![]() |
سوال از بچه های شریف و تهران در مورد خوابگاه متاهلی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سوال از بچه های شریف و تهران - ف.ش - ۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ ب.ظ
ببینید این لینک به دردتون میخوره ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. امور خوابگاهها دانشگاه شریف |
سوال از بچه های شریف و تهران - Maryam-X - 08 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ
از خود دکتر بپرسید.. ایشون ۲ سال خوابگاه متاهلی شریف زندگی کردند. |
RE: سوال از بچه های شریف و تهران - pixiport - 08 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: از خود دکتر بپرسید.. ببخشید, منظورتون آقای تنهایی هست؟ |
RE: سوال از بچه های شریف و تهران - ف.ش - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ)pixiport نوشته شده توسط:بله منظورشون آقای دکتر تنهایی بود.(08 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: از خود دکتر بپرسید.. از کجا میدونید دکتر تو خوابگاه بودن؟! |
سوال از بچه های شریف و تهران - inteligentium - 08 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ق.ظ
ما که به شریف و تهران و امیر کبیر نمیرسیم...کسی از اوضاع خوابگاه متاهلی تو شهید بهشتی یا علم و صنعت یا خواجه نصیر خبر داره؟راسته که علم وصنعت دیگه خوابگاه متاهلی نمیده؟به دانشجویان شبانه متاهل خوابگاه تعلق میگیره؟ |
RE: سوال از بچه های شریف و تهران - ic_teta - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ
سلام شنیدم شریف، ۲،۳ تا خوابگاه داره؟ یه توضیح میدید؟ کدوم بهتره؟ ایا انتخاب میشه کرد؟ اصلا به من مجرد شمالی خوابگاه میدن؟ ![]() در ضمن شنیدم شریف به جدیدالورودها هدیه خوبی میده ![]() سوال اخر من که علوم قبول شدم، استادم میگفت میتونم واحدهای نرم افزار یا حتی رشته های دیگه رو پاس کنم، همینطوره؟؟؟؟؟؟ چطوریه؟ لطفا هر کسی به هر سوالی میتونه جواب بده پیشاپیش ممنون |
سوال از بچه های شریف و تهران - ssa11200 - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ب.ظ
aaaaa |
سوال از بچه های شریف و تهران - imanitech - 11 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ق.ظ
سلام کسی خبر داره ورودیهای جدید برا گرفتن خوابگاه تو دانشگاه شریف چطور اقدام کنه ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه |
RE: سوال از بچه های شریف و تهران - mosavat - 11 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ب.ظ)ssa11200 نوشته شده توسط: سلام اگه کسیو سراغ دارین شبانهام بی ای دانشگاهای تهرانو با سمنان عوض کنه من حاضرم ١٠ میلیون پرداخت کنم ۱۰ میلیون تومن ؟!!!!!!!!!!!!!!!! بابت یک جابجایی ؟! خوب فکرشو کردین ؟! قبلش پرسیدین که مطمئن بشین بعد از این جابجایی، مدرکتون رو کجا صادر میکنن ؟ اگر اینهمه پول دادین و رفتین تهران، بعدا مدرکتون رو دانشگاه سمنان صادر کرد چی ؟! پیشنهاد میکنم پرس و جوی بیشتری کنین در مورد صدور مدرک ... |
سوال از بچه های شریف و تهران - m_hoveida - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ق.ظ
سلام بچه ها. من معماری شریف قبول شدم. یه لطف کنید نظراتونو راجع به اساتید بگید؟ یعنی کدوم استاد رو راهنما کنم بهتره؟ از لحاظ سطح علمی و اخلاق و ... |