تالار گفتمان مانشت
سامانه ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
سامانه‌ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - mosaferkuchulu - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ق.ظ

توی سایت چیزی در این مورد ننوشته!حداقل من ندیدم

سامانه‌ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - hanif - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ق.ظ

تا ۲۴ تمدید شد
اینم مدرکش
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سامانه‌ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - ROZA - 14 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۳۷ ب.ظ

گشتیم نبود نگرد نیست.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

با توجه به پایان زمان ثبت‌ نام و تکمیل ظرفیت، از دانشجویانی که قبلاً در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند خواهشمند است برای دریافت کارت یارانه‌ای خرید کتاب با ارائه کارت ملی، کارت دانشجویی و گواهی ثبت‌نام به شعب منتخب بانک صادرات مراجعه کنند.

سامانه‌ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - fahime_A_2007 - 14 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ب.ظ

من ثبت نام کردم هیچ مشکلی نداشت!!!کد رهگیری داد.
فقط موقع پرداخت پول گفت شاید ثبت نشه و باهاتون تماس میگیرم که تماس نگرفت!یعنی ثبت شده!

RE: سامانه‌ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - kashir - 14 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ

(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۳۷ ب.ظ)ROZA نوشته شده توسط:  گشتیم نبود نگرد نیست.

الان بیشتر از یه هفته است که داریم تو سایت تبلیغ میکنیم که برین ثبت نام کنین
بالاخره یه محدودیتی دارن Sad من دو تا گرفتم

سامانه‌ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - ف.ش - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ

کسی کد رهگیری اضافه نداره ؟!
واسه خودم نمیخوام اما اگه کسی کد رهگیریش به دردش نمیخوره لطف کنه بهم بگه.

سامانه ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - irmahin - 19 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ق.ظ

بچه ها کسی خبر نداره امسال وضعیت چطوریه؟؟؟

سامانه ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - osmaan - 27 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ق.ظ

سلام
مدت نمایشگاه بلاخره ۱۳تا ۲۳ شد یا ۱۲ تا۲۲؟

RE: سامانه‌ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - یاقوت سرخ - ۲۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ب.ظ

من ثبت نام کردم. اسم یکی دیگرو زدم Big Grin