|
|
رتبه و دانشگاه قبولی های سال گذشته - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی های سال گذشته - MehrTa - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ)محیا نوشته شده توسط: سال ۸۹ آقای محیا شما مطمئن هستید با ۶۴ پارسال شهید بهشتی قبول شدن ؟ من ۶۳ شدم و خیلی نگرانم، نمی دونم بهشتی قبول می شم یا نه، تربیت مدرس رو هم نمی خوام بزنم چون از گرایشش خوشم نمیاد و میخوام هر جور شده سیستم های هوشمند بخونم. می ترسم با این وجود تهران قبول نشم (بعد از تهران، تبریز رو میخوام بزنم) (۱۹ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۲ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: آره این تاپیک تقریبا تکراریه من تاپیکی مثل این ندیدم برای بچه های علوم کامپیوتر، میشه لینک بدید لطفا؟ همچین لیستی برای علوم کامپیوتر هم وجود داره؟ |
|
رتبه و دانشگاه قبولی های سال گذشته - مانشتی - ۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۳۰ ب.ظ
سال ۸۹ رتبه: ۴۶۸ رشته: هوش دانشگاه: فردوسی مشهد نوبت: دوم(شبانه) سال ۸۹ رتبه: ۶۷۸ رشته: هوش دانشگاه: نبی اکرم تبریز نوبت: غیرانتفاعی بچهها خواهشا اگه اطلاعاتی از بچه های پارسال(۸۹) (رتبه-رشته-دانشگاه) دارید دریغ نکنید تا بتونیم یه مجموعه خوب برای انتخاب رشته داشته باشیم |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی های سال گذشته - mobina - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۳۰ ب.ظ)مانشتی نوشته شده توسط: سال ۸۹ بچهها با توجه به اینکه پارسال با ۴۶۸ فردوسی را اورده فکر می کنید امسال با رتبه ۴۹۰ هوش می تونم به شبانه فردوسی امیدوار باشم؟
|
|
رتبه و دانشگاه قبولی های سال گذشته - babakab110 - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ
سال ۸۸ رتبه: ۳۷۰ رشته: نرم افزار دانشگاه: فردوسی مشهد نوبت: دوم (شبانه) |
|
رتبه و دانشگاه قبولی های سال گذشته - nazarian - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
این وبلاگ منه درباره همین موضوعه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نظر یادتون نره!!!!! |
|
رتبه و دانشگاه قبولی های سال گذشته - berkeley - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ
ببخشید دوستان هرچند اینجا جاش نیست ولی کسی دفترچه انتخاب رشته سال ۸۹رو نداره . تا ظرفیت های امسال رو با سال ۸۹ توی هر دانشگاه مقایسه کنیم؟؟؟ پیشاپیش تشکر |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی های سال گذشته - **sara** - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ
(۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)berkeley نوشته شده توسط: ببخشید دوستان مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |