دونستم کنکور کارشناسی ارشد سازمان سنجش هم می تونه اینجوری برگزار بشه.باورتون نمیشه تو حوزه ما مراقب ها دو بار باهم دعواشون شد!!! بار اول که ی خانم با ی آقا بار دوم هم که جنگ جهانی شد حداقل ۵ نفر باهم دعوا کردن امتحان هم که دقیقا ۸:۳۳ دقیقه شروع شد!!!!!!!!!!! تا جایی که من یادمه نوشته بودن ۸ اون کیک و ساندیسی هم که گفتین اصلا به من نرسید
|
|
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - mohammadali1990 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ
دوست عزیز قسمتی از پستشون رو هم واسه نقل قول کپی میکردین کافی بودا ببین چقد طولانی شد پستت |
|
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - ehsan007 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ
دوستان عزیز تازه اینا که چیزی نیست... مراقب سر کلاس ما شروع کرده بود به جک گفتن و خوش و بش کردن با دانشجویان عزیز .... در ضمن تجربیات دوستان با اینکه خیلی تلخ بود امـــــا باز خدا پدر و مادرتون رو بیامورزه که ما ی دل سیر خندیدم ... (۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ)ehsan007 نوشته شده توسط: دوستان عزیز تازه اینا که چیزی نیست... مراقب سر کلاس ما شروع کرده بود به جک گفتن و خوش و بش کردن با دانشجویان عزیز .... آها یادم رفته بود بگم والا ما ساندیسی ندیدم که اینا بدن!!!!!! (مسئولین پیگیری کنن بوی احتکار میاد )
|
|
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - Pakniat - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ
عجب عنوانی برای تاپیک انتخاب کردی آدم فکر می کنه تو شهربازی ازت امتحان گرفتن (سرزمین عجایب اسم یکی از شهربازی های تهرانه )تو این شرایط شاید دادن پول به طرف بهترین راه حل باشه ، چون زمانی که طرف تو برای پول اومده مراقب شده پول پرداختی شما ارزشی نسبت به زحمتی که کشیدید نداره |
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - EhsanChess - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ)Pakniat نوشته شده توسط: تو این شرایط شاید دادن پول به طرف بهترین راه حل باشه ، چون زمانی که طرف تو برای پول اومده مراقب شده پول پرداختی شما ارزشی نسبت به زحمتی که کشیدید نداره دقیقا درست میفرمایید. اصلا مشکل اینجاست که برای مراقب آزمون ارشد هر کس و ناکسی را برای پول میارن. باید افراد تحصیلکرده را بیارن. |
|
RE: برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - neda_Network - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ
طراح سوالی که اینجوری سوال طرح کنه و یه ملت معطلش شن چند سال ساعت امتحان و حوضش بهتر از این نمیشه
|
|
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - q88lp - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
از نظر نظم و انضباط حوزه ی شیراز ( دانشگاه آزاد ) افتضاح بود . تو کنکور آی تی دختر مراقب آخراش حوصلش سر رفته بود با پاش چنتا صندلی رو انداخت زمین بعد شروع کرد به خندیدن . ( معلوم بود دانشجو بودن و کارشون این نبود ) تو امتحان نرم افزار هم میخواستن دفترچه اول رو نیم ساعت زودتر بگیرن که حدود ۱۰ دقیقه وقتمون با مراقب تلف شد . کنکور به این غیر استانداردی با این وضع برگزاری نتیجه اش واسه من که افتضاح بود . |
RE: برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - abraham - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ)mt_saman نوشته شده توسط: توی دانشگاه نیروی انتظامی (تهران) هم که کنکور علوم کامپیوتر برگزار شد وضع از این بهتر نبود. ساعت از هشت و نیم گذشته بود که از بلندگو اعلام کردن "لطفا شروع کنید" در حالی که هنوز دفترچه ها رو توزیع نکرده بودن. ساعت از هشت و چهل دقیقه گذشته بود که تازه دفترچه رو دادن و گفتن تقصیر ما نیست و سازمان سنجش دفترچه ها رو دیر فرستاده. با توجه به اینکه کنکور علوم کامپیوتر ۲۷۰ دقیقه است با توجه به زمان شروع باید ساعت یک و ده دقیقه تموم می شد که وقتی ساعت ۱۲ (با توجه به اینکه ساعت نداشتم) از مراقب پرسیدم چقدر وقت داریم گفت نیم ساعت!!! منم مقداری از وقت تست زدنمو گذاشتم برای چونه زدن با مراقبا که ظاهرا از کارکنان و کادر همون پادگان بودن. چیزی که جای تاسف داره اینه که هیچ کس جز من اعتراض نمی کرد. آخرش ساعت یک بعد از ظهر (یعنی ۱۰ دقیقه زودتر از تموم شدن واقعی وقت) از بلندگو اعلام شد که "وقت تمام است" و ظاهرا کسی که با بلندگو اینو اعلام کرد نمی دونست زمان اعلام شروع دفترچه ها هنوز توزیع نشده بود. مراقب ها هم از خدا خواسته شروع کردن به جمع کردن برگه ها و هرچی گفتم ساعت هشت و چهل دقیقه شروع کردیم و ده دقیقه مونده انگار به دیوار می گفتم. در هر صورت برگه من رو گرفتن و من متاسفانه بعضی تست ها رو که زمان بر بودن و گذاشته بودم آخر بزنم به خاطر تموم شدن وقت نشد بزنم و بعضی تستا رو هم فقط به خاطر استرس و ترس از تموم شدن وقت حول حولکی زدم که متاسفانه الان می بینم اشتباه زدم در حالی که اگه استرس نداشتم خیلی راحت اون تستارو می زدم. ما که واقعا نظم خوبی بود اگه شما تو دانشگاه ارتش بودین۱۰۰درصد نظم داشت |
|
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سرزمین عجایب - hewa - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ
راستی امسال ساندیس هم ندادن
|