|
|
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
|
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - javadti68 - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ
بنظر من چندتا از این کلیدها باید اصلاع بشه: سوال ۵۲-۱ که اگه قرار باشه گزینه ای اعلام بشه باید گزینه ۲ اعلام بشه. سوال ۵۵-۳ در حالی که واضحه که گزینه ۱ درسته! سوال ۷۰-۴ !که گزینه ۳ درستره! سوال ۷۱ که باید حذف بشه چون پاسخ توگزینه ها نیست! سوال ۱۰۱-۳!؟: فکر کنم گزینه ۲ بشه .
|
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - irisadaf - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ)javadti68 نوشته شده توسط: بنظر من چندتا از این کلیدها باید اصلاع بشه:کاملا موافقم به استثنای آخری چون من هوش دادم (۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ ب.ظ)smart نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: برای ارسال سوالات غلط و چند جوابی برین عضو شین به آدرسhttp://request.sanjesh.org/noetrequest/ و سپس در قسمت درخواست جدید ، غلط را بفرستین ، خوشبختانه شیوه خوبی برای ارسال سوالات غلط هست ، ضمیمه را ببینینمگه خودشون زمان اعتراض رو مشخص نمی کنن؟ زمان اعتراض از همین الان شروع شده و میتونین درخواستا را بفرستین |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - smart - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ)javadti68 نوشته شده توسط: بنظر من چندتا از این کلیدها باید اصلاع بشه: ۵۵ رو نمیدونم ولی با بقیش موافقم |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - iman30v - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: سوالات غلط کاملا موافقم باهات سوال ۴۰ محسبات عددی تابلو است که گزینه ۱ نمیشه ۷۰ سیستم عامل هم گزینه ۳ میشه. شرط انحصار متقابل رو هم به هیچ وجه رعایت نمیکنه، به راحتی هر دو پردازش همزمان میتونن وارد بشن و انحصار متقابل نقص میشه پس گزینه ۴ نمیتونه باشه. ۷۱ هم حذف بنظر من سوال ۶۳ منطقی میشه گزینه ۴ چون بافرهای ۳ حالته باید به صورت متقارن باشن و بافری با پاینه کنترل C Not هم باید باشه که نیست |
|
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - Fermisk - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ
سوال ۵۲ نکتش تو همین بود که منفی بینهایت تو مین ریخته میشه من چند بار حلش کردم الگوریتم درست کار میکنه فکر نکنم این سوال اشتبا باشه. ولی با بقیش موافقم. درصدای من: زبان:۲۰ ریاضی:۸/۸ مشترک:۳۳ تخصصی هوش:۱۳ تخصصی نرم:۱۰ به نظرتون هوش امیدی هست زیر ۵۰۰ بشم؟ |
|
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - pouri_sb - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ
سوال ۴۱ گزینه ۲ نمی شه؟ مرتبش بنظرم یکه! |
|
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - sunboymn - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ب.ظ
[quote='Fermisk' pid='164470' dateline='1361194991'] سوال ۵۲ نکتش تو همین بود که منفی بینهایت تو مین ریخته میشه من چند بار حلش کردم الگوریتم درست کار میکنه فکر نکنم این سوال اشتبا باشه. ولی با بقیش موافقم. درصدای من: زبان:۲۰ ریاضی:۸/۸ مشترک:۳۳ تخصصی هوش:۱۳ تخصصی نرم:۱۰ به نظرتون هوش امیدی هست زیر ۵۰۰ بشم؟ دوست عزیز! در سوال ۵۲ خط مورد نظر در صورتی اجرا میشه که عبارت جلوی شرط درست باشه! میشه شما یه عددی رو بگید که از منفی بینهایت کوچکتر باشه!! ولی اگه مثبت بینهایت باشه چون عدد انتخابی (یعنی n) از مثبت بینهایت کوچکتره پس nبار تکرار میشه که میشه گزینه ۲ |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - mizgly - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: سوالات غلط اگر اشتباه تایپی ۵۲ رو در نظر نگیریم سوال ۵۲ و ۵۵ جواب سنجش درسته! سوال ۵۲ جوابش ۱ میشه ۳ تا راه حل اینجا farid express و من دادیم براش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سوال ۵۵ هم گزینه ۳ میشه هم گزینه ۱/ گزینه ۱ اینجوری میتونه aaa تولید کنه: [tex]S\rightarrow aBaa[/tex] [tex]aB\rightarrow aS[/tex] [tex]S\rightarrow aBaa[/tex] [tex]aB\rightarrow \varepsilon[/tex] دقت کنید تا قبل از مرحله آخر ۴ تا a داریم که در مرحله آخر یکیش کم میشه (چون گرامر حساس به متن هست) اما هم گزینه ۳ هم گزینه ۱ هر تعداد مثبتی a تولید می کنن |
|
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - mirmahdi - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ
از نظر من ۵ سوال ۴۷ به دلیل عدم وجود جواب در گزینه ها ۶۲ به دلیل ایراد در صورت سوال و گزینه ها ۶۷ به دلیل ایراد در صورت سوال ۷۰ به دلیل ایراد در صورت سوال و ۱۰۱ به دلیل عدم وجود جواب در گزینه ها باید حذف بشن همچنین ۳ سوال ۳۹ گزینه ۲ به جای ۱ ۴۰ گزینه ۲ به جای ۱ و ۹۷ گزینه ۳ به جای ۴ باید تصحیح بشن از نظر من باقی سوالات ایرادی ندارن. موفق باشید |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - Fermisk - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ب.ظ)sunboymn نوشته شده توسط: [quote='Fermisk' pid='164470' dateline='1361194991']دوست عزیز منم این سوالو اشتبا حل کردم ولی وقتی تحلیل آقای farid_express رو دیدم تقریبا قانع شدم که اشتبا کردم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - Dr_spam - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ)mizgly نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: سوالات غلط گزینه ۱ میتونه مثلا aa رو تولید کنه در صورتی که آتاماتا aa رو نمیپذیره. بنظرم پس ۱و۳ جوابه |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - mizgly - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ ب.ظ)Dr_spam نوشته شده توسط: گزینه ۱ میتونه مثلا aa رو تولید کنه در صورتی که آتاماتا aa رو نمیپذیره. آره منم بعد از پست کردن متوجه شدم تصحیح کردم! |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - reza_reza - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ)mizgly نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: سوالات غلط دوست عزیز اشتقاقی که شما نوشتید رشته ی aaaaa رو تولید می کنه نه aaa پس سوال ۵۵ گزینه ی ۱ هم درسته. |
|
بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - pouri_sb - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ ب.ظ
سوال ۱۰۷ هوش چرا گزینه ۳ دفترچه B می شه؟؟؟؟؟؟؟ تابلو هستش که صفر می شه جواب و گزینه یک درسته! حلش رو هم آقای فرداد قرار دادن!!!!!!!!!!!!! |
RE: بررسی غلطهای پاسخنامه اولیه سنجش - مهندسی کامپیوتر - mizgly - 30 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)pouri_sb نوشته شده توسط: سوال ۴۱ گزینه ۲ نمی شه؟ مرتبش بنظرم یکه! منم سر جلسه زدم گزینه ۲ ولی ۴ میشه مرتبش ۲ هست چون [tex]X_{n}^{2}[/tex] توش تولید میشه |