![]() |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - **sara** - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۳ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۱۶ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: شما یه علامت تعجب گذاشتین سارا خانم هم یکی میشه ۲ تا!آفاق جون من هم اولش مثل شما نوشته بودم گذرگاه ![]() دیشب پارسیان بود. چرا امروز نیست؟ |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - ROZA - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۴۵ ق.ظ
قبلا توی ثبت نام گفته بودن موسسات غیر انتفاعی ومجازی جدا دانشجو می گیرن ولی الان فقط پیام نور ومجازی رو زدن.اون هم با چه شهریه هایی (تربیت مدرس ) |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - saba_1984 - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۳ ق.ظ
ای خـــــــــــــــــــــــــــدا این چه سیستمیه اینا دارن . ![]() میخوام پول بدم نمیگیره . من کارتمو میخوام ![]() ![]() ![]() |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - ehsanmode - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۵ ق.ظ
منم الان ۱ ساعته نتونستم کارتمو بگیرم میگه فروشنده نزد بانک شناخته شده نیست.!!!! سارا خانوم دفترچه جمعه که یکی شده یعنی هر گرایش ۱۰۰ دقیقه وقت داره |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - saria - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۶ ق.ظ
وایییی چقد خوشحالم دفترچهها یکی شده !!!!!!!!!!!!!۱ |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - ehsanmode - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۸ ق.ظ
چرا؟! |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - saria - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ ب.ظ
: (۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۸ ق.ظ)ehsanmode نوشته شده توسط: چرا؟!۱ رو زبان وقت نزاشتم حالا میتونم وقتشو واسه مشترکا بزارم ![]() ۲ دوماه اخر رو طراحی الگوریتم زیاد وقت گذاشتم حالا که وقتش بیشتر شده به طراحیه هوش هم یه سری میزنم من که نمیخوام IT امتحان بدم باید ۲تا کارت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - **sara** - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۵ ق.ظ)ehsanmode نوشته شده توسط: سارا خانوم دفترچه جمعه که یکی شده یعنی هر گرایش ۱۰۰ دقیقه وقت دارهنه یعنی هرسه تا گرایش با هم ۱۰۰ دقیقه وقت داره و توی یک دفترچه هستند. خوبه دیگه. وقت داریم هر کدوم از گرایشها رو که دوست داریم توی این ۱۰۰ دقیقه جواب بدیم. پارسال دوتا دفترچه بود. یکی ۵۰ دقیقه برای معماری و نرم افزار و یکی هم ۵۰ دقیقه هوش (۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ ب.ظ)saria نوشته شده توسط: من که نمیخوام IT امتحان بدم باید ۲تا کارت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای نرم افزار که توی دو روز آزمونش برگزار می شه دو تا کارت هست. برای هر روزش یک کارت صادر کردن. |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - parsaNA - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ ب.ظ)saria نوشته شده توسط: :(25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۸ ق.ظ)ehsanmode نوشته شده توسط: چرا؟!۱ رو زبان وقت نزاشتم حالا میتونم وقتشو واسه مشترکا بزارم این اشتباه رو نکن، مطمئن باش اگه بخوای زبان رو نزنی یا پایین بزنی با افت رتبه مواجه می شی . واسه اینکه کسایی مثل من که زبان متوسطی دارند و حرفه ای نیستند و تو نیم ساعت فقط ۳۵-۳۰ درصد می زنند اگه ۱۰ دقیقه وقت بیشتر باشه بالای ۵۰ می زنن . مشترکا هم طوریه که از یه حدی بالاتر هر چقدر هم که بهت وقت بدند، کاری نمی تونی بکنی ![]() اما رو تخصصیها خوبه، میشه رفت سراغ الگوریتم های هوش. اینم باز چند تا بدی داره، یکی اینکه چون اکثرا همین کار رو می کنن، قبولی تو هوش درصد خیلی بالاتری می خواد از اون طرف هم بچه های هوش میان الگوریتم های نرم رو می زنن . شیر تو شیری می شهها !!۱ ![]() |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - saria - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:من هنوزموفق نشدم بعد ۱ ساعت!!!!(25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۵ ق.ظ)ehsanmode نوشته شده توسط: من که نمیخوام IT امتحان بدم باید ۲تا کارت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای نرم افزار که توی دو روز آزمونش برگزار می شه دو تا کارت هست. برای هر روزش یک کارت صادر کردن. یعنی مهم نیس که IT هم شرکت کردم باید ۶۶۰۰ بریزم واسه ۲روزه نرم افزار؟ |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - saba_1984 - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ب.ظ
دوستان اینکه میگین خوب شده و می تونید الگوریتم های هوش رو هم جواب بدید که نسبت به سالهای قبل تفاوتی نکرده . اون موقع سر ۵۰ دقیقه دفترچه نرم و معماری رو میگرفتن و هوش رو میدادن و هر کی دلش خواست می تونست بشینه جواب بده . خوبیش از این جهت هست که سوالای کامپایلر که طولانیه و منم بلدم نسیتم حل کنم شماها وقت دارین راحت حل کنید. من از ۹:۲۲ شروع کردم به کارت گرفتن فکر کنم اگه میخواستم مثل اون قدیما برم حضوری بگیرم تا الان اومده بودم خونه یه هوایی هم خورده بودم |
دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - sepid - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ب.ظ
نه فک کنم باید همون ۳۳۰۰ رو بریزیم برای کامپیوتر. الان ۱/۵ساعته که میخام کارت بگیرم نمیشه!!!! |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - saria - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۳ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ ب.ظ)saria نوشته شده توسط: :(25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۸ ق.ظ)ehsanmode نوشته شده توسط: چرا؟!۱ رو زبان وقت نزاشتم حالا میتونم وقتشو واسه مشترکا بزارم خوب نه این که هیچی نزنم یه ۱۵ مین واسش وقت میزارم با مشترکا موافقم که یه حدی داره ولی در هر حال ترجیح میدم برم سراغ ریاضیا حداقل تو تخصصیها هم اگه تو کامپایلر سوال وقت گیر بدن واسه کسی که وقت گذاشته خوبه |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - shobair87 - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۸ ب.ظ
با اجازه شما من هنوز نفهمیدم چرا باید دوباره پول بدیم ظاهرا کسی نمی تونه یا نمی خواد جواب بده؟ ![]() ![]() ![]() |
RE: دریافت کارت ورود به جلسه کنکور ارشد ۹۰ - **sara** - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۳ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ ب.ظ)saria نوشته شده توسط:ببخشید فکر کردم منظورتون کارت ورود به جلسه اس.(25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:من هنوزموفق نشدم بعد ۱ ساعت!!!!(25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۵ ق.ظ)ehsanmode نوشته شده توسط: من که نمیخوام IT امتحان بدم باید ۲تا کارت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای نرم افزار که توی دو روز آزمونش برگزار می شه دو تا کارت هست. برای هر روزش یک کارت صادر کردن. برای نرم افزار یک کارت اعتباری باید بخری. برای it هم یک کارت جدا. |