|
|
کیفیت آزمون های سنجش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
کیفیت آزمون های سنجش - sahar_rostami2 - 25 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ
بچه ها کیا آزمون سنجش ۸مرحله رو شرکت کردن؟ |
|
کیفیت آزمون های سنجش - kingxerxes - 27 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ
من شرکت کردم و به نظرم بد نیست |
RE: کیفیت آزمون های سنجش - sahar_rostami2 - 27 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ)kingxerxes نوشته شده توسط: من شرکت کردم و به نظرم بد نیست منم شرکت کردم یه دوستی که ای تی شرکت کرده باشه رو میخواستم برای رفع اشکال قبل هر آزمون....کسی نیس؟ |
|
کیفیت آزمون های سنجش - sahar bano - 27 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ب.ظ
منم شرکت کردم |
RE: کیفیت آزمون های سنجش - sahar_rostami2 - 27 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ب.ظ)sahar bano نوشته شده توسط: منم شرکت کردم آخه شماها نرم افزارین...ای تی کسی نیس؟
|
RE: کیفیت آزمون های سنجش - g_monireh - 29 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ق.ظ)killerphp نوشته شده توسط: سلام به همه بچه های مانشت،سلام منظورتون از آزمون هاس سنجش، سنجش و دانش هست یا سنجش تکمیلی؟؟؟؟؟ |
کیفیت آزمون های سنجش - killerphp - 29 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: بچه ها کیا آزمون سنجش ۸مرحله رو شرکت کردن؟هشت مرحله رو که نه ولی ۵ تاش رو نوشتم ۵۰ درصد اول ۲۵ سوم ۲۵ چهارم جامع اول جامع دوم (۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ)g_monireh نوشته شده توسط: سلاموالا دانش و اینا رو من نمی دونم از سایت sanjeshserv.com من ثبت نام کردم ، حالا دانش هست یا تکمیلی خودتون نگاه کنید! لینک دقیق ترش برا ارشد: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: کیفیت آزمون های سنجش - g_monireh - 29 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(27 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ب.ظ)sahar bano نوشته شده توسط: منم شرکت کردم من آی تی هستم
|
RE: کیفیت آزمون های سنجش - sahar_rostami2 - 29 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:(27 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(27 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ب.ظ)sahar bano نوشته شده توسط: منم شرکت کردم چه خوب یکی پیدا شد! آزمون تسلط اسمشه..حالا شرکت کردین؟!
|
RE: کیفیت آزمون های سنجش - g_monireh - 30 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:من یکم دیگه باید تحقیق کنم(29 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:(27 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(27 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ب.ظ)sahar bano نوشته شده توسط: منم شرکت کردم
|
RE: کیفیت آزمون های سنجش - sahar_rostami2 - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:تا شما تحقیق کنی آزمونا تموم شده!(29 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:من یکم دیگه باید تحقیق کنم(29 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:(27 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(27 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ب.ظ)sahar bano نوشته شده توسط: منم شرکت کردم باشه بازم تحقیق کن!
|
RE: کیفیت آزمون های سنجش - g_monireh - 30 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:بالاخره منم ۶ تا آزموناشو شرکت کردم.(30 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ق.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:تا شما تحقیق کنی آزمونا تموم شده!(29 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:من یکم دیگه باید تحقیق کنم(29 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ب.ظ)g_monireh نوشته شده توسط:(27 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: آخه شماها نرم افزارین...ای تی کسی نیس؟
|
|
RE: کیفیت آزمون های سنجش - sahar_rostami2 - 20 آبان ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ
دوستان سنجشی! یه نظری راجع به آزمونا بدین! مدیریتشو چیکار کردین؟خیلی سخت میگیرن از کدوم کتابه؟ |