![]() |
لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - نسخهی قابل چاپ |
RE: لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - fatima1537 - 20 فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: ولی خودمونیم واقعا تو جامعه حالا به نظرم هرزگیه یکم چنتا زن گرفتن اون مال شرایطی بود که مردا تو جنگ کشته میشدن و نسبت جمعیت یک به دو یا یک به سه بود در ضمن واقعا اگه کسی استتاعت مالی دو تا زن رو داره چه بهتر که با زن خودش بسازه و یه جوون که شرایطشو رو نداره رو کمک کنه برای ازدواجالبته به جز مسائل اجتماعی و جنگ چند دلیل دیگه هم هست.یکیش اینه که همسر آدم براش همسری نکنه ومرد ازدستش در عذاب باشه |
RE: لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - ۵۴m4n3h - 20 فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۴۳ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: البته به جز مسائل اجتماعی و جنگ چند دلیل دیگه هم هست.یکیش اینه که همسر آدم براش همسری نکنه ومرد ازدستش در عذاب باشه اون وقت برای وقتی که همسر آدم براش همسری نکنه و زن از دستش در عذاب باشه چه تدبیری اندیشیده؟ چه کاریه خب با کسی زندگی کنه که نمی تونه تحملش کنه؟ خب جدا شه عوض این که خیانت کنه! |
لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - موج - ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ
دقیقا جدایی مال همین وقتاست دیگه |
لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - ف.ش - ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ب.ظ
من نمیدونم فتحعلی شاه با اجازه کی ۷۰۰ نفر رو صیغه کرده!؟؟!!؟؟!؟! (قرآن که گفته ۴ تا نگفته ۷۰۰ تا: دی) |
لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - Fardad-A - 20 فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ
البته من هم یک چیزایی نوشتم و بعد ارسال نکردم. معمولا" جریان آزاد اطلاعات بدون من راحتتر ادامه پیدا میکنه. ![]() اما در اینمورد نظرم اینه که بهتره وقتی دین و مذهب را در اکثر قریب به اتفاق ابعاد مطابق فطرت و عقل میبینیم ولی یک جایی یک مطلبی میبینیم که بقول دوستمون دستور نیست یک دفعه همه چیز رو نبریم زیر سوال!!! بهر حال مجوز چند همسری و تعدد زوجات در اسلام در شرایطی صادر شده که این شرایط در بعضی از جاها واقعا" جایز هست. شما به توانمندی دختران و زنان امروز و جامعه ما نگاه نکنید . بسیاری از زنان در شرایطی هستند که باید مورد حمایت مردی قرار بگیرند و اسلام سعی کرده این را شکل و سامان بده. در اونجاها دیگه بحث عشق و عاشقی و نیمه گمشده و .... اینها نیست بلکه بحث حمایت از یک انسانه. البته فقط همین دلیل نیست. از دیدگاه اقتصاد خانواده های مبتنی بر تعداد فرزند و ...و... هم میشه باین موضوع پرداخت. حتی اون آدم بوالهوسی که تعدد ازدواجش از سر هوس هم هست بهتره یک ضابطه ای واسه اش گذاشته بشه. بعضی وقتها در بعضی جاها خود خانمها راضی باین موضوع میشن. شاید خانمها باورشون نشه ولی در جامعه وجود داره. با همه این تفاسیر و دلایل بنظر من هم بهتره ازدواج با عشق وعلاقه واقعی باشه و در اینصورت فقط و فقط بایک ازدواج میشه به کمال رسید. مثال روشنش خود پیامبر که تا زمان حیات حضرت خدیجه ازدواج دیگری نکردند و بهترین سالهای جوانی خودشون را بایک همسر زندگی کردند.. سایر ازدواجهای بعد از فوت حضرت خدیجه هم هر کدام دلیل خاص خودش را داشته. (۲۰ فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من نمیدونم فتحعلی شاه با اجازه کی ۷۰۰ نفر رو صیغه کرده!؟؟!!؟؟!؟! (قرآن که گفته ۴ تا نگفته ۷۰۰ تا: دی)همسر دائمی ۴ تا . غیر دائم محدودیت نداره. ![]() |
RE: لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - arshad90 - 20 فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۰ ۰۸:۴۲ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: به خودم قول داده بودم که دیگه توی مانشت خودم رو قاطی این قبیل مسائل نکنما! اما حرف مونده توی گلوم، نمی تونم نگم! من با سمانه موافقم. مگر نه اینکه انسان ازدواج می کنه تا به آرامش برسه و مگر نه اینکه انسان یک روح بیشتر نداره و اگر قرار باشه این روح برای چندین نفر باشه دیگه اون ازدواج ثمره ای نداره و به نظرم اون آرامشه رو دیگه نمی شه پیدا کرد. بله دین ما دین اخلاقه و بهتره این قضیه رو بهانه نکنیم که قرآن اینو گفته. آیات قرآن گاهی بسته به شرایط نازل می شده و توجه داشته باشیم زمان نزول این آیه زنان بیوهی زیادی به دلیل جنگ های متعدد وجود داشت که سرپرستی نداشتند و این آیه نازل شد تا بلکه لااقل این خانمها سرپناهی داشته باشند. یه جورایی می شه گفت مساله اقتصادی-تامین مالی- مهم بوده و نه چیز دیگه. |
