![]() |
هدف از چاپ مقاله در ژورنال های خارجی چیست؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: هدف از چاپ مقاله در ژورنال های خارجی چیست؟ - Lonely Palm - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ق.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: ببخشید فرد گرایی چی؟! کتاب علمی رو ترجمه کنین تا در اختیار همه ی هم زبان ها قرار بگیره؟ً! ببخشید ولی فک کنم این ترجمه ای که میگید بیشتر واسه ترجمه رمان مناسب باشه!دوست نداشتم بحث رو ادامه بدم چون دارم کاملا خارج از موضوع تاپیک بحث می کنم، اما... اگر قرار باشه با دید شما به نظام آموزشی مون در مقطع کارشناسی(و نه بالاتر) نگاه کنیم، مثلا ترجمه کتاب های شبکه گارسیا، سیستم عامل تنن بام، معماری پترسن و... که همگی کتب مرجع دروس کارشناسی هستند کار عبث و بیهوده ایه! بعد اعلام کنیم آقا هر دانشجوی لیسانسی خودش بره کتاب زبان اصلی سیستم عامل تنن بام رو بگیره بشینه بخونه، فهمید که فهمید نفهمید هم بره زبانشو تقویت کنه وگرنه محکوم به فناست!!! بعد بشینیم دست رو دست بزاریم که یه روزی نظام آموزشی مون اصلاح شه که راضی شه از دبستان به بچه های ملت زبان بین المللی تدریس کنه! مقاله و ژورنال و بحث جدید و غیره و ذلک برای مقاطع کارشناسی ارشد به بالا هستن،کسی هم قصد بومی سازی ژورنال و کنفرانس رو نداشته و نداره... |
RE: هدف از چاپ مقاله در ژورنال های خارجی چیست؟ - crevice - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ق.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ق.ظ)Lonely Palm نوشته شده توسط: دوست نداشتم بحث رو ادامه بدم چون دارم کاملا خارج از موضوع تاپیک بحث می کنم، اما...دوست عزیز منم منظورم این نبود که از بیس بدون هیچ پیش زمینه ای زبان رو تغییر بدیم! منر طبق عنوان تاپیک صحبت کردم و بحث تاپیک سر زبان مقالات هستش! نه زبان کتابهای پایه و در سطح b.s!! اگه دوباره متن منو بخونید میبینید که گفتم در سطح تحصیلات تکمیلی! در ضمن باید متاسف باشیم که چرا هنوز دانشگاههای تراز اول کشور ما حتی به فکرشون هم خطور نکرده که باید واسه زبان تدریس تحصیلات تکمیلی شون از زبان انگلیسی استفاده کنند و یا حد اقل یه واحد بین المللی !(نه بین الپولی) تاسیس کنن! |
هدف از چاپ مقاله در ژورنال های خارجی چیست؟ - ekhorasan - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: نابع علمی ژاپن به زبان ژاپنی است؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوست من با فشردن بیش از حد کلید های ! یا ؟ چیزی رو نمیشه در این دنیای به این بزرگی ثابت کرد کمی در مورد تحصیل در کشور ژاپن تحقیق کنید و بعد به زبان سخره بنویسید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: هدف از چاپ مقاله در ژورنال های خارجی چیست؟ - crevice - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ)ekhorasan نوشته شده توسط: دوست من با فشردن بیش از حد کلید های ! یا ؟ چیزی رو نمیشه در این دنیای به این بزرگی ثابت کرددوست عزیز پس من به شما توصیه میکنم مقالات پر بار علمیتو در ژورنال های پربار علمی فارسی زبان کشور چاپ کن!!! این لینک رو هم از همون سایتی که رفرنس دادی میگذارم در نقض یک کامنتی که از اون سایت گذاشتی با علامت تعجب های زیاد به دلیل اینکه به سخره گرفته نشود!!!!!!!!!!! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نمی دونم چرا شما روی تصور خنده دار گیر کردید که فارسی اله یا وله. منم سعی میکنم به زبون خودتون بگم، عزیزم همه چی به زبان انگلیسیه حالا شما هم با ۴ تا کلمه قلمبه سلمبه فارسی نمیتونی چیزیو عوض کنی! شاید بهتر باشه جای اینکارا برید زبان خودتونو تقویت کنید دوست من!!! امیدوارم با زبان {صخره} صحبت نکرده باشم!!!!!!(علامت تعجب به توان بی نهایت ![]() |
هدف از چاپ مقاله در ژورنال های خارجی چیست؟ - انرژی مثبت - ۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ
دوستان لطفا بحث رو در فضای با ارامش و همراه با منطق پیش ببریم ![]() |
هدف از چاپ مقاله در ژورنال های خارجی چیست؟ - nimam - 03 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ
تکرار میکنم، به نظر من ترجمه کار ارزشمندی است اما «در مقایسه» با انجام کار پژوهشی، حرکت در لبهی علم و گسترش مرزهای علم واقعا کار پیشپاافتادهای محسوب میشود. بگذریم، بهتره به جای سر و کلهی هم زدن به سر و کلهی سیستم آموزشی بزنیم! در لینک زیر میتوانید رتبهبندی کشورهای مختلف را بر اساس publication علمی مشاهده کنید. این رتبهبندی توسط SCImago و با کمک اطلاعات پایگاه استنادی Scopus به دست آمده است: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این رتبهبندی که بارها خود وزارت علوم به آن ارجاع کرده، در واقع حقایق تلخی را آشکار میکند. با اینکه رتبه ۲۷ خیلی هم بد نیست اما یکسری نکته در آن وجود دارد: اول اینکه تعداد استنادات (citations) مقالات ما نسبتا کم است. اگر قرار بود بر اساس استنادات رتبهبندی کنند ما مقام ۳۸ را کسب میکردیم. این را میتوان به این معنی تفسیر کرد که از دانشی که ایران تولید میکند، استفاده چندانی در دنیا صورت نمیگیرد. دوم اینکه تعداد استنادات ما نسبت به خود-استنادات (self-citations) ما بسیار پایین است. این را هم میتوان به این تفسیر کرد که حتی همان اندک دانشی که تولید کردهایم هم بیشتر توسط خودمان استفاده میشود! پس از آن توجه شما را به رتبهی کشور «اسمشو نبر» در مقام ۲۲ جلب میکنم. لازم به ذکر است که کشور مذبور همش ۷ میلیون نفر جمعیت دارد. طبق آمار وزات علوم در سال ۹۰-۸۹ ما ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار دانشجو داشتیم. یعنی به اندازهی ۶۰ درصد جمعیت کل اون کشور ما دانشجو داریم و باز وضعمون اینه. حالا بماند که هدف چاپ چند تا از این مقالهها، در واقع مهاجرت دانشجوی بیچاره و فرار مغزها بوده. ![]() |