|
|
درخواست کمک فراوان به یک تازه کار ns - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: درخواست کمک فراوان به یک تازه کار ns - rainy - 25 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ق.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ب.ظ)mar_zieh نوشته شده توسط: شما توی چه شبکه ای کار می کنید؟من با شبکه های ادهاک کار میکنم که جزو شبکه های بی سیم محسوب میشه |
|
درخواست کمک فراوان به یک تازه کار ns - rainy - 26 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ
۱-۱ عزیز من دوباره سعی کردم فایلاتونو دانلود کنم ولی نشد متاسفانه. خودم cygwin رو نصب کردم و ns2.30 رو دانلود کردم. نصب ns روی cygwin خیلی با لینوکس فرق داره؟ |
RE: درخواست کمک فراوان به یک تازه کار ns - 1-1 - 26 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ)rainy نوشته شده توسط: ۱-۱ عزیز من دوباره سعی کردم فایلاتونو دانلود کنم ولی نشد متاسفانه. خودم cygwin رو نصب کردم و ns2.30 رو دانلود کردم. نصب ns روی cygwin خیلی با لینوکس فرق داره؟سلام . من رو لینوکس امتحان نکردم . ولی چون خودم رو xp اجراش کردم تا اونجایی که بتونم ، دوست عزیز کمکت می کنم. (رو فایل دانلود راست کلیک کنید واز این طریق save کنید شاید اینطوری بشه) اگر دیدین نشد ایمیل بدین بفرستم براتون. |
|
درخواست کمک فراوان به یک تازه کار ns - rainy - 28 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
دوستان کسی نیست در مورد خطاهایی که گفتم نظری داشته باشه؟ هیچ کسم نیست فایل نصب شبیه ساز qual net رو داشته باشه؟خسته شدم به خدا ((((((((
|
RE: درخواست کمک فراوان به یک تازه کار ns - 1-1 - 29 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ)rainy نوشته شده توسط: دوستان کسی نیست در مورد خطاهایی که گفتم نظری داشته باشه؟ هیچ کسم نیست فایل نصب شبیه ساز qual net رو داشته باشه؟خسته شدم به خدا سلام اگر فایل nam.exeو ns.exe رو داخل کنار فایلی که اجرا میکنی(همون مثالی که با پسوند tcl ذخیره کردی) درست میشه(این دو فایل تو پوشه های nam و ns2.30 هست البته اگر فایل ns درست نصب شده باشه هست) موفق باشید. ---------- نظر شخصیه منه: اگر فکرتو رو یه نرم افزار( حالا هر کدومو که میخوای کار کنی فرقی نمی کنه) خیلی زودتر به نتیجه می رسی. |
RE: درخواست کمک فراوان به یک تازه کار ns - M*Gh - 29 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ)rainy نوشته شده توسط: دوستان کسی نیست در مورد خطاهایی که گفتم نظری داشته باشه؟ هیچ کسم نیست فایل نصب شبیه ساز qual net رو داشته باشه؟خسته شدم به خدا به نظر من اگه فایل شبیه ساز qual net گیرتون نیومده . یه سری به دانشگاههای دیگر بزنید. حتما افرادی را پیدا می کنید که کار کرده باشند. و کمکتون بدن و نرم افزار را دراختیارتون بگذارند. |
|
درخواست کمک فراوان به یک تازه کار ns - majidshobeiry - 10 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ق.ظ
با سلام خدمت همه دانشجویان و پژوهشگران محترم برای دانلود فیلم های مربوط به دوره آموزش NS-2 دانشگاه امیرکبیر می توانید به وب سایت "علوم نوین امیرکبیر" مراجعه نمایید. این وب سایت علاوه بر فیلم های آموزشی فوق، مطالب و فیلم های آموزشی مفیدی در رابطه با شبیه سازهای NS-2، NS-3، OMNeT و OPNET اعم از فیلم ns2، کتاب ns2، جزوه ns2، اسلاید ns2، پروژه ns2، نمونه کد ns2، معرفی لینک های مفید ns2، لینک دانلود ns2 دارد که دانلود کلیه مطالب آموزشی به صورت رایگان است. فیلم های دوره آموزش NS2 دانشگاه امیرکبیر: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فیلم آموزش تصویری نصب ns2.35 در ویندوز۷ توسط cygwin مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نصب NS2.35 در لینوکس UBUNTU مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. وب سایت علوم نوین امیرکبیر: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. وبلاگ های علوم نوین امیرکبیر: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. از طریق ایمیل زیر می توانید سوالات و درخواست های خود را با "علوم نوین امیرکبیر" در میان بگذارید: info@amirkabir-science.com کانال "علوم نوین امیرکبیر" در آپارات: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. موفق باشید ... |