|
|
رتبه ۴۱ معماری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
رتبه ۴۱ معماری - pooya - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ
واقا تبریک میگم من امسال کلی کلاس رفتم تابستان ولی شرایط روحیم بد بود دیگه نخواندم از پاییز تا ۱ ماه قبل کنکور رتبم شد ۱۸۰۰ میخوام برم واسه سال دیگه اگه خدا بخواد حتما ایشالا با مشورهاتون کمک کنید مارو |
RE: رتبه ۴۱ معماری - ansarirobo - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ)pooya نوشته شده توسط: واقا تبریک میگم من امسال کلی کلاس رفتم تابستان ولی شرایط روحیم بد بود دیگه نخواندم از پاییز تا ۱ ماه قبل کنکور رتبم شد ۱۸۰۰ میخوام برم واسه سال دیگه اگه خدا بخواد حتما ایشالا با مشورهاتون کمک کنید ماروممنون، من که چیزی بلد نیستم ولی تا حدی که میتونم برای کمک در خدمت هستم. |
|
رتبه ۴۱ معماری - sarah_sh - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ق.ظ
منم خیلی خیلی بهتون تبریک میگم یه مشاوره میخواستم:من رتبم شده ۵۳ معماری ، بیشترم به شبکه البته در حیطه سخت افزار علاقه دارم تا به معماری کامپیوتر و vlsi و ..... تو کدوم دانشگاه میتونم پروژه ارشدمو در مورد شبکه کار کنم،آخه شنیدم بعضی دانشگاه ها اجازه نمییدن یه دانشجوی معماری پروژه شبکه برداره!!!!! |
RE: رتبه ۴۱ معماری - pooya - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ)ansarirobo نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ)pooya نوشته شده توسط: واقا تبریک میگم من امسال کلی کلاس رفتم تابستان ولی شرایط روحیم بد بود دیگه نخواندم از پاییز تا ۱ ماه قبل کنکور رتبم شد ۱۸۰۰ میخوام برم واسه سال دیگه اگه خدا بخواد حتما ایشالا با مشورهاتون کمک کنید ماروممنون، من که چیزی بلد نیستم ولی تا حدی که میتونم برای کمک در خدمت هستم. لطف دارید شما خیلی تبریک میگم بازم ایشالا در همه مراحل زندگی موفق باشید |
RE: رتبه ۴۱ معماری - ansarirobo - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ق.ظ)sarah_sh نوشته شده توسط: منم خیلی خیلی بهتون تبریک میگمخیلی ممنون، با توجه به اطلاعاتی که من از اساتید و دوستام گرفتم، امیرکبیر برای کار شبکه خیلی مناسبه و استاد شبکه و معماری مشترک داره، دانشگاه شریف بیشتر موضوعات مثل شبکه رو پوشش میده و جای کار زیادی داره، همینطور علم و صنعت هم برای شبکه میتونه محیط خوبی باشه. ولی اگه از نظر سخت گیری بخوایم بررسی کنیم امیرکبیر چونکه سختگیرتره شریف به نظر بهتر میاد.(البته این یک نظر شخصی هستش.) در نهایت باید بگم اگر به فکر یادگیری شبکه و کار عملی توی این زمینه هستید ارشد هرکجا هم که باشید زیاد کمکی نخواهد کرد و حتما به یک سری مباحث عملی و آکادمیک سیسکو نیاز خواهید داشت. |
|
رتبه ۴۱ معماری - fatemesoleimani - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
تبریک می گم ان شالله موفق باشید |
|
رتبه ۴۱ معماری - rata - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ق.ظ
واقعا عااالیه مبارکتون باشه |
|
رتبه ۴۱ معماری - pooya - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ق.ظ
ببخشید برای درسای تخصصی سخت افزار منابعتونو می شه بگید؟ |
RE: رتبه ۴۱ معماری - ansarirobo - 04 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۹ ق.ظ)pooya نوشته شده توسط: ببخشید برای درسای تخصصی سخت افزار منابعتونو می شه بگید؟من در حال آماده کردن جواب مصاحبه هستم ولی قبل از اون میگم که منابع من به این صورت بوده: مدار الکتریکی: پوران الکترونیک دیجیتال و VLSI:فقط جزوه استاد دانشگاه شاهد، دکتر ناصر محمدزاده انتقال: کتاب شبکه پارسه |
|
رتبه ۴۱ معماری - GentleGhost - 21 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ
تبریک میگم ایشالا داداشت امین هم توو نرم امسال بترکونه منم ک معماری! ![]() آقا سعید افتخار دانشگاه شاهد و ۸۶ ایا...! |
|
RE: رتبه ۴۱ معماری - rasool217 - 07 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ب.ظ
تبریک میگم.درصدا با احتساب تعداد سوالات ممکنه اصلا اون چیزی نشه که آدم فکر میکنه.با احتساب رتبه های آزمونای پارسه ظاهرا این موضوع گریبان شما رو هم گرفته!ولی بازم خوبه.افرین
|
|
رتبه ۴۱ معماری - Aref Safari - 11 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ب.ظ
تبریک میگم آقا سعید ، حتماً شریف قبولید. توکل به خدا انشاالله هرچی که یه صلاحتونه اتفاق بیفته. -------------------------- تمام زیبایی ها در سادگی نهفته اند. ساده زیستن یعنی ، شلوغی های و پیچیدگی های زندگی و ذهنیمان را نظم بدهیم. |
|
رتبه ۴۱ معماری - PrinceS - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
عکس کارنامه ها دیگه نمایش داده نمیشه!! منم میخوام خووو!! ![]() مدیران عزیز لفطا به روز کنید! متشکرم |