![]() |
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد (سال ۹۲) - نسخهی قابل چاپ |
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ در هفته اول شهریور ۹۲ - kevin - 20 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ب.ظ
پارسال نتایج اولیه ۴ خرداد اعلام شد نهایی ۱۲ شهریور اومد امسال نتایج اولیه ۲۲ اردیبهشت اومد تقریبا ۱۲ روز زوتر از پارسال احتمالا همون روزها اول شهریور نتیجه میاد |
نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - good-wishes - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ق.ظ
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشوراز اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ در هفته آینده خبر داد. حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ در هفته آینده، گفت: داوطلبان باید برای مشاهده نتایج خود به سایت سازمان سنجش به نشانی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مراجعه کنند. وی با اشاره به ظرفیت پذیرش حدود ۹۹ هزار و ۹۹۶ نفری داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۹۲، گفت: البته این میزان ظرفیت بدون احتساب ظرفیت پذیرش دانشجو در سهمیه استعداد درخشان است. ۹۲/۵/۳۱ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - cons13411 - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ق.ظ
من که دارم میمیرم دیگه،زودتر بیاد راحت بشیم |
RE: نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - silver_0255 - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ب.ظ
این توکلی هم هر سری میاد میگه نتایج نهایی ارشد ۹۲ هفته اول شهریور اعلام میشه. اینا که خودمون از سه چهار ماه پیش می دونستیم لازم به گفتنش نیست. |
RE: نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - Amir V - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ق.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: ... گفت: البته این میزان ظرفیت بدون احتساب ظرفیت پذیرش دانشجو در سهمیه استعداد درخشان است.سهمیه بسیج و جانبازان و شهدا و ایثارگران چی؟ اینام جزو ظرفیتهای توی دفترچه اس یا علاوه بر اونه؟ ![]() |
نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - samira.it - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ب.ظ
من خودم نمیخام نتایجو ببینم نمیتونم اون لحظه ای رو ببینم که .... |
نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - didar - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ
انشاالله بهترین نتیجه را همه دوستان بگیرن هرچی مصلحت خداست همون اتفاق بیفته ... (۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ق.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: ... گفت: البته این میزان ظرفیت بدون احتساب ظرفیت پذیرش دانشجو در سهمیه استعداد درخشان است.سهمیه بسیج و جانبازان و شهدا و ایثارگران چی؟ اینام جزو ظرفیتهای توی دفترچه اس یا علاوه بر اونه؟ شما شریف رو میاری نگران نباش ![]() |
RE: نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - good-wishes - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ب.ظ
من همه دوستان عزیز رو به آرامش دعوت می کنم
انشاا... همه دوستان به نتیجه خوبی خواهند رسید و ما از شادی همه شاد بشیم ![]() بیایید تا اینجا که با هم اومدیم از این به بعدش رو هم با هم بریم : - وقتی قبول شدیم مغرور نشیم . این قبولی نتیجه تلاش ما + خواست خدا بوده چون تا اراده خداوند شامل حال ما نشه هرچقدر هم تلاش کنیم نمیشه - اگر قبول نشدیم ناامید نشیم . چون ناامیدی بزرگترین توطئه شیطان هست پس وقتی این رو می دونیم خودمون با دست خودمون خودمون رو به دام او نیاندازیم - در این روزهای باقی مانده خودمون شرایط رو برا خودمو دشوار نکنیم . چون اینم یه بازه زمانی هست که میاد و میره . - نتیجه هرچه که باشه فردای روز اعلام نتایج به خودمون خواهیم گفت این همه در مسیر انتظار نتایج خودم رو اذیت کردم و بهترین زمانها رو از دست دادم . اونوقت حسرت روزهای رفته رو می خوریم که بهتر میشد ازش استفاده کرد پس حالا که اینو میدونیم از این زمان بهترین استفاده رو بکنیم - ما تقریبا هممون در رینج سنی هستیم (من یکی که مادربزرگم رو از گروه حذف کنید رینج سینتون متعادل میشه ![]() - در یک فرصت مناسب که آمادگی ذهنیش رو داریم بدترین حالت رو برا خودمون تجزیه و تحلیل کنیم تا آمادگی پذیرشش رو داشته باشیم . چون اکثرا ما از این که نمی دونیم چه اتفاقی خواهد افتاد و یک هاله مبهم در ذهنمون هست، از وقوع برخی حوادث می ترسیم . و البته دلیل دیگه ترسمون هم اینه که نمی دونیم با برخی اتفاقات باید چطور برخورد کنیم ، پس بهتره برای هر دوحالتی که ممکنه اتفاق بیفته یک پیش بینی و پیش برنامه ریزی داشته باشیم تا به خوبی در زمان لازم، کنترل اوضاع رو در دست بگیریم ![]() - با این وجود نتیجه خوب هم همیشه اون چیزی که ما انتظارش رو داریم نیست و به همین ترتیب نتیجه ای ممکنه از نظر ما بد باشه ولی واقعا بد نباشه چون خیری درش نهفته هست که ما نمی دونیم همتون رو به خدای بزرگ می سپارم و در این روزها براتون آرزوی آرامش می کنم ![]() بهترین آرزوها برای بهترین دوستان ![]() |
نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - mohammadali1990 - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ
چقد کالرفووووول ... گوود |
نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - pouri_sb - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ
منظورش جمعه هفته بعد نبوده باشه صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلوات ![]() |
RE: نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - saho - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ
کم کم جمع بچه های مانشتم جمع میشه. ![]() یه چند وقتی هست که یکم خلوته اینجا |
نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - MSZ - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ب.ظ
خدایا توکل به خودت... |
نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - kevin - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ
شما که معلومه کجا قبولی شما نگران چی هستید؟؟؟ |
نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - انرژی مثبت - ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ
خب دوستان عزیز و محترم ![]() |
RE: نتایج نهایی آزمون ارشد ۹۲ هفته آینده اعلام میشود - f2000 - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ ق.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ در هفته آینده، گفت: داوطلبان باید برای مشاهده نتایج خود به سایت سازمان سنجش به نشانی هفته اول شهریور که از قبل هم میگفتن , مثل اینکه فقط نمیدونستیم از کدوم سایت باید جواب رو ببینیم ![]() |