تالار گفتمان مانشت
کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - rasoul67 - 27 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ب.ظ

سلام
من ترم اول بودم آزمایشی امتحان دادم Tongue

RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - morteza_ghasemi_ce - 27 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ

رتبه ۱۷۰

زبان ۴۷/۱۴
استعداد ۵۴/۱۷
تخصصی ۸/۱۵
معدل ۱۵/۹۲

حیف استعداد که تخصصی خرابش کرد!

RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - دیانا - ۲۷ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ

(۲۷ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ)morteza_ghasemi_ce نوشته شده توسط:  رتبه ۱۷۰

زبان ۴۷/۱۴
استعداد ۵۴/۱۷
تخصصی ۸/۱۵
معدل ۱۵/۹۲

شما فکر میکنم تا اینجا از همه بااستعدادتر بودی!آفرین! حالا بگو چطور این درصد خوب بدست اوردی؟مطالعه یا همینطوری؟

کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - nasrin407 - 27 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۱۱ ب.ظ

سلام

کسی می دونه پارسال تا چه رتبه ای روزانه دعوت به مصاحبه شده اند؟

کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - rosegoli - 27 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ

سلام
من رتبم ۴۱

درصدام
زبان ۴۷/۱۴
استعداد ۳۵
تخصصی ۲۴/۴۴
معدل موثر ۱۷/۶۹

درصد تخصصی هام کمتر از پارسال شده (پارسال نزدیک ۲۹ شده) به نظرم سوالا غلط زیاد داشت.البته منم خیلی هاش رو جواب دادم و فکر کنم بیشترش غلط بوده
فکر میکنید کجا قبول شم؟
میخام اینطوری انتخاب رشته کنم:
علم و صنعت تهران.اصفهان.اراک.کاشان.یزد.نوبت دوم تهران.
خوبه به نظرتون؟

RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - morteza_ghasemi_ce - 28 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ق.ظ

ممنون دیانا
خواهش میکنم،
شما لطف دارین.
همینجوری زدیم،
اولین بار بود!

RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - nasrin407 - 28 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ق.ظ

(۲۷ فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ب.ظ)rosegoli نوشته شده توسط:  سلام
من رتبم ۴۱

درصدام
زبان ۴۷/۱۴
استعداد ۳۵
تخصصی ۲۴/۴۴
معدل موثر ۱۷/۶۹

درصد تخصصی هام کمتر از پارسال شده (پارسال نزدیک ۲۹ شده) به نظرم سوالا غلط زیاد داشت.البته منم خیلی هاش رو جواب دادم و فکر کنم بیشترش غلط بوده
فکر میکنید کجا قبول شم؟
میخام اینطوری انتخاب رشته کنم:
علم و صنعت تهران.اصفهان.اراک.کاشان.یزد.نوبت دوم تهران.
خوبه به نظرتون؟
به نظر من یه مقدار انتخاب های اولتون را بهتر انتخاب کنید و امیرکبیر، بهشتی و .. را هم بزنید. چون معلوم نیست چند برابر به مصاحبه دعوت شوند، بعداً پشیمان نشوید. در هر حال چیزی را از دست نمی دهید و اگر در این دانشگاه ها پذیرفته نشوید به انتخاب های پایین تر شما می رسد. مگر آنگه بر اساس شناخت اساتید و ملاک های دیگر انتخاب کردید...

RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - mahdiii - 28 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ

(۲۷ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ)دیانا نوشته شده توسط:  
(27 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ)morteza_ghasemi_ce نوشته شده توسط:  رتبه ۱۷۰

زبان ۴۷/۱۴
استعداد ۵۴/۱۷
تخصصی ۸/۱۵
معدل ۱۵/۹۲

شما فکر میکنم تا اینجا از همه بااستعدادتر بودی!آفرین! حالا بگو چطور این درصد خوب بدست اوردی؟مطالعه یا همینطوری؟

استعدادتون عالیه. بهتون تبریک می گم. شما یکم تخصصی بخونین تک رقمی میشین
هر کی یه ایرادی داره یکی تخصصیو خوب میزنه زبانو کم یکی باز یه جور دیگه
اما من تاحالا ندیده بودم این درصد استعدادوSmile)))))))))

RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - morteza_ghasemi_ce - 28 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ

(۲۸ فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۰۰ ب.ظ)mahdiii نوشته شده توسط:  
(27 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ)دیانا نوشته شده توسط:  
(27 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ب.ظ)morteza_ghasemi_ce نوشته شده توسط:  رتبه ۱۷۰

زبان ۴۷/۱۴
استعداد ۵۴/۱۷
تخصصی ۸/۱۵
معدل ۱۵/۹۲

استعدادتون عالیه. بهتون تبریک می گم. شما یکم تخصصی بخونین تک رقمی میشین
هر کی یه ایرادی داره یکی تخصصیو خوب میزنه زبانو کم یکی باز یه جور دیگه
اما من تاحالا ندیده بودم این درصد استعدادوSmile)))))))))

خیلی ممنون
ان شا الله که سال بعد
این دوستان نمیدونم تخصصی رو با چه کلیدی تصحیح کردن
دیگه ۲۰ درصد رو که زده بودیم!

کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - دیانا - ۲۸ فروردین ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ

دوستان نرم افزاری سنجش گزینه بررسی مجدد را فعال کرده

RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - GUARD - 29 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ

سلام
همه میدونیم کلیدهای تخصصی اشتباه بوده
اگه امکانش هست لطفا بیاین توی این فروم گوگل با همدیگه فکرامونو بذاریم رو هم بلکه بتونیم سازمان سنجش رو قانع کنیم دوباره کلیدهاش رو چک کنه

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

با تشکر از شما عزیزان و مدیر محترم سایت
من پارسال چهل بودم امسال صد و نود
در صد تخصصی غیر قابل قبوله

کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - salkhordeh - 30 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ

.....

کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - mahdiii - 30 فروردین ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ

به به رضاجون آقا تبریک همه ترکوندین. تو دیگه چه غمی داری راحت می مونی با این رتبه خوبتSmile))
مهدیم. به بچه هام سلام برسون

RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - Farid_Feyzi - 30 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ

(۳۰ فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)salkhordeh نوشته شده توسط:  زبان ۷۵
هوش ۴۱
تخصصی ۳۰
رتبه ۳ نرم افزار

آقا فرید میتونی یه آماری بگیری ببینی نفر یک و دو میخوان شریف بمونن یا اپلای میکنن؟

به به مبارکه. ۲ رو نمیدونم باید بپرسم ولی ۱ اپلای نکرده، میمونه. راستی گرایش ارشدت نرم افزاره یا الگوریتم؟ و استاد راهنمات کی بود؟

RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲- گرایش نرم افزار (کد۲۳۵۴ ) - salkhordeh - 30 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۳۸ ب.ظ

(۳۰ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ)farid_express نوشته شده توسط:  
(30 فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)salkhordeh نوشته شده توسط:  زبان ۷۵
هوش ۴۱
تخصصی ۳۰
رتبه ۳ نرم افزار

آقا فرید میتونی یه آماری بگیری ببینی نفر یک و دو میخوان شریف بمونن یا اپلای میکنن؟

به به مبارکه. ۲ رو نمیدونم باید بپرسم ولی ۱ اپلای نکرده، میمونه. راستی گرایش ارشدت نرم افزاره یا الگوریتم؟ و استاد راهنمات کی بود؟

نرم افزار
استاد راهنمام هم دکتر اسدی هست از گروه معماری کامپیوتر