تالار گفتمان مانشت
منابع برای شبکه های کامپیوتری - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: منابع برای شبکه های کامپیوتری - lotus - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ق.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  من ۵ فصل اول کراس ترجمه دکتر حاج رسولی ها رو خوندم.
به نظرم جالب ترجمه نشده.
نظر دوستان چیه؟؟؟

حالا ترجمه اش که بهتراز هیچیه. اما بنظرم میشه در کنارش زبان اصلیشو هم استفاده کرد. البته تا اینجایی که من دیدم تمریناتش یکم اشکال داره که حتما باید از اصلیش خوند.
از فصل دوم کتاب رسولی ها همشو خوندید شما؟

منابع برای شبکه های کامپیوتری - explorer - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ق.ظ

من فصل ۱-۵ را یه بار خوندم بدون حل تمرین
آخه من شرایطم طوریه که فرصت خوند زبان اصلی رو ندارم اگر نه حتما زبان اصلی می خوندم.

منابع برای شبکه های کامپیوتری - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ

من فکر نکنم خط به خط کتاب رو باید بشینیم بخونیما !!
مثلا تیترش میگه CRC با خودت میگی بلدم سریع یه نگاهی میکنی. میگه Hamming میگی بلد نیستم اینو کامل میخونی Smile

البته نظر منه Wink

منابع برای شبکه های کامپیوتری - explorer - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ق.ظ

شما شبکه گذروندی ولی من تا حالا درسی به اسم شبکه با این رویکردی که تو کنکور میخوان رو ندیدم پس باید یکم واسه خودم پایه ایجاد کنم Big Grin

منابع برای شبکه های کامپیوتری - mehdi1902 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:  شما شبکه گذروندی ولی من تا حالا درسی به اسم شبکه با این رویکردی که تو کنکور میخوان رو ندیدم پس باید یکم واسه خودم پایه ایجاد کنم Big Grin

نه یکی بلکه ۲ تا شبکه من پاس کردم Smile))
البته رویکرد کنکورشو نمیدونم داشته یا نه :-؟
جدن با علاقه بخونی خیلی خوبه شبکه ، ایشالا که موفق میشی Wink

منابع برای شبکه های کامپیوتری - sybarite - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ق.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:  شما شبکه گذروندی ولی من تا حالا درسی به اسم شبکه با این رویکردی که تو کنکور میخوان رو ندیدم پس باید یکم واسه خودم پایه ایجاد کنم Big Grin
explorer عزیز ، اگر واقعا تا حالا شبکه پاس نکردی ، پیشنهاد موکد می کنم مهندسی اینترنت ملکیان ۵ فصل اول رو بخون اول . بعد حتما حتما ۳ فصل اول کراس ترجمه حاج رسولی ها رو بخون و بعد بر سراغ منبع کنکوری تستی . هر کار دیگه ای بکنی تو این وقت کم و با این حجم درس ، قطعا شبکه رو کم میاری ها .

منابع برای شبکه های کامپیوتری - explorer - 29 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ

خیلی ممنون دوست عزیز.
ولی تا اون حد با شبکه آشنایی دارم Big Grin
به نظر من واسه کنکور باید توانایی حل مسائل رو تو خودمون تقویت کنیم

منابع برای شبکه های کامپیوتری - Mehrdad7soft - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ق.ظ

والا خونده باشی‌ هم چندان فرقی‌ نداره من خودم به شبکه علاقه مندم اما زدن تست شبکه سخته حتما باید تست کار کنی‌ ببینی‌ چی‌ بود درس

منابع برای شبکه های کامپیوتری - sanar.m - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ق.ظ

من هر دو کتاب شبکه حقیقت و کراس رو دارم.به نظرمن لایه های اول رو از کتاب حقیقت بخونیم خصوصا لایه یک و دو و لایه های بالارو از کتاب کراس بخونیم تقریبا اکثر مباحث رو پوشش دادیم.حقیقت لایه های یک و دو رو خوب توضیح داده و کراس لایه های بالارو

RE: منابع برای شبکه های کامپیوتری - friends - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  من ۵ فصل اول کراس ترجمه دکتر حاج رسولی ها رو خوندم.
به نظرم جالب ترجمه نشده.
نظر دوستان چیه؟؟؟

ترجمه حاج رسولیها ترجمه خوبیه فقط نکته منفیش اینه که دیگه اومده همه چیو ترجمه کرده مثلا Internet explorer رو ترجمه کرده کاوشگر اینترنت روتر رو یه جا نوشته روتر یه جا نوشته مسیریاب ..... پروتکل های TCP رو یه جا ترجمه کرده پروتکل های کنترل انتقال یه جا دیگه نوشته همون Tcp برا من یکی اینجوری ترجمه کردن واقعا اعصاب خورد کنه من فصل اولشو از رو انگلیسشم خوندم کاملا به متن وقادار بود از یه واوشم نگذشته بود اگه زیادی ترجمه نمی کرد واقعا عالی بود به هر حال اینجوریم ترجمه به درد بخوریه ولی برا کسی که دانش شبکه اصلا نداشته باشه ممکنه یکم گیج کننده باشه......متن انگلیسیشم خیلی سادست و راحت جلو میره ......

RE: منابع برای شبکه های کامپیوتری - lover.science - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ق.ظ

سلام
دوستان من به شبکه های کامپیوتری خیلی علاقه دارم واسه پیشرفت در این زمینه چه کتابی رو بخونم؟ نه واسه کنکورا واسه خودم میخوام بخونم.
کتاب تنباوم خوبه؟
باتشکر

RE: منابع برای شبکه های کامپیوتری - lover.science - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ق.ظ

کسی نیست جواب بده!!!؟

منابع برای شبکه های کامپیوتری - mehdi1902 - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ب.ظ

(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ق.ظ)lover.science نوشته شده توسط:  سلام
دوستان من به شبکه های کامپیوتری خیلی علاقه دارم واسه پیشرفت در این زمینه چه کتابی رو بخونم؟ نه واسه کنکورا واسه خودم میخوام بخونم.
کتاب تنباوم خوبه؟
باتشکر
تنن باوم یه جوری مثل ایندکس میمونه. از همه چیز گفته ولی قدیمیه. میگن خود تنن باوم هم دیگه تنن باوم درس نمیده Big Grin
البته یه دور خوندنش خالی از لطف نیس
فروزان متن روون و خوبی داره. توضیحاتش هم خوبه. همین طور کراس.
به نظرم اگه کامپیوتری هستی کراس رو بخون، اگه برقی مثلا مخابراتی هستی فروزان رو بخون.

در نهایت میگم که بسته به کاربردی که از شبکه میخوای داره !
دانش عمومی ؟؟
برنامه نویسی شبکه ؟؟
سخت افزارای شبکه ؟؟؟

RE: منابع برای شبکه های کامپیوتری - lover.science - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ

سلام
من واسه اطلاعات عمومی خودم میخوام(البته یه منبع خوب و کامل باشه)
بالاخره تنباوم بگیرم یا کراس یا فروزان؟
دوستان لطفا راهنمایی کنین
باتشکر

RE: منابع برای شبکه های کامپیوتری - lover.science - 30 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ ب.ظ

لطفا راهنمایی کنین...Sad