|
|
مقایسه سطح سوالات مهندسی امسال و سال قبل - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
مقایسه سطح سوالات مهندسی امسال و سال قبل - variant20002000 - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ
تجربه ۳ ساله کنکور دادن من بهم میگه که این کنکورا همشون سر و ته یه کرباسند.! ![]() به صورت دوره ای یه سال بعضی از دروس آسون طراحی می شند و بعضی سخت. و این دلیل نمیشه که کل کنکور اون سال رو بگیم سخت یا آسون بود. به هر حال هر سال سوالهای آسون در کنار سوالهای سخت طراحی میشند و کسی موفق خواهد شد که اولاً کنتل و تمرکز خودشو سر جلسه حفظ کنه. و ثانیاً روی همه دروس یه تسلط نسبی داشته باشه ... به نظر من امسال هم کنکور به همان سبک و سیاق گذشته طراحی شده بود و تفاوت چندانی نداشت...! همیشه ۷۰ درصد موفقیت سر جلسه است...!
|
|
مقایسه سطح سوالات مهندسی امسال و سال قبل - mehrdad372 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ
به نظر من امسال سوالا روحیه رو بد جور تضعیف میکرد بخصوص ریاضیا حتی نظریه و ساختمان واقعا بعضی سوالا که آدم فکرشو میکرد سادس و میتونه بهش پاسخ بدهد رو نمیتونست جواب بده همین روحیه رو تخریب میکرد استرس رو دو چندان میکرد باید اینا رو در نظر بگیرید |
|
مقایسه سطح سوالات مهندسی امسال و سال قبل - somaye_tex - 16 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ
راجع به مشترکا به نظر من سیستم پارسال بهتر بود.کمی وقت گیر بود اما درست و قابل حل. اما امسال بسکه سر اون سوال ناحیه بحرانی و بعدشم زمانبندی تمرکزم به هم ریخت که چند تا نثار طراح ناحیه بحرانی کردم! ساختمان امسال سخت تر بود و واقعاً فکر می کنم برای کسی که درسی رو خونده سؤال غلط از سؤال سخت خیلی بدتره. من که به هر سؤل غلطی می رسیدم کلی اعصابم خرد میشد. و روحیه مو از دست میدادم.... معماری و مدار مثل پارسال بود. و نظریه از پارسال آسون تر بود. ریاضی هم بعد مشترکازدم که اصلاً تمرکز نداشتم. گسسته به نظرم متوسط بود. آمار خیلی راحت بود. انقدر که گذاشتم آخر و وقت نکردم بزنم!
|