RE: لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - ف.ش - ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:(20 فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من نمیدونم فتحعلی شاه با اجازه کی ۷۰۰ نفر رو صیغه کرده!؟؟!!؟؟!؟! (قرآن که گفته ۴ تا نگفته ۷۰۰ تا: دی)همسر دائمی ۴ تا . غیر دائم محدودیت نداره. ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - Helmaa - 20 فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ب.ظ
آفاق جان حساس نشو ![]() ![]() |
لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - ف.ش - ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ
خوب جامعه خراب شده باید حساس بود ![]() |
RE: لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - sepid - 20 فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ب.ظ)polarisia نوشته شده توسط: مگه چی گفته؟! خوشم اومد. کاملا تایید میشه!!! تازه من از یک روحانی نما شنیدم که میگفت بعضیها از این آیه برداشت میکنند که مردا چون نمییتونن عدالت رو رعایت کنن پس نباید چند تا زن بگیرن در صورتی که اصلا اینجوری نیست و عدالت و این حرفا زیادم مهم نیست. |
لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - mehr.iman - 20 فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ
دوستان چرا اون زمان اون زمان میکنین؟ مگه نمیگیم قرآن جاودانس و برای همه زمانهاس؟ نمیشه گفت که این آیه مال اون زمان خاص بوده که مردا تعدادشون از زنا کمتر بوده(به دلیل کشته شدن تو جنگ یا هر چیز دیگه ای) آیات قران برای همه زمانهاس و الانم اگه مردی بخواد میتونه طبق قوانین اسلام تا ۴ تا زن دائم و تعداد بی نهایت غیر دائم بگیره و هیچ کار غیر شرعی و غیر قانونی ای هم مرتکب نشه. در ضمن اگه مردی بخواد از زنی حمایت کنه مگه حتما باید بره باهاش ازدواج کنه؟ اگه بگیم این آیه مال اون زمانه که باید کل قران مال اون زمانه. بعضی از آیات قران هست که نمیشه به سادگی معنیشون کرده یه نمونش همونایی بود که تو پست ۳ گفتم چند نمونه دیگه هم هست که اگه خواستین روش بحث میکنیم این آیه سوره نسا که معنیش روشنه! پی نوشت:توی تاپیک قبلی ما چنتا جمله از پیامبر گفتیم توسط آقا فرداد به جرم هنجار شکنی و صحبت علیه مذهب رسمی کشور تهدید به اخراج شدیم! دیگه الان فک کنم به طور رسمی اخراج شم! |
RE: لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - ۵۴m4n3h - 21 فروردین ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ق.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط: دوستان چرا اون زمان اون زمان میکنین؟ چرا! میشه گفت! آیهها در زمان های مختلف و در شرایط مختلف نازل میشدن، من قرآن ترجمهی دکتر صفارزاده رو میخوندم برای بعضی آیهها دیدم که توی پاورقی نوشته که این آیه توسط فلان آیه که بعدش نازل شده نقض شده!(الآن دقیق یادم نیست، اما نگاه میکنم، میگم کدوما!) یعنی حتی بعضی آیه های قرآن با هم تناقض دارن! یعنی چون شرایط تغییر کرده، احکام هم عوض شده! پس وقتی این تغییر توی یه بازهی کوتاه لازم بوده، چه طور ممکنه برای ۱۴۰۰ سال لازم نباشه؟ مگه ما احکام ثانویه نداریم که توسط حاکم شرع باید وضع بشه و طبق شرایط جامعه؟ من فکر میکنم این موضوع که قرآن جاودانه هست و مربوط به همهی زمانها در رابطه با اصول قرآن گفته شده! مثلاً این که «ان مع العسر یسرا»، هیچ وقت کهنه نمیشه، یا این که «الا بذکرالله تطمئن القلوب» مربوط به همهی زمان هاست! اما بخش زیادی از قرآن مربوط به احکام جامعهی اسلامی هست که همهی ما می دونیم چیزی به اسم احکام ثانویه وجود داره! اگه منظورتون از سورهی نسا، آیهی ۳۴ش هست، مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رو ببینید! آها! یکی از آیه های منسوخ شده رو پیدا کردم! در مورد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سورهی بقره نوشته که: نقل قول: این آیه به وسیلهی آیهی ۳:۷۹ که خداوند می فرماید «کسی که جز دین اسلام را اختیار کند از او پذیرفته نیست» منسوخ شده است.(تفاسیر)یه بار دیگه بگم که قرآن ترجمهی دکتر صفارزاده هست! |
