|
|
مجازی دانشگاه شیراز - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: مجازی دانشگاه شیراز - mohsen68mm - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)joodi نوشته شده توسط:نقل قول: نه دانشگاه شهر خودم منظورم بود... فرم را از کجا باید بگیریم؟ خود دانشگاه شیراز فرم تاییده تحصیلی میده؟؟؟اگر فرم استعلام مدرک تحصیلی رو منظورتونه تو همون سیتم ثبت نام هست باید همون رو پرینت بگیری اوکی ,مشکل حل شد... از شما به خاطر راهنماییتون تشکر می کنم.. ان شاءالله همیشه موفق باشید... |
|
مجازی دانشگاه شیراز - joodi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ
بچه ها کجایید؟ کسی ثبت نام کرد؟ |
RE: مجازی دانشگاه شیراز - mohsen68mm - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ)joodi نوشته شده توسط: بچه ها کجایید؟ کسی ثبت نام کرد؟ منتظر نتایج دانشگاه آزادیم... شاید خدا خواست و من قبول شدم... |
RE: مجازی دانشگاه شیراز - joodi - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ب.ظ
نقل قول: منتظر نتایج دانشگاه آزادیم... شاید خدا خواست و من قبول شدم...شما که حتما قبولی خوش بحالتون .. فردا تکلیفتون معلوم میشه ، من که اصلا نمیدونم جوابای علمی کاربردی کی میاد دعا کنید اونم زودتر بیاد
|
RE: مجازی دانشگاه شیراز - mohsen68mm - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ب.ظ)joodi نوشته شده توسط:نقل قول: منتظر نتایج دانشگاه آزادیم... شاید خدا خواست و من قبول شدم...شما که حتما قبولی اصلا امیدی ندارم... خیلی استرس دارم... ان شاءالله شما قبول میشید... |
|
RE: مجازی دانشگاه شیراز - joodi - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ
آقا محسن تبریک دیدی گفتم قبول میشی![]() بچه ها کسی شیراز ثبت نام کرد؟ |
RE: مجازی دانشگاه شیراز - mohsen68mm - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۸ ب.ظ)joodi نوشته شده توسط: آقا محسن تبریک خیلی ممنون... شما چه کار کردید؟ |
RE: مجازی دانشگاه شیراز - joodi - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ
نقل قول: خیلی ممنون... شما چه کار کردید؟اون آزمونی که من منتظرشم جوابش هنوز نیومده ![]() شما چیکار میکنید بالاخره؟ شیراز ثبت نام میکنید یا آزاد؟ |
RE: مجازی دانشگاه شیراز - mohsen68mm - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ)joodi نوشته شده توسط:نقل قول: خیلی ممنون... شما چه کار کردید؟اون آزمونی که من منتظرشم جوابش هنوز نیومده من میرم آزاد... |
|
RE: مجازی دانشگاه شیراز - soheyl.najmi - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ
با انجام هر مرحله - مرحله بعد قابل ویرایش میشه ![]() مثلا با پرداخت وجه ثبت نام -پرداخت شهریه قابل ویرایش(فعال)میشه و همین جور الخ |
|
مجازی دانشگاه شیراز - komkom - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ب.ظ
دوستان کسی کلا شیراز ثبت نام کرده؟؟!!! تنها موندیم ما .. |
|
مجازی دانشگاه شیراز - soheyl.najmi - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ
منظور از نوبت دوم همان مجازی است و کلاس ها از مهر شروع میشه |
|
مجازی دانشگاه شیراز - soheyl.najmi - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ب.ظ
آره من ثبت نام کردم |