|
|
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - نسخهی قابل چاپ |
RE: فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - MSZ - 17 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ)shimbly نوشته شده توسط: بعد از سالها اومدیم یه پست بزنیم مانشت هنگ کرداینا کتابایی هستن که برای فروش گذاشتم ... خیلی از کتابا هستن که برای خودم نگه داشتم من کلا کتاب زیاد دارم و سعی می کنم بخونم... حالا بعضی وقتا هم پیش میاد که نمیرسم که همشونو بخونم... اما هرکسی یه عادتی داره دیگه الانم واقعا هدفم کاسبی کردن نیست چون به عنوان مثال کتابی رو دارم به ۶۰۰۰ تومن میفروشم که الان تو بازار قیمتش بالای ۳۰۰۰۰ تومن هست و میدونم نسبت به چاپی که دست من هیچ حتی یک کلمه هم تغییر نکرده ایشالا که بتونم به دوستام کمکی کرده باشم |
RE: فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - sa123 - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام عیدتون مبارک مرسی از اینکه یه لیست کامل و دقیق از کتاباتون گذاشتید، من می خواستم یه سری از کتاباتون رو بخرم. فقط چند تا سوال داشتم در مورد بعضی کتابها، ممنون می شم اگه وقت بزارید و پاسخ بدید؛ ۱/ کتاب CLRS شامل هر دو مبحث طراحی الگوریتم و ساختمان داده می شه ؟ ۲/ در مورد کتاب مهندسی نرم افزار پرسمن، تفاوت ردیف ۴۱ و ۵۰-۵۱ چیه ؟ ویراست ۷ام فقط ۱جلده و ویراست ۵ام ۲ جلد، یعنی کتاب نصف شده ؟!!! شما کدوم رو ترجیح می دین ؟ ۳/ کتاب پارسه مهندسی نرم افزار نوشته ی دکتر ناظمیه ؟ ۴/ کتاب سوالات ارشد پوران (ردیف ۱۱۴ ) از نظر پاسخ های تشریحی در چه حده ؟ با سپاس |
|
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - MSZ - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ب.ظ
سلام سال نو شما هم مبارک بابت این غیبت تقریبا ۲۰ روزه عذر میخوام چون سفر بودم و از طرفی هم مانشت بالا نمیومد... دیشب برگشتم و در خدمت دوستان هستم تا سفارش هاشون رو ارسال کنم فقط لطفا از طریق پیغام خصوصی (پ.خ) اقدام کنین و اما در مورد پاسخ دوستمون... (۰۴ فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)sa123 نوشته شده توسط: سلام۱/ بله ۲/ ردیف ۴۱ که ویراست ۷ هست ولی ردیف های ۵۰ و ۵۱ ترجمه ویراست ۵ هستن کتاب ویراست ۷ خیلی کلفته و تو ۱ جلد جا داده شده ولی کتاب های ردیف ۵۰ و ۵۱ چون کمی فونت درشتی دارن، در ۲ جلد جا داده شدن... من برای کنکور ویراست ۵ رو خوندم و ازش راضی هم بودم ۳/ بله ۴/ بسیار جامع و عالی ... نمیخوام تبلیغش رو بکنم ولی من خیلی خیلی ازش راضی بودم و خیلی هم بهش مراجعه کردم... به نظرم جواب های درست و کاملی داره... |
|
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - MSZ - 07 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ
دوستان پست اول ویرایش شد تعدادی از کتابها فروخته شدن و مجددا لیست به روزرسانی شد و در پست اول قرار گرفت |
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - mehdi.m2 - 07 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: دوستان پست اول ویرایش شد لینک جدید مشکل داره لطفاً بررسی کنید. |
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - MSZ - 07 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: لینک جدید مشکل داره لطفاً بررسی کنید.لینک اصلاح شد |
|
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - viktor - 07 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
مشکل رفع نشده |
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - MSZ - 07 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ)viktor نوشته شده توسط: مشکل رفع نشدهمن همین الان دوباره تست کردم و مشکلی ندیدم من از مرورگر کروم استفاده میکنم |
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - viktor - 08 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: من همین الان دوباره تست کردم و مشکلی ندیدمسلام درست گفتید اشتباه از من بود همه کتاب ها فارسی زبان هستند ؟ (این را می پرسم چون کتاب زبان اصلی تنباوم را دیدم که ناشر ایرانی برای تو کشور زده بود البته چون خیلی قدیمی بود دیدم ارزش خریدن نداره) با تشکر |
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - MSZ - 08 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ)viktor نوشته شده توسط: همه کتاب ها فارسی زبان هستند ؟ (این را می پرسم چون کتاب زبان اصلی تنباوم را دیدم که ناشر ایرانی برای تو کشور زده بود البته چون خیلی قدیمی بود دیدم ارزش خریدن نداره)بله مراجع لاتین رو برای فروش نزاشتم چون فکر کردم ممکنه بعدا به دردم بخورن... |
|
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - foranyone - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ
مجموعه خوب و کاملی داری ![]() ولی به نظر من کار اشتباهی میکنی کتاب هات رو میفروشی. من کتابهای دوستم رو خریده بودم اونم بعدا متوجه اشتباهش شد و کتابشو ازم پس گرفت. Note هایی که آدم بغل کتاب مینویسه اون کتاب رو کامل میکنه با فروش کتابهات همه اون note ها رو از دست میدی. هیچ دانشمندی کتابخونش رو نمیفروشه. مطمئن باش پول زیادی گیرت نمیاد، حیفه! |
|
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - zahra_sba - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ
سلام سال نو مبارک فایل لیست کتابها باز نمیشه
|
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - MSZ - 14 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)foranyone نوشته شده توسط: به نظر من کار اشتباهی میکنی کتاب هات رو میفروشی.البته سعی کردم کتاب هایی که در آینده ممکنه به دردم بخوره رو برای خودم نگه دارم و تو این لیست واردشون نکردم و امیدوارم نتیجه طوری نباشه که مجبور بشم دوباره برای کنکور بخونم ... توکل به خدا (۱۴ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۱۰ ب.ظ)foranyone نوشته شده توسط: مطمئن باش پول زیادی گیرت نمیاد، حیفه!دوست عزیز من این کار رو برای پول نکردم و توضیح هم دادم... قیمت ها اونقدر پایین هستن که فکر میکنم مشخص باشه هدفم فقط کمک به دوستان هست... ایشالا که کسایی که از این کتابا استفاده می کنن هم منو دعا کنن (۱۴ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ)zahra_sba نوشته شده توسط: فایل لیست کتابها باز نمیشهامتحان و کردم مشکلی وجود نداشت من از کروم استفاده می کنم... شاید مشکل از مرورگرتون باشه |
|
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - nima20-20 - 15 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ
سلام ساختمان داده پارسه مهندس طورانی را دارین یا نه؟ قیمت و سال چاپ و کیفیت؟ با تشکر |
فروش کتاب های کنکوری و مرجع با قیمت مناسب - MSZ - 15 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۲۶ ق.ظ)nima20-20 نوشته شده توسط: ساختمان داده پارسه مهندس طورانی را دارین یا نه؟ قیمت و سال چاپ و کیفیت؟لطفا به فایل موجود در اولین پست این تاپیک مراجعه کنید سپاس |