RE: لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - ف.ش - ۲۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۳۲ ق.ظ
یه نفر رو دیدم که به خاطر تحت تکفل گرفتن بچه های یه خانمی که شوهرش فوت کرده بود با اون ازدواج کرد اما زندگی خودش هم داشت از هم می پاشید( با اینکه با رضایت همسر خودش این کار رو کرده بود!! )حتی بچه هاش دیگه پدرشون رو دوست نداشتند تا اینکه بالاخره از زن دومش جدا شد و زندگی اش به حالت اول برگشت .... وقتی بار اول با مفهوم تابع در ریاضی آشنا شدم که میگفتیم در تابع یه x نمیتونه به بیش از یک y نگاشت بشه اما یک y میتونه مولفه دوم هر تعداد x باشه( مثل تابع y=a که بی نهایت مولفه اول داره ) یاد این موضوع افتادم که یک خانم میتونه فقط یک همسر داشته باشه اما برای آقایون محدودیتی نیست( منظورم دائم و غیر دائمه) بعد که با مفهوم تابع یک به یک آشنا شدم گفتم یه جامعه درست مثل همون تابع یک به یک میمونه که هر x به یک y نگاشت میشه و هر y هم فقط یک مولفه اول داره. ![]() |
RE: لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - mehr.iman - 21 فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۲۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ق.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط:وا!،اولین باره همچین چیزی میشنوم!(20 فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط: مگه نمیگیم قرآن جاودانس و برای همه زمانهاس؟ نمیشه گفت که این آیه مال اون زمان خاص بودهچرا! میشه گفت! اگه اینطوری باشه که باید کلا الان قرآنرو ویرایش کرد، آخرسر از هر سوره ۴ تا آیه بیشتر نمیمونه که! (۲۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ق.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: یعنی حتی بعضی آیه های قرآن با هم تناقض دارن!ای بابا! همه قوانینی که الان تو جامعه اسلامی ما وجود داره با استناد به آیات قرآن بوجود اومده،از جمله همون قانون ۴ دائم ،بینهایت غیر دائم. که البته بخش بی نهایتش مورد استقبال خیلی از علما قرار گرفته. خیلی از احادیث از امامان و پیامبران هست که میشه گفت اینا مربوط به اون زمان بوده(نمونشو تو تاپیک قبل گذاشتم که پاک شد!) و الان کاربردی نداره ولی دیگه آیات قرآن که برای هدایت انسانها نازل شده تاریخ انقضا ندارن که! من خودم هم کلی سوال دارم درباره معنی بعضی از آیات،اما اگه بخوایم بگیم این آیه اون آیرو نقض کرده یا این آیه مربوط به ۱۴۰۰ سال پیشه که دیگه قرآن ارزش خودشو از دست میده. [/quote] (۲۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ق.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: اگه منظورتون از سورهی نسا، آیهی ۳۴ش هست.نه منظور من همون آیه تعدد زوجین بود. (۲۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ق.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: آها! یکی از آیه های منسوخ شده رو پیدا کردم!بوسیله کدوم آیه منسوخ شده؟ ۳:۷۹؟ (۲۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۳۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: یه جامعه درست مثل همون تابع یک به یک میمونه که هر x به یک y نگاشت میشه و هر y هم فقط یک مولفه اول دارهشما بالاخره یا قرآن رو قبول دارین یا ندارین،اگه قبول دارین باید کل قرآن رو قبول داشته باشین،نمیشه گفت مثلا من فقط آیه های «الا بذکرالله تطمئن القلوب» و «ان مع العسر یسرا» رو قبول دارم! البته اکثر خانوما این آیرو دوس ندارن!،ولی به هر حال این اجازه ایه که به مردا داده شده (حتما حکمتی داره دیگه!) بنابراین با توجه به این آیه مردی اگه بخواد فرائض دینیشو به جا بیاره وعدالتو هم رعایت کنه هیچ منعی وجود نداره. |
RE: لزلی هازلتون: درباره خواندن قرآن - mehr.iman - 21 فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۲۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: شما خوشتون میادالکی بحث کنیدالکی بحث نمیکنیم،داریم آیات قرآن رو تفسیر میکنیم! اینکه شما نمیتونی چنتا زن بگیری دلیلی نمیشه بقیه هم نتونن،هیچ کس هم نگفت چنتا زن گرفتن خیلی کار خوبیه،آیه قران گفته اگه میتونین برین بگیرین،اگه یکی شرایطشو داشت که بعید میدونم میتونه بره بگیره،من یکی که عمرا نتونم عدالتو بین ۴ نفر برقرار کنم، دیگه هم جای بحث نداره. |