![]() |
مقایسه دانشگاه نصیر و دانشگاه شیراز در هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: مقایسه دانشگاه نصیر و دانشگاه شیراز در هوش مصنوعی - abolfazl pepco - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ب.ظ
سلام دانشکاه تبریز در گرایش هوش مصنوعی قوی تره یا معماری سیستم کامپیوتری |
RE: مقایسه دانشگاه نصیر و دانشگاه شیراز در هوش مصنوعی - myh_k90 - 25 خرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ب.ظ)iman30v نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما سطح کدوم یکی از دانشگاه های نصیر و شیراز در گرایش هوش مصنوعی بالاتره؟ طبق بررسی ها و جمع بندی ها تا حالا: دانشگاه های شیراز و اصفهان و صنعتی اصفهان توی هوش خیلی قوی هستن.... دانشگاه شیراز جزء ۵ تای اول هستش و حتی یعضی ها معتقدا بالاتر از بهشتی و علم صنعت نیز هست! اصفهان رو هم حتی می گن بالاتر از خواجه نصیر هستش خیلی از اساتید قوی به خاطر محل سکونت و ... در دانشگاه های شهرستان هستن و همین باعث رشد برخی از دانشگاه های شهرستانی شده . موفق باشید |
مقایسه دانشگاه نصیر و دانشگاه شیراز در هوش مصنوعی - fatima95 - 27 خرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۳۸ ق.ظ
سلام من میخاستم ببینم تو گرایش هوش کسی ترتیب رتبه بندی این دانشگاه ها رو میدونه ک چجوری انتخاب کنم؟ الزهرا خوارزمی خواجه نصیر مالک اشتر خیلی ب این ترتیب نیاز دارم ولی نمیدونم کدوم یکی تو هوش مصنوعی قویتره وقت زیادی هم نمونده برای انتخاب رشته ممنون میشم اگر کمک کنید |