|
|
۹۱ ای تی - گرایش ۱ و ۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: 91 ای تی - گرایش ۱ و ۴ - ana_12345 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط: تبریک به دوست عزیزم من بهت افتخار میکنم مهتاب عزیزم مرسیییییییییییییی دوست گلم ممنون عزیزم
|
RE: 91 ای تی - گرایش ۱ و ۴ - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بابا تو دیگه کی هستی.امیر هیچ وقت یادم نمی ره سوالای ۹۱ مشترک رو برام فرستادی . مرسی از همه کمکات و همهی راهنماییات . من که کاری نکردم. همش تلاش خودت و لطف خدا بود. همکلاسی نشیم یه وخ
|
RE: 91 ای تی - گرایش ۱ و ۴ - ana_12345 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بابا تو دیگه کی هستی.امیر هیچ وقت یادم نمی ره سوالای ۹۱ مشترک رو برام فرستادی . مرسی از همه کمکات و همهی راهنماییات . همکلاسی ؟؟؟؟ اخه تو ۹ من ۹۱ حالا درست فرقش تو یه دونه ۱ ناقابل اما خوب این یک کوچیک خیلی اثر داره
|
|
۹۱ ای تی - گرایش ۱ و ۴ - H3NGAM3H - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ق.ظ
آنا خیلی خوشحالم یکی از خانومای مانشت هم نتیجه قابل قبولی گرفته بهت تبریک میگممممم ایشاله یه دانشگاه خوب قبول شی بعدشم لطفا اول شما اول ارشد ثبت نام کن ، بعد فکر متواری شدن باش :دی ( اپلای کردن و ازین حرفا :دی ) |
|
RE: 91 ای تی - گرایش ۱ و ۴ - virtual girl - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ق.ظ
تبریک میگم عزیزم ![]() ![]() ایشالا موفق باشی .... از دوس دخترایی که اینجا بودن شما رو خوب یادمه ... موفقیتت را آرزوست ![]() نری پشت سر خودتم نیگا نکنیا ! |
RE: 91 ای تی - گرایش ۱ و ۴ - ana_12345 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ق.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: تبریک میگم عزیزم وای مرسی خیلی خوشحالم کردی. ![]() خیلی دوست داشتم تو و هنکامه هم به نتیجه دلخواهتون که می دونم لیاقتتون رتبه های خیلی تاپ می رسیدید اما امان از این سیستم ................ برات ارزو می کنم همیشه شاد و خندان و موفق باشی . من دوستای مانشتیم و هیچ وقت یادم نمی ره . بازم مرسی عزیزم(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ق.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: بعدشم لطفا اول شما اول ارشد ثبت نام کن ، بعد فکر متواری شدن باش :دی ( اپلای کردن و ازین حرفا :دی ) ارشد و ثبت نام می کنم . اما دعا کن یه جوری شه زودتر از اینکه اینجا ارشد ادامه دار شه متواری شدن جلوتر بیفته . دی
|
|
۹۱ ای تی - گرایش ۱ و ۴ - mohammadali1990 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ
میگم . . .تا چند میشه شبانه ایتی قبول شد؟ |
RE: 91 ای تی - گرایش ۱ و ۴ - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: میگم . . .تا چند میشه شبانه ایتی قبول شد؟واسه تهران تا ۱۵۰ خواجه نصیر. |
|
۹۱ ای تی - گرایش ۱ و ۴ - sanar.m - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ب.ظ
تبریک دوست عزیز ایشالا هرجاباشی موفق باشی |
RE: 91 ای تی - گرایش ۱ و ۴ - ana_12345 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: میگم . . .تا چند میشه شبانه ایتی قبول شد؟واسه تهران تا ۱۵۰ خواجه نصیر. دوستای خوبم اگه می شه یه کمک به من اینجا بکنین برای انتخاب رشته . مرسی یه عالمه ممنون . مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
۹۱ ای تی - گرایش ۱ و ۴ - nina69 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ
انا جان تبریک میگم بهت خوشحال شدم شما یکی از خانم هایی بودی که رتبه خوبی اوردی
|
RE: 91 ای تی - گرایش ۱ و ۴ - ana_12345 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ)nina69 نوشته شده توسط: انا جان تبریک میگم بهت مرسی عزیزم . خیلی لطف داری . برات ارزو می کنم همیشه شاد و خندان باشی که این به نظر من از همه چیز مهمتر برای چیزی که دوست داری همیشه تلاش کن . به دستش میاری . به خصوص شما که خیلی عالی هم هستی . موفق باشی .
|
۹۱ ای تی - گرایش ۱ و ۴ - mohammadali1990 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: واسه تهران تا ۱۵۰ خواجه نصیر.مرسی . . .پس تهران پر . . . |
RE: 91 ای تی - گرایش ۱ و ۴ - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط:بهت منفی میدم که فاز منفی ندی.(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: واسه تهران تا ۱۵۰ خواجه نصیر.مرسی . . .پس تهران پر . . . پر چرا؟ بپر بیا با هم خونه بگیریم عشق و صفا ;-) |
۹۱ ای تی - گرایش ۱ و ۴ - mohammadali1990 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: پر چرا؟ بپر بیا با هم خونه بگیریم عشق و صفا ;-) خب قبول نمیشم که . . میشم؟ . . .تهران چی قبول میشم؟ ![]() بگیریم حاجی . . . همه چی جوره؟(نمیشه گفت اینجا) |