تالار گفتمان مانشت
[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: آپلود در سرور مدیا فایر - ریحان - ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ

(۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:  سلام دوستان.

دارم این فایل ها رو تو سرور مدیا فایر آپلود می کنم.
البته تا فردا کامل می شه :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ممنون.کامل شدن؟؟؟

RE: آپلود در سرور مدیا فایر - Morris - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ

(۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  ممنون.کامل شدن؟؟؟

سلام با عرض شرمنگی زیاد از این که بد قول شدم. Blush
دیشب اینترنتم دچار مشکل شد و نتونستم آپلود کنم. چون قول داده بودم، اولین لینکو قرار دادم و طی روز های آینده همه فایل ها رو آپلود می کنم. موفق باشید .

[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - *ku6 - 17 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ

اینجا هم هست لینکش مدیافایر هست راحت تر دانلود میشه

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: [دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - Morris - 18 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ

کامل شد...

RE: [دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - ریحان - ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ

(۱۸ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:  کامل شد...

تشکر فراوان

[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - ریحان - ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ

نمیتونم دانلود کنم.خداااااااا

[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - azad_ahmadi - 27 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ

لینک ها مشکلی ندارند. من دوباره تست کردم.

[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - kakoli19 - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ

باسلام وخسته نباشید خدمت مدیر محترم سایت خواهشمندم در صورت امکان ویس ها را دوباره لین مربوط به دانلود آنها را به صورت کامل قراردهید به جزؤ ریاضی مهندسی مابقی به صورت ناقص هستند البته اگه زحمت بکشیین ومثل ریاضی مهندسی همراه با جزوء به صورت کامل قراردهید ممنون میشم در صورت امکان آدرس لینک ها را به ایمیلم ارسال نمایید تا دانلود کنم وخواهشمندم در یک
آپلود سنتر خوب مثل پرشین دانلود قرار دهید از آقای هاتف هم بابت قرار دادن ریاضی مهندسی ممنون

[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - Mehrdad7soft - 24 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ

دوستان این پی‌دی‌اف نمی‌شه پرینت کرد اجازه نمیده کسی‌ راهکار نداره؟

RE: [دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - mm123456789 - 27 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ق.ظ

(۲۴ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط:  دوستان این پی‌دی‌اف نمی‌شه پرینت کرد اجازه نمیده کسی‌ راهکار نداره؟

سلام دوست عزیز
برو به لینک زیر

اینجا همه جلساتو دانلود نکن وسط صفحه جلسه به جلسه گذاشته
اونو میتونی دانلو.د کنی و پرینت هم بگیری
فایل پی دی اف همه جلساتو نمیشه دانلود کرد
موفق باشی

RE: [دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - mk69online - 26 آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ ب.ظ

(۲۴ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط:  دوستان این پی‌دی‌اف نمی‌شه پرینت کرد اجازه نمیده کسی‌ راهکار نداره؟

من هم این مشکل رو داشتم ، با این برنامه حل شد پرینت گرفتم دارم میخونم Smile

اینم لینک برنامه :

[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - Morris - 18 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ق.ظ

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز !
باور بفرمایید گزینه پرینت گرفتن غیر فعال نیست ولی از آنجایی که تعداد زیادی از دوستان مشکل داشتند و واقعا معلوم نیست مشکل از کجاست، این فایل را به xps تبدیل کردم که فرمتی می باشد که اصلا برای آن پیش بینی های امنیتی انجام نشده است و مطمئنا مشکلی نخواهید داشت. برای تهیه پرینت از جزوه مورد نظر لطفا از فایل زیر استفاده نمایید.

[دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - sahar bano - 18 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ

سلام به همه

من هم که دانلود کردم گزینه پرینت غیرفعال بود اما با نرم افزار برداشتمش و الن قابلیت پرینت گرفتن داره

اینم لینک دانلود:

RE: [دانلود] صدا و جزوه پایگاه داده ها، دکتر ابراهیمی مقدم، تابستان ۹۱ نصیر - یزدی - ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۴ ق.ظ

سلام.صفحه دانلود ویس باز نمیشه.لطفا لینک گوگل درایو هم بذارین.نظریه رو با گوگل دانلود کردم شده.