|
|
مشاوره ی دکتر حقیقت به من... - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
مشاوره ی دکتر حقیقت به من... - sir_ams - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: فقط یه شرط داره : دعا کنید که با خوبی و خوشی این ترممو تموم کنم و فارق التحصیل بشم و دانشگاه مورد نظر قبول بشم و ثبت نام هم کنم ، اونوقت شیرنی میدماووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف! این همه کار برای یه شیرینی؟ میدونی دعا کردن برای اون چیزایی که شما میخوای چه انرژی میبره؟ |
|
مشاوره ی دکتر حقیقت به من... - Xilinx - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ب.ظ
مبارک باشه حظوری؟
|
|
مشاوره ی دکتر حقیقت به من... - Aref Safari - 21 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ
دکتر حقیقت مایه افتخار جامعه مهندسی کامپیوتر هستند. خوش به حالت و آفرین بر شما که اینقدر با تلاش تونسی روی همه ی بچه های پیام نور رو سفید کنی. انشالله شریف... من به نظرم الگوریتم شریف رو از دست نده ! منم شنیدم اونور الگوریتم خیلی داره جا میفته. هرچی مصلحت باشه... |
RE: مشاوره ی دکتر حقیقت به من... - mammad_asir - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:(10 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: فقط یه شرط داره : دعا کنید که با خوبی و خوشی این ترممو تموم کنم و فارق التحصیل بشم و دانشگاه مورد نظر قبول بشم و ثبت نام هم کنم ، اونوقت شیرنی میدماووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف! بابا می ارزه چه شیرینی ای شود. من دعا میکنم ولی شیرنی خورم ملسه ها شیرینی رو هستی؟ من دعا رو برم تو کارش؟ |
|
مشاوره ی دکتر حقیقت به من... - Mehrdad7soft - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ق.ظ
ای از این پیام نور گفتی داغه ما زنده شد ولی خدائیش با این ۱۰/۷ حال کردم تا فارغ تحصیلی یعنی آدم از منت این استادها راحت میشد من از کل کارشناسیم فکر نکنم در کل ۲ماه دانشگاه رفته باشم البته رتبه کارشناسیم نسبتا خوب بود روزانه شبانه هم قبول میشدم(جو ندین نه در حد ۱۰ دانشگاه برتر ایران)برای همین که حضور غیاب اهمیت نداشت زدم پیام نور الباقی داستان گذاشتم برای مصاحبه بعد امدن رتبه ) یه مصاحبه جنجالی
|
RE: مشاوره ی دکتر حقیقت به من... - x86 - 09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: بابا می ارزه چه شیرینی ای شود. شما دعا کن شیرنیش با من.... ( از قدیم گفتن کی داده ، کی گرفته )
|
|
مشاوره ی دکتر حقیقت به من... - shabgard - 10 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
خداییش قوی ترین استاد کامپیوتر مخصوصا شبکه و در انتها سیستم های توزیعی دکتر حقیقت هستش یادم میاد برای انتخاب اولویت برای استاد راهنما همه انتخاب اولشون دکتر حقیقت بودش خودم به شخصه خیلی دوست داشتم با ایشون تزم رو دفاع کنم ولی قسمت نشد |
RE: مشاوره ی دکتر حقیقت به من... - mammad_asir - 12 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط:جدیدا شیرنی خوراش پر رو تر از این حرفا هستن!!(09 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: بابا می ارزه چه شیرینی ای شود. |