|
|
مجازی/غیرانتفاعی/پیام نور کدوم بهتره؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
غیرانتفاعی یا مجازی؟! - hogava - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ق.ظ
یکی از دوستام مجازی مدیریت بازرگانی می خونه این ترم ۱۰ واحد شده بود ۱۶۵۰ |
RE: غیرانتفاعی یا مجازی؟! - Eng_Sara - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ ق.ظ)hogava نوشته شده توسط: یکی از دوستام مجازی مدیریت بازرگانی می خونه این ترم ۱۰ واحد شده بود ۱۶۵۰ درسته با ۱۰ واحد این شهریه که شما گفتید طبیعی هستش
|
|
RE: غیرانتفاعی یا مجازی؟! - melda_444 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ ق.ظ
البته این ۱۳۶۰ که برای دانشگاه مجازی شیراز گفتن برای یک ترم با ۱۲ واحد بوده. |
RE: غیرانتفاعی یا مجازی؟! - mmajidi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ)mmajidi نوشته شده توسط: سلام به دوستان درباره امتحان ها من از یکی از دانشجویان سابق شیراز پرسیدم گفت گویا میشه تو شهرهای خاص دیگه ای هم امتحان داد و شیراز نرفت که فکر میکنم تهران هم بود البته بهتر از خود دانشگاه بپرسید اگر تونستید شماره تماس پیدا کنید که جواب بدن!!! من الان بین شیراز و نور طوبی موندم زنگ زدم نور طوبی گفت شهریه بین ۱/۰۰۰/۰۰۰ تا ۱/۳۰۰/۰۰۰ بوده که وام هم گویا میدن (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ)offer12 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ ب.ظ)mmajidi نوشته شده توسط: سلام به دوستان یکی از دغدغه های من هم هزینه هست چون شنیدم خواجه نصیر خودش تعیین میکنه و تا ۲/۰۰۰/۰۰۰ هم میرسه! هرچند با این رتبه بعید حواجه نصیر قبول بشم!!! اما بین نور طوبی و مجازی شیراز نمیدونم کدوم اولویت داره |
|
غیرانتفاعی یا مجازی؟! - Eng_Sara - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ب.ظ
@ mmajidi واااااااااااای خواجه نصیر ۲ میلیون؟؟؟ با این حساب شیراز واسه ۱۲ واحد خیلی ی ی ی ی خووووووب میگیره.... نورطوبی هم یه چیز بین شیراز و خواجه نصیره پس شهریش! |
RE: غیرانتفاعی یا مجازی؟! - mmajidi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۰ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: @ mmajidi البته بازم اگر خودتون بنونید از دانشگاه پیگیری کنید درباره شهریه مطمئن تر هستید این فقط شنیده ها بود اما خب تهران همیشه گرونتر بوده |
|
غیرانتفاعی یا مجازی؟! - Eng_Sara - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
خوب نور طوبی هم تهرانه! اون ۲ میلیون نورطوبی ۱۳۰۰؟؟؟؟ فکر نکنم رتبه منم به خواجه نصیر بخوره! بازم ممنون |
|
غیرانتفاعی یا مجازی؟! - aliv - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ
کسی میدونه چقدر از کلاسای دانشگاه مجازی شیراز و نور طوبی حضوریه و آیا حضور در اون ها الزامیه یا نه؟ در مورد آخرین رتبه های قبولی پارسال و این که تکمیل ظرفیت دارن یا نه اطلاعاتی دارید؟ |
|
مجازی/غیرانتفاعی/پیام نور کدوم بهتره؟ - samaneh_aftab - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ق.ظ
سلام دوستان اول به همه کسانی که رتبه خوبی آوردند تبریک میگم. ![]() من و خیلی دیگه از بچه ها ، متاسفانه امسال رتبه خوبی نیاوردیم. Sad ولی دلمون میخواد هرطور شده ۱ جا قبول شیم ![]() حالا به نظرتون بین پیام نور/ مجازی و غیرانتفاعی کدومش بهتره؟ کسی میدونه آخرین رتبه قبولی تو هر دانشگاهی چند بوده؟ مثلا من خودم رتبم ۱۰۳۳ نرم افزار شد ![]() با این رتبه به نظرتون مجازی شهیدبهشتی میارم؟ در ضمن من ساکن اصفهانم. بین غیر انتفاعی ها فقط شیخ بهایی و صفاهان را میخوام بزنم. کسی میدونه اینجاها تا چه رتبه ای قبول شدن؟ ۱ سوال دیگه: به نظرتون تو انتخاب رشته اول پیام نور را بزنیم بهتره یا غیرانتفاعی؟ خیلی ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید
|