|
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - نسخهی قابل چاپ |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - salty_co - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ
نگران نباشید.اسم شما را سنجش به دانشگاه اعلام کرده.واسه همین اس براتون اومده.ولی برای اطمینان بیشتر این موضوع را با قسمت پاسخگویی سنجش در میان بگذارید.سایت سنجش سمت چپ.بین ۲۴-۴۸ ساعت جوابتون را میدهند. |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - zer0ne - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ
ممنون دوستان که بهم امید می دید، ای کاش سنجش هم مردودم نکنه! متاسفانه مراغه هستم نمیتونم پاشم برم سنجش بگم که چرا این بلا رو سرم اوردن. شماره پیامکی هم که از اون واسم اس ام اس اومده اینه : ۳۰۰۰۴۰۱۱ پایین اس ام اس هم نوشته روابط عمومی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بازم من هم از داتشگاه پیگیری خواهم کرد و هم از سازمان سنجش فقط امیدوارم که پذیرفته شم، حتما نتایج رو به شما دوستان اطلاع خواهم داد ... |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - abraham - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ
خدایا این دیگه چه اتفاقیه |
RE: قبولی که تبدیل به مردودی شد - ADELZX - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ)zer0ne نوشته شده توسط: سلام دوستانچه جالب..... ![]() داداش یکی بزن تو صورت خودت تا از خواب بیدار شی
|
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - fatemeh85 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ق.ظ
بلاخره نمیگید چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منکه خیلی کنجکاوم |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - zer0ne - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
امروز ثبت نام غیر حضوری دانشگاه بود منم وقتی شناسه کاربری و پسوردی که دانشگاه برام تعیین کرده بود رو زدم اطلاعاتم رو اورد( تو سامانه گلستان ) ، مگه اینکه تو ثبت نام حضوری به مشکل برخورد کنم! هنوز به سنجش زنگ نزدم چون می ترسم مردودم کنن! یه سوال دانشگاه ها موقع ثبت نام حضوری میرن نتایج نهایی رو از سایت سنجش چک کنن؟ اگه اینطوری باشه ممکنه اون مردودیم رو ببینن و نذارن ثبت نام کنم! یعنی به نظرتون به سنجش زنگ بزنم؟ آخه می ترسم مردودم کنن!
|
RE: قبولی که تبدیل به مردودی شد - amirhacker - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)zer0ne نوشته شده توسط: امروز ثبت نام غیر حضوری دانشگاه بود منم وقتی شناسه کاربری و پسوردی که دانشگاه برام تعیین کرده بود رو زدم اطلاعاتم رو اورد( تو سامانه گلستان ) ، مگه اینکه تو ثبت نام حضوری به مشکل برخورد کنم!آخرش چی؟ زنگ بزنید تکلیف خودتون را مشخص کنید من فکر نمی کنم مشکلی باشه |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - fatemeh85 - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ ق.ظ
وقتی اطلاعاتتون تو سامانه هست که خب یعنی قبولید دیگه!!! تا اونجاییکه من میدونم تنها کساییکه تو اون دانشگاه قبول شدن اطلاعاتشون تو سامانه است و میتونن ثبت نام غیرحضوری و اولیه کنن غیر از اینه؟؟؟؟؟؟؟؟ مال ما که اینطوری بود |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - Bache Mosbat - 15 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ق.ظ
آیا رتبه ی قبولیتون خیلی با قبولی های معمول قزوین فاصله داره؟ |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - zer0ne - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ
نمیدونم رتبم چقدر تفاوت داره که دوباره تصمیم گرفتن مردودم کنن! اصلا نمیشه فهمید اشکالی به وجود اومده یا نه! هر چی هم به سنجش قسمت ارتباط با اپراتور زنگ میزنم گوشی رو بر نمیدارن! یعنی این سازمان یه سازمان ملی هست!؟ یعنی این سازمان می خواد عدالت رو اجرا کنه!؟ |
|
RE: قبولی که تبدیل به مردودی شد - fatima.sr68 - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ
خب شما بفرمایید رتبه تون چند بوده تا بگیم اشتباهی رخ داده یا نه؟؟؟ لابد اشتباه شده که مردود کردن، چرا بقیه رو مردود نکردن! |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - zer0ne - 03 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ
سلام دوستان بالاخره من مردود شدم. رفتم که دانشگاه ثبت نام کنم گفتن گویا سنجش اشتباه کرده و ما تو دانشگاه همچین کد رشته ای رو نداریم. حتی من رفتم کرج سازمان سنجش گفتن آره نمیدونیم این کد رشته ها چطوری به سیستم وارد شده و سیستم هم حداقلی واسه قبولی تو اونا تعریف کرده که باعث شده این مشکل پیش بیاد. کد : ۳۴۰۸۱ مجموعه مهندسی کامپیوتر-دانشگاه بین المللی امام خمینی /ره /-قزوین-روزانه اینم از سازمان ملی ما که هیچی بلد نیست، اون از سوالات اشتباه این از قبولی های اشتباه خدا رحم کنه به این کنکوری ها که ۱ سال زحمت می کشن.... |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - سجاد۶۷ - ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ
به نظر من به دیوان عدالت اداری شکایت کنید اگر پیگیری کنید مجبور میشن ثبت نامتون کنند.چون وقت و هزینه شما را با اشتباهشون به خطر انداختند و اگر شما زودتر میدونستید شاید برای دانشگاه های دیگری اقدام می کردید. |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - fsi2013 - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
اگه رتبه تون طوری نبوده که قبول شید کلا ناراحتی واسه قبول شدن نداره اما به خاطر اشتباهشون و اینکه راحت شمارو سرکار گذاشتن می تونید شکایت کنید ، به نظر من به شبکه های صدا و سیما بخش های خبری شون زنگ بزنید یا به ۲۰:۳۰ اس بدین . اما درکل دیگ تموم شده به فکر کنکور سال دیگ باشید |
|
قبولی که تبدیل به مردودی شد - Fardad-A - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ ب.ظ
من هم واقعا" متاسفم. امیدوارم امسال جای خیلی بهتری قبول شید و این خاطره بد تبدیل به یه تجربه خوب بشه. بنظرم شکایت خیلی مفید نیست چون میگن اشتباه شده. در واقع در مملکت ما آسیب روحی و روانی خسارت محسوب نمیشه. خسارت بیشتر ،معنای خسارت مادی میدهد. براتون آرزوی موفقیت دارم |