|
|
بررسی سوالات هوش مصنوعی کنکور ۹۰ ای تی - نسخهی قابل چاپ |
|
سوالات هوش مصنوعی - bijibuji - 28 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۵۱ ب.ظ
بله sal_dovomi من منظورتون رو متوجه می شم مبنا، کتب مرجع مشهور هستند. خوب حرف شما درسته. اما به شیوه طرح این قضیه باید بیشتر دقت کنیم. ما می گیم - هیورستیکی قابل قبوله که که هیچ گاه بیشتر از مقدار واقعی برآورد نکنه فاصله تا هدف رو. این بهینگی رو ایجاد می کنه. - ضمنا می گیم هیورستیکی بهتره که برآوردش دقیقتر باشه و خطا کمتر باشه. چرا؟ چون مرتبه اجرایی الگوریتم با خطای هیورستیک متناسبه (به شکل نمایی). این صرفا بحث زمان اجرا ست. - مشکل اصلی *A، حجم مصرفی اش هست که خیلی زیاده. در همون کتاب راسل نوشته که در برخی موارد برای غلبه بر مشکل حافظه می تونیم از هیورستیکی استفاده کنیم که حتی کمی بیشتر از فاصله واقعی (*h) تخمین بزنه. در این سوال تاکید بر زمان اجراست. برای این کار می تونیم از هیورستیک f1 استفاده کنیم و در مواردی که خطا داره، هیورستیک رو با هیورستیک گره قبلی جایگزین کنیم (که این مطلب هم باز در کتاب راسل اومده). حالا به هر حال باید ببینیم سنجش چی می گه. ضمن اینکه شما گفتین که با فرض من هردو تابع درست هستن که اینطور نیست. طبق فرض من فقط جایی که نمودارها همگرا می شن ملاکه که در این صورت فقط f1 کوچکتر از *f است. (۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۴۴ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: مراقب من بدون اینکه دفترچمو بگیره گذاشت رفت چون شخصی سازی شده بود ترسیدم ای داد بیداد من داشتم مخ طرفو می زدم که دفترچه مو بگیرم. آخه چرا بش دادی؟ ای وای می تونستی با کلید سنجش درصد های دقیق ات رو (و مستندت رو) به دست بیاری. حالا دیگه مجبوری به این سیستم پر از شبهه اعتماد کنی |
|
سوالات هوش مصنوعی - asal23 - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۱ ق.ظ
اما توی سوالات پارسال هوش گزینه که نوشته بود عقب گرد به حقایق نیاز داره را نادرست گفته بودن پس عقبگرد به هدف نیاز داره اما به حقایق نه. |
RE: سوالات هوش مصنوعی - Helmaa - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۳ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۱ ق.ظ)asal23 نوشته شده توسط: اما توی سوالات پارسال هوش گزینه که نوشته بود عقب گرد به حقایق نیاز داره را نادرست گفته بودن پس عقبگرد به هدف نیاز داره اما به حقایق نه.من هم رو همین حساب این گزینه رو زدم.بقیش با خداست
|
|
سوالات هوش مصنوعی - مورتن - ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۲ ب.ظ
سوال دولتی ۸۳- میخواهیم با استفاده ازروش جستجوی A* پاسخ بهینه مساله ای راببیابیم با فرض اینکه هریک از ۳ تابع ابتکاری h1,h2,h3 برای این منظور قابل استفاده باشد. کدامیک از توابع ترکیبی زیر نیز برای یافتن حل بهینه مساله قابل استفاده خواهد بود؟ جواب: گزینه ۲: h1+h2+h3)/3) والسلام |
|
سوالات هوش مصنوعی - shobair87 - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۶ ب.ظ
تصویر سوالات آپلود شده برای مشاهده لینکها و دانلود تصاویر به لینک های زیر مراجعه کنید: سوالات زبان: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سوالات ریاضی: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سوالات دروس مشترک: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
سوالات هوش مصنوعی - fazelian - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۱۰ ب.ظ
سلام به نظر من فقط f1 میشه چون f2 بیشتر از f* تخمین زده پس اصلا بهینه نیست |
|
