|
|
سامانه ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
سامانهی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - mosaferkuchulu - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ق.ظ
توی سایت چیزی در این مورد ننوشته!حداقل من ندیدم |
|
سامانهی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - hanif - 13 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ ق.ظ
تا ۲۴ تمدید شد اینم مدرکش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
سامانهی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - ROZA - 14 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۳۷ ب.ظ
گشتیم نبود نگرد نیست. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با توجه به پایان زمان ثبت نام و تکمیل ظرفیت، از دانشجویانی که قبلاً در این سامانه ثبتنام کردهاند خواهشمند است برای دریافت کارت یارانهای خرید کتاب با ارائه کارت ملی، کارت دانشجویی و گواهی ثبتنام به شعب منتخب بانک صادرات مراجعه کنند. |
|
سامانهی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - fahime_A_2007 - 14 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ب.ظ
من ثبت نام کردم هیچ مشکلی نداشت!!!کد رهگیری داد. فقط موقع پرداخت پول گفت شاید ثبت نشه و باهاتون تماس میگیرم که تماس نگرفت!یعنی ثبت شده! |
RE: سامانهی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - kashir - 14 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۳۷ ب.ظ)ROZA نوشته شده توسط: گشتیم نبود نگرد نیست. الان بیشتر از یه هفته است که داریم تو سایت تبلیغ میکنیم که برین ثبت نام کنین بالاخره یه محدودیتی دارن من دو تا گرفتم
|
|
سامانهی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - ف.ش - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ
کسی کد رهگیری اضافه نداره ؟! واسه خودم نمیخوام اما اگه کسی کد رهگیریش به دردش نمیخوره لطف کنه بهم بگه. |
|
سامانه ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - irmahin - 19 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ق.ظ
بچه ها کسی خبر نداره امسال وضعیت چطوریه؟؟؟ |
|
سامانه ی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - osmaan - 27 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ق.ظ
سلام مدت نمایشگاه بلاخره ۱۳تا ۲۳ شد یا ۱۲ تا۲۲؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: سامانهی ثبت نام کارت یارانه ای کتاب از ۲۴ امین نمایشگاه کتاب - یاقوت سرخ - ۲۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ب.ظ
من ثبت نام کردم. اسم یکی دیگرو زدم
|