|
|
امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - نسخهی قابل چاپ |
|
امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - sand - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ
اصلا چیزی برای انتخاب وجود نداره. یعنی چی؟ پس یعنی واحد های تهران و قزوین همه پر شدن؟ مگه میشه؟ برای مهندسی آی تی یعنی فقط آشتیان ؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - سجاد۶۷ - ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
مثل این که تو این تکمیل فقط ۸۰۰۰ نفر جدید در واحدهای جدید که قبلا اعلام ظرفیت نکرده بودند، می پذیرند.اون تکمیل ظرفیتی که ما انتظارش رو داشتیم احتمالا برای بهمن انجام میشه.من چند روز پیش رفتم برای ثبت نام در ارشد آزاد که قبول شده بودم،گفت حالا حالاها وقت داری ثبت نام کنی،تکمیل هم میتونی شرکت کنی،خب تا وقتی که ثبت نام ها تموم نشده که مشخص نیست کدوم واحد ظرفیت خالی داره و چند نفر.الان هیچ کدوم از واحدها از ظرفیت های خالیشون مطمئن نیستند که تو تکمیل، اعلام ظرفیت کنند |
|
امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - HamedNet - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
یعنی بشینیم به امید بهمن؟؟ __________________________ دوستان من تا حالا برای ارشد نخوندم و طبیعتا رتبه ی خوبی نیوردم. برای شروع کردن به خوندن از کجا شروع کنم؟ |
RE: امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - behrouz_eng - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)HamedNet نوشته شده توسط: یعنی بشینیم به امید بهمن؟؟ برای بهمن هم زیاد مطمئن نباشین که حتما تکمیل میگیره |
|
امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - arash69999 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ ب.ظ
سلام دوستان از این ۷ شهر برای نرم افزار کسی تراز هارو داره؟؟ |
|
امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - mehrdad372 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۵ ب.ظ
به نظرتون برکناری آقای دانشجو تاثیر داشته رو این موضوع؟ |
|
امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - m2rangy - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ
صد در صد!میخوان بگن ما کارمون با کیفیته اون فله ای دانشجو میگرفته!ولی گناه ما چیه این وسط!به ما که رسید قانون مدار شدید!قانون یعنی شخص؟!!! |
|
فروش کارت خرید - tahmineh joneidi - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ
بچه ها من الکی کارت خرید دانشگاه آزاد خریدم چون نمی خوام انتخاب رشته کنم..رشته ها رو نگا نکرده کارت خرید خریدم حالا هرکدومتون میخواید بهش میدم این کارتو ..قیمتشم ۱۸ تومن ![]() ایمیلمم:t.joneidi@gmail.com |
RE: امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - reza_shadow - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)tahmineh joneidi نوشته شده توسط: بچه ها من الکی کارت خرید دانشگاه آزاد خریدم چون نمی خوام انتخاب رشته کنم..رشته ها رو نگا نکرده کارت خرید خریدم بگو مفتی اگه کسی خواست ![]() ![]()
|
RE: امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - avril22 - 30 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من زیاد به دانشگاه آزاد اشنا نیستم ولی بعید نیست دانشگاه آزاد امسال تجربه جدیدی را میخواد امتحان کنه. آخه پارسال اینجوری نبود که همون اول زیاد بگیرن ،اولین انتحاب رشته که فقط یدونه انتخاب بود که ۲۳ نفر هر دانشگاه گرفت..بعدیش که مثل الان بود ترازا خیلی کم اومد پایین و خیلیا با تراز خوب دانشگاهای معمولی ثبت نام کردن..بقیه هم با تراز معمولی قبول نشدن...تا که بهمن تکمیل زدو ترازا خیلی اومد پایین و این تراز پایینا همه رفتن دانشگاهای خوب ،و سر اونا که مهر با تراز بالاتر دانشگاه معمولی قبول شده بودن کلاه رفت..واسه همین خیلیا اعتراض کردن، شاید واسه همین امسال سیستم رو تغییر دادن..اما الان نتیجه چی شدو فقط خودشون می دونن ما هم که بازیچه ی دست اوناییم.. |
RE: امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - Eng_Sara - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من زیاد به دانشگاه آزاد اشنا نیستم ولی بعید نیست دانشگاه آزاد امسال تجربه جدیدی را میخواد امتحان کنه. ۱۰۰% موافقم! هدف فقط همین بوده مثالتون خیلی باحال بود. زدید تو هدف با این مثل!
|
|
امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - navidghanad - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ
با این شرایط که کسی نمیخواد ثبت نام کنه فک کنم تراز قبولی تا ۴۵۰۰ بیاد پایین . |
|
امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - snowly1 - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ق.ظ
خب الان از کجا باید فهمید که دانشگاهی تکمیل دوم برمیداره یا نه؟ |
|
امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - elisa - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ق.ظ
چقددددددررر کارشون مسخره است بخدااااا . |
|
امید به تکمیل ظرفیت نیست؟! - sinaaaaa - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ق.ظ
اعصابم قاراشمیش شد من اصلا نمی دونم این شهرها کدوم استانه ![]() افسردگی گرفتم در حد تیم ملی
|