هوش مصنوعی - bijibuji - 04 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۶ ق.ظ
حل سوالات هوش مصنوعی [attachment=442] [attachment=443] |
|
هوش مصنوعی - mmpf - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۲ ق.ظ
حالا او ن سوال BC به حقایق نیاز نداشت درست یا اونیکه به هر دو نیاز دارد.کی میتونه جواب درست و قطعی رو بگه؟ |
|
هوش مصنوعی - bijibuji - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۵۳ ق.ظ
پاسخ قطعی رو باید تا انتشار پاسخ اساتید دانشگاهها که احتمالا طراح هم بودن و یا انتشار کلید سنجش صبر کنید. اما این اطلاعات رو می تونید داشته باشید در این زمینه: FC: از حقایق استفاده می کنه و بدون اینکه پرسشی مطرح شده باشه، شروع به کاوش و کشف حقایق جدید می کنه. BC: از هدف شروع می کنه و با استفاده از حقایق به ریشه یابی می پردازه. پس هم به هدف و هم به حقایق نیاز داره. فراموش نکنید که ممکنه این مفهوم با مفهوم دیگری که کاملا مشابه هست اشتباه گرفته بشه و هدف طراح هم همین بوده: در FC حرکت از حقایق رو به هدفه در BC حرکت از هدف رو به حقایقه در مورد سرعت هم سرعت BC بیشتره چون BC فقط با حقایق مرتبط سر و کار داره، درصورتیکه FC حقایق تکراری زیاد تولید می کنه و همینطور حقایق نامرتبط!! چون اصلا موضوع مشخصی نیست که FC بخواد حولش تمرکز کنه. FC هرچه که بتونه تولید می کنه. |
|
هوش مصنوعی - mmpf - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۳۶ ب.ظ
من اون سوال رو به حقایق نیاز ندارد رو زدم ولی شکم اینجاست که سال پیش تو یه گزینه که گفته بود "BC از هدف به سمت حقایق میرورد "رو اشتباه زده بود وتو جواب گفته بود که BC از هدف به سمت حقایق نمی رود .!!! |
|
هوش مصنوعی - bijibuji - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ق.ظ
فکر می کنم شما دارید زیادی پیچیده اش می کنید. قضیه زیادی واضحه آقای mmpf بهر حال باز هم می شه تا پاسخ سنجش صبر کرد که فکر کنم ۷ام باشه ینی همین شنبه |
|
RE: هوش مصنوعی - polarisia - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۲۶ ب.ظ
سوال ژنتیک به نظرم: "یک از مراحل ژنتیک انتخاب بازماندگان است" باشد. چنین مرحلهای در الگوریتم ژنتیک وجود ندارد. یکی از شرایط خاتمه الگوریتم می تواند رسیدن به تعداد مشخصی از نسل باشد! منبع: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سوال BC و FC به نظرم: "BC هم به هدف نیاز دارد و هم به حقایق" BC فقط به هدف نیاز دارد. از هدف به سمت عقب پیش میرود. If, on the other hand, few or no facts are known and the goal is to find if one of many possible conclusions is true, use backward-chaining.
منبع: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
هوش مصنوعی - polarisia - 07 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۲۳ ب.ظ
سازمان سنجش به نظرم ۷۴، ۷۵ و ۷۶ و اشتباه زده! ۷۴ که تابلویه! ۷۶ام بالا توضیح دادم که چرا اشتباه! ۷۵ام مطمئن نیستم ولی وقتی دما بالا باشه یعنی احتمال انتخاب پایین و در نتیجه احتمال محلی رفتار کردن الگوریتم پایین میاد و جواب درست به نظرم "عمومی و ممکن است محلی". حالا کجاست فرم اعتراض که سازمان سنجش گفته از اون طریق اعتراض کنید! |
|
RE: هوش مصنوعی - shaghayegh - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۴ ق.ظ
سوال به سمت حقایق و اینها رو درست زده سنجش؟ |
|
RE: هوش مصنوعی - bijibuji - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۲۰ ق.ظ
پاسخ نهایی هوش مصنوعی (سنجش) یکشنبه ۸ اسفند [attachment=490] [attachment=491] موفق باشید. ![]() ![]()
|