|
|
تسلیت هموطن...زلزله ۶/۱ ریشتری استان بوشهر را لرزاند - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
تسلیت هموطن...زلزله ۶/۱ ریشتری استان بوشهر را لرزاند - rahhil - 22 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ
با تمام وجودم همدردی خودم را با هموطنان بوشهری اعلام میکنم. وقتی خبر زلزله را شنیدم قلبم گرفت، ناراحت شدم، چه میشه کرد با طبیعت، باید کنار اومد. وقتی تصویر پست قبلی رو دیدم قلبم شکست، ما چه میکنیم با خودمون؟ چرا خودمون به خودمون رحم نمیکنیم؟ نمیدونم هدف عکاس از به تصویر کشیدن این صحنه چه بوده ولی میتونست صحنه هایی بسیار بسیار مرتبط تر به موضوع زلزله، غم و اندوه مردم، خرابی خانه ها و ... ثبت کنه. نمیدونم چرا خبرگزاری از بین عکسهای گرفته شده توسط خبر نگارانش این تصویر را انتخاب کرده. تصویری که در آن آنچه در ابتدا خودنمایی میکند وجود دو قلیان البته سالم و در حال استفاده شدن است. انگار در آن لحظات قلیان کشیدن از دیگر کارهای واجب برای زلزله زدگان واجبتر است ( و هزار جور تفسیر دیگر که با دیدن این تصویر به ذهن آدمی خطور میکند) شاید این تصویر برای مناطقی باشد که کمتر آسیب دیدن شاید شاید شاید حتی یک عکس از آرشیو خبرگزاری و بی ربط به موضوع ولی چرا خبرگزاری این تصویر رو انتخاب کرده؟ در پس انتخابش چه بوده؟ کاش فقط یک سوتفاهم باشه. چرا بعضی از آدمها از طبیعت بی رحمترند، چرا از هر فرصتی برا جریحه کردن قلب و روح مردم استفاده میکنند. |
RE: تسلیت هموطن...زلزله ۶/۱ ریشتری استان بوشهر را لرزاند - Dark Knight - 22 فروردین ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط: ولی چرا خبرگزاری این تصویر رو انتخاب کرده؟ در پس انتخابش چه بوده؟بسیار سپاسگزارم از همدردی تک تک دوستان عزیزم شاید بدلیل بوشهری بودنمان بتوانیم درک کنیم دلیل انتخاب این عکس چیست! فقـر و تنگدستی؟!!! در پست قبلی خودم از وضعیت کنونی استان مختصری مطلب نوشتم ولی هرچه بگویی کم گفته ای جز شهر بوشهر و برازجان و اندکی گناوه و... که شهرهایی مناسب برای زندگی هستند دیگر مناطق استان چنگی به دل نمی زنند و متاسفانه مسئولین استان در خور شایستگی این مردم فعالیتی نداشتند واقعا جای تاسف دارد که قطب درآمد زا کشور باشی ولی منزل مسکونیت و منازل اطرافت این چنین باشد(رجوع شود به عکس) براستی عکاس میخواهد چه بگوید؟ آری درد دارد چنین زندگی برای کسانی که در دو قدمی آنها پالایشگاههای عظیم گازی و نفتی وجود دارد و آنها باید اینگونه زندگی کنند متاسفانه این مناطق روستانشین خانه های این چنینی دارند که در اثر لرزش زمین دچار همچین مشکلاتی می شود امیدوارم در ابتدای امر مسئولین کشور و سپس مسئولین استان به فکر جذب سرمایه برای آباد سازی و زیباسازی تک تک متاطق روستانشین و دورافتاده استان بوشهر باشند |
|
تسلیت هموطن...زلزله ۶/۱ ریشتری استان بوشهر را لرزاند - m_molodi - 22 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۳۲ ب.ظ
منم تسلیت می گم امیدوارم دیگه این زمین لرزه های ۶ ریشتری جان هم وطنانمون را نگیرد و مسئولان فکری به استحکام و مقاومت سازی ساختمانها ی شهرها و روستاها بکنند.هه ر بژین . |
|
تسلیت هموطن...زلزله ۶/۱ ریشتری استان بوشهر را لرزاند - gholizadeh1992 - 22 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ
ممنون از دوستان مانشتی که به یاد ما بودند ... متاسفانه دیروز خاکسپاری یکی از نزدیکانمون بودیم و امیدوارم که حال تمام کسانی که مجروح شدند زودتر خوب بشه. این چند روزه خوندن کنکورم ارشدم قطع شد ولی به یاد اونها با انگیزه بیشتری ادامه میدم ... بازم ممنون از همه که باعث دلگرمی هستند. |
|
تسلیت هموطن...زلزله ۶/۱ ریشتری استان بوشهر را لرزاند - hadidoost - 26 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ق.ظ
منم به سهم خودم این واقعه را به همه هم وطنان مصیبت دیده تسلیت عرض می کنم. |
|
تسلیت هموطن...زلزله ۶/۱ ریشتری استان بوشهر را لرزاند - خانه سبز - ۲۶ فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ ق.ظ
تسلیت عرض می کنم خبر ناراحت کننده ایی بود |